dzieki chlopaki za spotanie miejmy nadzieje ze pojawia sie inne alfy oprocz naszych moze wrescie komus termin podpisuje za 2 tyg pozdrowionka:D
Printable View
dzieki chlopaki za spotanie miejmy nadzieje ze pojawia sie inne alfy oprocz naszych moze wrescie komus termin podpisuje za 2 tyg pozdrowionka:D
Spocik choć mały, bardzo miły i przyjemny. Do zobaczenia za dwa tygodnie, jest czas pomyśleć o jakimś grilku?:) Zapraszamy wszyskich niezdecydowanych, bo mamy poważanie w ochronie lotniska, żadne inne auta nie zostały wpuszczone na teren, Alfy wjechały:P. Pozdrawiam i do zobaczenia.:D
Ja również dziękuję za spotkanie w gronie alf i hiacenty nie zapomnij o mojej madzi która wjechała dzięki znajomości alfaholików :P Ja za dwa tygodnie pojawię się zapewne również. Do zobaczyska.
a dzis sie ktos pojawi czy wszyscy do grudziadza polecieli
Mam nadzieję, że wszyscy szczęśliwie wrócili z wyjazdów:P. Zatem Piła i okolice(a nawet z dalszych okolic zapraszamy) spotykamy się w najbliższą niedzielę tam gdzie zawsze, lecz ze względu na to, że relacja z F1 kończy się o 16-tej (pozdrawiam cię Slavol) to spotkanie będzie o 17-tej. Piszcie kto chetny, bo coś słabo z odzewem:D. Pozdrawiam i do zobaczenia.
i znów ta niedziela ehhhhh. chciałbym dodać że zaczyna się okres komunijny (patrz ja) i ni hu hu w niedzielę mi pasuje.
Jestem za spotkaniem w Pile lub jakaś fajna okolica.
No sorki bardzo, ale osoby które bywały na spotkaniach wolą niedzielę sobota nie dla wszystkich jest wolna:(. Jak wcześniej wspomniałem napewno weżmiemy pod uwagę w przyszłości pewne zmiany. a teraz ogólnie jakieś propozycje spotkania w innym miejscu? Lub jakiś wspólny wyjazd w ciekawe miejsce? (byle nie setki km w jedną stronę). Zastanówcie się i pogadajmy o tym na spotkaniu w niedzielę przypominam, że spotykamy się o 17-tej. Pozdrawiam.
ja mam pomysl na przyszla niedziele w kaliszu ma byc pokazy car audio 15-16 maj ale to za tydzien
Wytłumaczcie mi jak wjeżdżacie na lotnisko od tych ostatnich świateł za skrętem na WORD (na światłach jedzie się w prawo w stronę lotniska, zaraz koło CPNu). Od tego momentu mi wytłumaczcie :D Bo może będę dziś w Pile w tych godzinach.
Turtil za cpn-em skręc na rondzie w prawo, dalej prosto i pierwsza w lewo ( po prawej będzie duży hangar ). Miniesz białą bramę ( która na 99% będzie zamknięta ), jedziesz prosto dalej i po lewej będziesz miał ( za małym łukiem ) plac manewrowy L-ek i za nim chłopaki ( będą widoczni ) zawsze stoją. Mnie niestety dziś nie będzie.
Pozdrawiam.
sory chlopaki ale mnie w ta niedziele nie bedzie mechanik zabiera fanfalune na wekend :mad: do slawola -piła team- moze byc na nazwe:spartak:pozdrowionka
Oj Tomasz .... Tomasz coś ty zrobił. A ja taki pomysł mam na niedzielę......
http://www.scsclub.pl/forum/login.ph...pic.php&t=1747
Spotkanie gdzieś w Pile i kolumienką na imprezę...... Co wy na to?
Ja i tak pojadę na 99% żal przepuścić okazję, tym bardziej że rzut beretem.
Ale jak coś to zarezerwuję Ci miejsce na tylnej kanapie ;)
P.S. jak mi czasu starczy to naklejeczki będą.
a co ma tam byc jak coz konkret to jade nawet w bagazniku:D
Ano 1/4 mili , drift, fajne fury i pokręceni ludzie. Czego chcieć więcej?
Na youtubie jest pełno filmików z poprzednich edycji bo to już 6-te wydanie.
:)Slavol a gdzie to jest? Bo dla ciebie rzut beretem to 300km w jedną stronę:D. Nigdy na czymś takim nie byłem, więc być może się skuszę. Rozumiem że nasze stałe spotkanie w niedzielę to.....? A jak inni zapatrują się na tę propozycję? Pozdrawiam.
