ja zawsze gotowy na spot :neo: tylko jakiś termin ustalić i jazda :D
Printable View
ja zawsze gotowy na spot :neo: tylko jakiś termin ustalić i jazda :D
Macie już jakieś plany na wakacje ? :) Z Ostrowa jadą na chwilę obecna 3 osoby, a 2 się jeszcze zastanawiają :)
http://www.forum.alfaholicy.org/zlot...en_2014_a.html
Szkoda, bardzo fajne są kilku dniowe zloty :D ale można by coś zorganizować coś w naszych okolicach. Jestem jak najbardziej na tak :)
2 (3) dni, to więcej niż 1, więc kilkudniowy :p Zapraszam--> http://www.forum.alfaholicy.org/wiel...arocina-6.html :D
No to może w sobotę (01.03) wieczorkiem ktoś? coś?
Tobiasz1988 7C02 masz blachy w Belli??
wbrew pozorom do Lipska nie jest tak daleko 200 km od granicy a z Ostrzeszowa 450 km, targi są na światowym poziomie, to co jest organizowane w Poznaniu w tym roku 28-30.03. "Poznań Motor Show" można niestety nazwać namiastką targów... naprawdę warto wybrać się w tym roku ta targi AMI do Lipska, tym bardziej że są organizowane co 2 lata naprzemiennie z targami we Frankfurcie, targi są tak duże że jeździmy na dwa dni bo w jeden nie jest się w stanie całych w spokoju obejrzeć :cool: data to 31.05. - 8.06.
oficjalna polska strona targów:
http://targi-ami.pl/
W sumie fakt, nie jest to AŻ tak daleko, jednak skoro wcześniej wybrałam zlot w Żerkowie, to nie będę się teraz wycofywać..
Forum żyjemy! Kiedy spocik:confused: może coś na więcej niż 3 gabloty?? :hmmmm2:
Na weekend jacyś ochotnicy na spot??? :) Nowy profil mam jak cośśś dal tych co mnie nie kojarzą, ale na forum już któyś rok jestem :P Słucham propozycji czy ktoś chętny na sobotę np???
To ja dzisiaj odpadam :P Aleeeeeeeeeee jak coś to zostaje niedziela :)
A czemu nie :) no to dalej powiedzmy niedziela, 19:00 Parking koło Parku Jana Pawła II (Cermagu jak kto woli :) ) Kto może i ma trochę chęci podpisywać się rozruszajmy to forum :)
Mnie pasuje ;) Godzina do dogadania :)
Żeby Nam parkingu starczyło tylu chętnych :>
witam :D wieczorem mi nie pasuje :( może wcześniej się spotkać 14 lub 16 za dnia :D
Niestety nie będzie mnie dziś :(
Skoro nie idą nam spotkania w weekendy to może coś w tygodniu? :)
Ostrzeszów umiera nikt chętny na spota oprócz kolegi z Mikstatu JaccoBios masakra:blink:
Jesli zgłosi się wiecej osób to podskoczę na miejsce spotkania ;)
Jestem chetny ale z czasem kiepsko , tylko w weekendy :D
Pochwalcie się kto był na Motor Show w Poznaniu :D
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=126503&stc=1
Ze zdjęcia wnioskuje,że nie można było podejść,przymierzyć sie?
Nie można było, chyba że w dniach dla prasy. Bo jeszcze by ktoś coś zepsuł czy coś, szkoda że co ciekawsze auta stały albo zamknięte albo za barierkami.
Dziwna polityka AR.
Dwa lata temu na targach w Poznaniu siedziałem np w land cruiser za 400 tys a tu auto za za prawie polowe tej kwoty za ogrodzeniem...
Nawet na Vip Day'u niestety nie można było wsiąść do tej ślicznotki (stała na obrotowym podeście z hostessą w środku), Nie rozumiem siedziałem w Rolsie za 2 melony a do Alfy za 200k nie można było ;d
Reanimacja tematu. Chętni na sobotę, niedzielę na spota..??? Mi sobota, niedziela pasuje więc się dostosuję, trzeba coś wreszcie zorganizować....
mnie niedziela również
Sobota, Niedziela obojętnie :)
Jest coś dziś, czy nie?
Zajebistą mamy organizację nie ma co, jak coś, jestem na parkingu koło cermagu, śmiało podjeżdżajcie :))
Zajebista ta organizacja jest :mad: JaccoBios próbuje zachęcić żeby się spotkać w końcu Ostrzeszowie a tu nic Tylko dwie Alfy zainteresowane są Masakra :(
Normalka :)
dokładnie "organizacja"
Jedzie kurczak na motorze wiezie jaja w wielkim worze za nim zając na Komarku wiezie bimber w wielkim garnku. Kurczakowi dziub się śmieje ale w święta się zaleje.
WESOŁYCH, SPOKOJNYCH, ZDROWYCH ŚWIĄT WIELKANOCNYCH ŻYCZĘ WSZYSTKIM ALFAHOLICOM :)
Witam, potrzebuję oddać do regeneracji turbo do mojej AR159 1.9 150km polecacie kogoś w okolicy ?
AWO - Ostrów Wlkp. Robiłem tam turbine ale do mojej byłem V6 TB i do sprzedaży od regeneracji zrobiłem nią 12 tys km i nic się nie działo więc możesz tam zapytać :)
Dodano po 2 minutes:
Po raz kolejny mam wolny week tzn sobota, niedziela.. Ktoś chętny wreszcie na spota? Chociaż z 3-4 auta :P Wstyd, ze nie można się zgadać:P