Właśnie nie zawsze. Ale już ją tam widziałem wcześniej tylko nie wiedziałem że to Twoja :)
Printable View
Właśnie nie zawsze. Ale już ją tam widziałem wcześniej tylko nie wiedziałem że to Twoja :)
Pozdrowienia dla kolegi z czarnego Spidera :ciao:widzianego dzisiaj na ul. Zagórskiej. Pomachałem przez szybkę mojego SWagonika.
Pozdrawiam kolegow z czerwonej 156 na tkn....,,witalismy'' sie w świętokrzyskim parku jakoś w święta dokladnie chyba w sobotr:)
Pozdrawiam również kolegę z czarnej 159 sw na tos...mrygnales mi awaryjnymi, jechalem za Toba pare tygodni temu nad zalewem na brodach...
Ps. Jeżdżę czarna 147 przed liftem:)
Wysyłane z mojego HTC Wildfire za pomocą Tapatalk 2
Pozdrowienia dla kolegi z czarnej 156 widzianej dzisiaj ok 7.20 na ul. Wrzosowej w Kielcach.
Zauważyłem w ostatniej chwili :hello:
1988ŁUKASZ widziałem Cię dzisiaj w Górnie gdzieś po 20 :)
Pozdrawiam.
Pozdrowienia dla kierowcy ciemnej alfy widzianej dzisiaj na pl. Wolności w Kielcach po 17.
Pozdrowienia dla kolegi z czarnej 156 przed fl w sedanie :) spotkaliśmy się w Kielcach na ulicy wojska polskiego 1 lipca ok. godziny 19, kolega pierwszy machnął ale odmachałem :D pozdrawiam :)
30.07.2014 Pozdrawiam kolegę z białej Brery w Kielcach na 9 wieków :)
Pozdrowienia dla kolegi z czarnej 159 na ramkach forum stojącej na światłach przed Castoramą na pasie do skrętu w lewo w ul. Wrzosową. Było to gdzieś ok. 9. Jechałem w stronę miasta i machałem.
Pozdro dla kolegi z Alfa Romeo 166 widzianej dzisiaj po 11:00 na ul. Radiowej w Kielcach. Pomachałem z zaparkowanej po prawej stronie AR 156 SW w kolorze Blue Cosmo. Oglądałeś się żeby zobaczyć kto macha :D
Dla miłej Pani ze 156, wczoraj w okolicach Szydłowa:-)
Wysłane z tablet tapatalk 2
Pozdrowienia dla kierowcy czerwonej Alfy 33 z ramkami, widzianej w Sandomierzu na drodze biegnącej do zamku, około 17. Szedłem pieszo:)
Pozdrowienia dla wszystkich Alfaholików z Kielc, których jeszcze nie widziałem na ulicach :)
A ja pozdrawiam tych wszystkich posiadaczy AR których pozdrawiam a oni ze niejakim zdziwieniem próbują sobie przypomnieć skąd mogą mnie znać, ewentualnie sprawdzają czy światła są na pewno włączone albo czy coś im z auta nie odpada :) Przezabawne sytuacje z tego wynikają :P
Pozdrowienia dla kolegi z AR 166 widzianej wczoraj na skrzyżowaniu przy stadionie Korony :)
Dzisiaj ok 13, granatowa GTV skrecala w Krakowie z Igolomskiej w stronę centrum nowej huty. Tyle zauważyłem ze TSZ i bat na dachu :)
Wczoraj ok 16 czarna AR 159 sedan na ramkach widziana na ul. IX Wieków pomiędzy ul. Warszawską a ul. Kościuszki. Pani jechała lewym pasem i skręcała na światłach w ul. Warszawska ja jechałem prosto AR 156 SW. Pozdrawiam :)
Pozdrowionka dla kolegi z granatowej AR147 TSZ... na ramkach forum widzianej przy Orlenie w Sukowie, a także czarnej AR 156 skręcającej przy Castoramie w ul. Wrzosową w stronę Bukówki :)
Ta 147 to czarna nie granatowa ;) no chyba, że jest granatowa AR147 z TSZ na ramkach i też była w Sukowie wczoraj ;)
Również pozdrawiam, ale nie widziałem Cię, jechałeś Alfą? o której godzinie ? po 18 ?
Pozdro dla kolegi który mi machnął z niebieskawej 147, nie zauważyłem jakie blachy. Czarna 156 sobota rano.
Pozdrowienia dla kolegi z AR GTV w Staszowie na ul. Kilińskiego po godz. 18:00 :-) Dostałes wizytówkę za szybę - zresztą zauważyłeś pewnie - więc zapraszam do kontaktu, jest nas coraz więcej w Staszowie. Kolega z czarnej AR147 :-)
BTW: AR GTV kolegi miała z tyłu ramkę Alfisti Północ i dopiero co zarejestrowała się w Staszowie więc któryś z kolegów z forum.alfistipolnoc.pl pozbył się GTV ostatnio :-)
Pozdro dla Kolegi (chyba) Karol który śmiga bordo 166 2.0 TB :) widziany na alei solidarności 13.10.2014 po 18 :) i podzro dla ziomka w czarnej 159 który ma ramki AH dziś widziany na skrzyżowaniu kolo echo jechałeś świętokrzyską w stronę warszawskiej
Pozdro dla kolegi z Fiata Palio na ramkach Alfaholików widzianego w Staszowie na obwodnicy około godz. 19 :-)
Przepraszam kolegę z AR156 spotkanego na ul. Prostej w CK za chamskie wymuszenie pierwszeństwa. Mam nadzieję, że zrozumiałeś, że nie miałem złych intencji kiedy puściłem awaryjne :-)
Kolega z AR147
Pozdro dla AR 147 białej z czarnym dachem na TBU widziana na trasie 73 w Skorzowie dziś w południe :)
Również pozdrawiam ;)
Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka
Pozdrowienia dla kierowcy AR 147 TSZ... na ramkach forum kolejny raz widzianej dzisiaj ok. 8:30 w miejscowości Suków za mostem, kierunek Staszów. Podniosłem rękę w szybę, jechałem ciemno niebieskim Fiatem Panda TKI... :) bo moja 156SW w naprawie.
Również pozdrawiam :):)
Srebrna 159 SW TSA na ramkach widziana przed chwilą w Ojcowie.
Pozdrawiam kierującego srebrną 156 dziś ok 11.30 koło galerii Echo, jechałem granatową 147 bez ramek (jeszcze).
Pozdrawiam SKU..YSYNA który dzisiejszej nocy wyrwał mi oba znaczki z alfy zaparkowanej na stoku
Pozdro dla użytkowników dwóch sztuk 147 po FL na TSZ widzianych w Busku Zdr. Jedna lakier grafit, sobotni wieczór parking w centrum na Placu Zwycięstwa. Druga dziś-niedziela obok Lidla i ZDZ, lakier czarny, blachy TSZ 22787 z czerwonymi felgami
Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka
Grafitowa to mojego brata :) również pozdrawia :)
Tanks! ;) Być może go widziałem, bo stały 3 osoby przy aucie jak przejeżdżałem (oczywiście swoją 147 Bianco z czarnym dachem :D )
nie nie... on stał w parku ale widział jak przejeżdżałeś Alfą :)
Pozdrowienia dla posiadacza 147 rej. TST..... który spędził sylwestra w domu weselnym w Strawczynku, stałem dwa auta dalej swoją 159.