ja tylko zapytalem
Printable View
ja tylko zapytalem
Czyli spotykamy się 26 stycznia pod Praktiker o 16:30.
Ci co będą od razu na miejsce przybywać - godzina 17-sta.
:)
Domin to jedziesz w koncu ze mna czy z kolega??
tez byłbym chetny- gdzie dokładnie to spotkanie? wziąłbym tez moze szwagroskiego z swoja 156. Jakas mapka??
Tez moze bym wpadł z żoną nowym nabytkiem. Jeszcze na spocid w okolicach Rzeszowa nie bylem... a można by sie poznać
Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
wpadaj Belfrowa 9 bezel_ek
Widze ze szybko sie rozchodzi że nabylem alfe Belfera...
widzialem w jego temacie;).Aha taka informacja do kolegow z Dębicy i okolic ktorzy sie wybieraja i chca jechac z nami to spotykamy sie na Shelu czyli pod MC Donalds o 15:45, w Rzeszowie mamy byc na 16:30 pod Praktikerem.
To może zrobmy o 17 godzinie i raczej nikt sie nie powinien spoznic a bedzie lepiej jak pojedziemy jedna wielkaaa kolumna ?
Witam!Jak znam życie jesli spotykamy się na Prakti o 16.30 to i tak wyjedziemy blisko 17.00.Pozdrawiam
Domin pomysle OK.Dam Ci znac w niedziele ok.15;)
Mnie nie będzie :/ siedzę na antybiotyku, do końca tygodnia mam nie wyłazić z domu :/
Teraz kluczowe pytanie - czy jest jakaś mega opcja tego placka, żeby się ożreć tak porządnie? :D
weloo możesz mnie tam do listy dopisac razem z żoną.
Marcin jak już wspominałem też się zjawię Lancią - mam nadzieję, że mnie nie pogonicie:P
Odrobina sztuk 1
kto by Cie pogonil??Wpadaj bo dawno Cie nie widzialem;).Jedziesz z Ropczyc??My z Dębicy wyjezdzamy o 15:45.Jedziesz z nami??
Dobra, a kto bierze zestaw kluczy? Ja mam nowiuśki trójkąt i elegancką kamizelkę :D
Obowiązuje strój formalny? :D
jak masz jakies wdzianko alfaholikow to zarzuc sobie,a jak nie to nikt Cie nie zlinczuje;)
Ja rezerwuję miejsce na parkingu gdzieś tam za winklem, w cieniu :D
kurde, wybrałbym się z Wami .. niestety dopiero w maju może zawitam na jakiegoś spocika małego :)
gratuluje zakupu Maciek :D
pozdrowienia Panowie :)
witam, ja takze bym zawitał swoja 159 tylko gdzie i o której i dajcie mi jakiąs dokłądna lokalizacje zeby trafił. CZarny daj mi swój nr telefonu;)
lokalizacja jest gdzies w temacie.Chyba ktos wrzucil mapke.Skad bedziesz jechal, z NS??Masz tu.Zajazd Magyar w Wyżnem http://mapy.interia.pl/directions/dr...0,0,normal.day
- - - Updated - - -
to kto jutro bedzie na MC Donalds o 15:45 bo chcialbym wiedziec na kogo czekac??Ja i Raider i kto jeszcze??Maciek to my sie gdzie spotykamy w tych Ropczycach??Bedziesz gdzies stal??
a długo tam bedziecie urzedować od 17 do mniej wiecej której bo nie wiem jak z dorgą bedzie.
2-4h tam zazwyczaj siedzimy
powinienem zdążyc;)
Panowie ja odpuszczam ze względu na pogodę :( nie dam rady na letnich dojechać do Was, przerpaszam, ale w zimie nie poruszam sie swoim samochodem który stoi w garażu i czeka na wiosnę
chłopaki jak wyjadę sobie gdzieś o 16 z jasła to będę na was już czekał tam pod restauracja... albo sie spóźnię bo warunki na drodze są jakie widać...
to wyjedz wczesniej