Bagażnik zajęty u slavol-a już jest przez zemnie:P ( swoją padaką nie jadę bo nie wiem czy wrócę ). Hiacenty jest to impreza na pasie byłego lotniska w wilczych laskach koło szczecinka. Z piły jest to 70 km w stronę bałtyku. Impreza zaczyna się o 10 z rana. Od nas chłopaki ( Japan Team Piła ) zbierają się o 8.30 pod kauflandem i o 8.45 ruszają. Więc można by się dołączyć do ich kolumny i polecieć niezłą grupką.
No to jest kusząca propozycja:D trzeba pogadać z księgową, bo chyba w niedzielę pracuje, i pewnie nie była by zadowolona gdybym pogonił bez pilota. Alfy jadą raczej osobno, bo jak za duża grupa to zaczyna robić się niebezpiecznie. Pozdrawiam.:)
czy to byla aluzja do naszej ostatniej jazdy po pile :D ja alfy nie mam na wekend bo zostaje u mechaniora
panowie/panie a nikt z was nie wybiera sie na zlot do Wrocławia?
to zalezy od czasu czy bedzie na wyjazd do wroclawia narazie oragnizujemy spotkania co niedziele i nasz wynik najlepszy to 4 alfy i czekamy na innych
Jak tylko wybiorę się w odwiedziny rodzinnych stron to na pewno przyjadę na spotkanie. Na zlocie we Wrocławiu na pewno będę, bo obecnie tu mieszakam, ale zapraszam wszystkich z Piły.
To kto jedzie w niedzielę do Szczecinka? Bo ja na 99,9% jadę :) zatem jakaś godzina i miejsce spotkania? Pozdrawiam.
ja jak dobrze pojdzie to jutro odbiore swoja alfe i by sie pisal ile wjazd slavol
Witam Alfamaniacy :) Wjazd na imprezę to 5 zł. od osoby, a udział w wyścigach to najprawdopodobniej 20 zł od auta. Zapisy są od 10 więc zawody pewnie zaczną się ok.11.
Na 99% ja i slavol jedziemy. Można by się spotkac na parkingu pod invest bankiem ( na przeciw Mc'donald ), ale godziny nie proponuję , bo nie wiem na którą chcecie tam jechac.
Pozdrawiam.
Patrzę teraz na pogodę dla Szczecinka i rewelacji nie ma, temp. około 13-15 stopni, spore zachmurzenie, ale ma nie padać. Mogło by być lepiej. Ja bym pojechał.
Tomasz potwierdź wyjazd i ewentualnie zaproponuj miejsce zbiórki w Pile, ja z Jackiem dolecimy z Chodzieży a brata zgarnę na miejscu.
No i co z pozostałymi Alfaholikami??? hę, no dalej wiara dopisywać się i szykować furki na wycieczkę.
Spadam do warsztatu kumpla woskowanie dokończyć :)
ja z checia jade ale jeszcze nie odebralem auta wieczorem ustalimy
To gdzie spotkanie i o której.:confused:. Bo zakręcony jestem.
zaczyna sie wszystko o 10 ja potrzebuje 2 miejsca dla siebie i malego bo alfy nie mam
Dwa miejsca wolne są u mnie:kiss3:.
wszysc chetni na wypad czekamy 8.30 skrzyzowanie ulic buczka okrzei http://www.scsclub.pl/index.php to ta impreza do zobaczyska na miejcsu
juz alfa pod domem
jak wrażenia po wypadzie do szczecinka?
Kiedy najbliższy spocik włoszek w Pile ??
Witam. Wrażenia po zlocie bezcenne :) Fajna imprezka, ludzi multum tylko że trochę zimno. Ok.10 stopni i wiatr halny ( otwarta przestrzeń ). Największy szał robił Nissan GTR i jego starty na 1/4 milii.
Slavol robił dużo zdjęc więc pewnie jak wróci z trasy to będzie tak łaskaw i wrzuci kilka najciekawszych fotek.
Najbliższy spot włoszek pewnie w niedzielę ok.godz.16 jak co tydzień, ale szczegóły niech ustalą stali bywalcy, bo ja nie zawsze jestem.
Pozdrawiam.
łoł GTR no nieźle pewnie wygrał swoją klasę. fanie by było jak by Slavol podrzucił fotki
Spotkanie jak zawsze w niedzielę o 16-tej na lotnisku. W przyszłości zaplanujemy wspólny wyjazd na cały dzień, jest propozycja aby wybrać się do Starego Drawska na zamek Drachim, tam co wekend odbywają się imprezy, wiecej informacji w późniejszym terminie, jak otrzymam info zwrotne od gościa z zamku który to organizuje. Pozdrawiam obecnych na wyścigach 1/4 mili w Wilczych Laskach, było na co popatrzeć.
nawet dla tych ktorzy sie nie scigali :to_pick_ones_nose:nie slawol i jaca moja alfa byla u mechaniora w nastepnym roku odbije a mechanik zyje :eek:
i co z niedziela