Dobre :)
Printable View
Dobre :)
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=122008&stc=1
Zapach dotarł, niedługo zamontuje w Alfie :)
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...014/02/206.jpg
zamontowane new car w 159 :) powiedzcie mi gdzie mozna w hipermarkecie dostac wklady do tego ?
Wysłane z mojego GT-I9300
Dwa na raz :D szczerze tez myślę o czymś takim :)
Natomiast co do wkładów to będziemy chcieli je też wprowadzić do oferty tak aby wszystko można było zamówić u nas. Natomiast czy same wkłady można gdzieś kupić w detalu to nie wiem, widziałem ten model odświeżacza tylko w Intermarshe, i to nie w każdym ale samego wkładu to nie widziałem w ogóle.
rozumiem :) dwa naraz :D swietnie pachnie :)) jeszcze mam choinke z biedronki o podobnym zapachu heh troche uzalezniony jestem od NEW CAR. swoja droga bardzo ladnie wykonana jest ta grafika na uchwycie :) naprawde fajnie sie to prezentuje :D to czekam na oferte samych wkladow trzeba bedzie zrobic male zapasy :)
Tak ogólnie..
To skoro wkłady są wymienne to muszą być dostępne same wkłady..
Może na jakimś allegro albo innym sklepie internetowym? Ew w jakichś motoryzacyjnych albo nawet marketach.
Ktoś szukał?
Nabazgrane z Xperia Z przy pomocy Tapatalk & SwiftKey
Wczesniej byla mowa ze wklady mozna w tesco kupic. Cos sie zmienilo w tym temacie czy to bylo tylko takie gadanie?
wysłane z telefona niemądre człowieki
Ja osobiście w Tesco ich nie widziałem nigdy, na stronie producenta można wyczytać że sieć sprzedaży Dr Marcus'a to:
- stacje benzynowe: BP, Lotos, Lukoil, Orlen, Shell, Statoil
- hipermarkety: Auchan, Carrefour, E.Leclerc, Intermarche, Makro, Real
- markety budowlane: Castorama, Nomi, Obi, PSB Mrówka
I rzeczywiście na stacjach benzynowych widywałem odświeżacze tego producenta ale samego wkładu to nie widziałem
przejade sie na dniach do carrefoura bo wiem że mają tam odświerzacze tej marki teraz mi właśnie przypomniałeś jak znajde dam znać
w Carreffour odświeżacze po 9.99 niestety zapasowych wkladow brak. W Auchan w ogóle brak takich odświeżaczy
Wkłady widziałem w Realu (tam kupiłem sobie "normalny" odświeżacz).
A tak wygląda to na mojej 156, z boku przy kierowcy:
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...014/02/217.jpg
Ja już zamontowałem na środku na podszybiu. Wygląda bardzo fajnie :D a jak pafffffnieeee :D
nie wiem jak w innych miejscowościach, ale w Lublinie w biedronkach są zapachy marcusa po 4,99, same zapachy dość ciekawe i nie typowe... ale wydaje mi się że sam flakonik powinien pasować do naszych zapachów
A ma ktoś może jakiś zapach w formie zawieszki, ze starych zapisów??
pytanie z innej beczki. w climatronicu mozna ustawić nawiew na szybe i na kierowcę jednocześnie. Bo zapach tylko pachnie jak nawiew jest na zapach.
Lutek. nie, nie mozna niestety
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
czyli dla mnie ten zapach jest bez użyteczny. albo go gdzies upchnę na szybę ale będzie nie widoczny
Zamówiliśmy same wkłady do naszych odświeżaczy, przyjdą wraz z nową partią gdzieś za około 2 tygodnie max :)
Zapachy przyszły, są super, zmiana zapachu była strzałem w dziesiątkę, dzięki ;)
takie jedno pytanie mam, czego one są w jakimś brokacie, a nie czarne?
co do brokatu to szczerze nie wiem ale taki ten plastik po prostu jest :)
zamówiliśmy dziś 40 szt new car i po 5 pozostałych plus 30 wkładów new car i po 10 z każdego pozostałego także teraz przy okazji zamówienia odświeżacza będzie też można zamówić dodatkowy wkład za jednym zamachem :)
ile za tak wklad ? :)
powiem wam ostatnio, że ręce mi opadają... zamówiłem sobie akurat odświeżacze + malutką uszczelkę na allegro, wysyłka 15 zł.. ok myślę będzie kurierem szybko na drugi dzień niech stracę, a to co? PRZYSZŁO pocztą ekonomiczną paczką, CO ZA oszustwo! Poszedłem na pocztę i pytam się ile wysyłka tego kosztuje, pani zważyła, sprawdziła rozmiar jakimś plastikiem i mówi, że 2.40, no krew człowieka zalewa :mad: że to jest legalne...
Cześć. :-)
Wystawiłam trzy odświeżacze samochodowe z 2014 roku na aukcjach na rzecz WOŚP.
Aukcja 1: aukcje.wosp.org.pl/nowy-odswiezacz-zapach-logo-klubu-alfaholicy-i4097211
Aukcja 2: aukcje.wosp.org.pl/nowy-odswiezacz-zapach-logo-klubu-alfaholicy-2-i4097213
Aukcja 3: aukcje.wosp.org.pl/nowy-odswiezacz-zapach-logo-klubu-alfaholicy-3-i4097215
Serdecznie zapraszam do licytacji. :-)