Bo jest szybki jak jego Bella więc cięzko go w ruchu ogarnąć :P
Printable View
Witam all from tomaszów :)
Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 4
Tą Cinasa v6-tką przejechałbym się :D
Nie przegapiłem - czasu brakuje nawet by na forum zerknąć. Drst zobaczymy co da się zrobić w tym temacie :)
Pozdrawiam
wysłane z nokii 6310i
Co taka cisza - Alfy wam zamarzły :D
Wszyscy skrobią :D
Z ciekawszych rzeczy zalałem dzisiaj ceramizery do silnika, skrzyni i paliwa, teraz czekam na CUDA :D
Taaaa a nie lepiej było by kupić dobrą whisky i ją skonsumować :-) ?
wysłane z nokii 6310i
Czy Tomaszów jeszcze żyje ? Nikt nic się nie odzywa a tu taka pikna wiosna za oknem - pobudka
wysłane z nokii 6310i
Ja cały w oleju właśnie jestem bo wymienialem a bez kanału to lipa max :-D
Wysłane z mojego MT11i przy użyciu Tapatalka
Eee no bez jaj - wymiana oleju w alfie jest na poziomie easy :-) . Mnie czeka wymiana tłumika środkowego bez kanału - a to już level advance :-)
wysłane z nokii 6310i
.....
Czeka na woskowanie i wymianę przednich sprężyn :)
Wiosna wiosną ale zapi...ać trzeba, roboty tyle że nawet nie ma czasu forum poczytać dobrze
Z tych rzeczy ważnych to na plus:
- wymieniłem oleje w skrzyni i silniku oraz zalałem zestaw ceramizerów
- wymieniłem przepławkę
i na minus: przetarł mi się wężyk do chłodnicy i spierdzieliło mi 2x po 6 litrów borygo, sprawa już naprawiona :)
Wybiera się ktoś na spot jutro do Łodzi ?
Na kacu ciężko jechać w niedziele :-)
wysłane z nokii 6310i
może by się zgadać na jakiegoś Lidla / Kauflanda? Pogoda piękna, pochwalicie się co tam ciekawego w Bellach zrobiliście.
Ktoś przewiduje obecność na jutrzejszym złocie na PCKu?
Tapnięte z SM-N9005
Pogoda nie zachęcała :P
Dobrze było :D
Tapnięte z SM-N9005
Nawet nie wiedziałem, że coś było... Drst, dzięki za info; nie szperałem ostatnimi czasy. Teraz już o was wiem i jak tylko będę mógł to piszę się na następną ustawkę...
na zdrówko :)
HALO HALO!
Robimy cosik, jest nas trochę więcej, niebawem dołączy nowy kolega, może jakiś Lidl czy Kaufland?
Ja odpadam 4 popludniowki teraz mam
Moja się jeszcze robi ale na weekand będzie, albo powinna być. Jutro mi dolot przychodzi.
iiiii?????
ii cisza narazię, popiszę privy do reszty ludzisk i podam datę jakąś
powitać Tomaszów, może w najbliższą niedzielę 6 lipca zawitacie do Łodzi do Ikea na spot ??
zimne piwo, błękitne niebo, szum moża i wylegiwanie na plaży w tym termine będzie :-)
wysłane z nokii 6310i
Może bym podjechał ale wstyd moją :P
No i wybiera się ktoś do Łodzi w niedzielę?
Skończyło się na tym że oddałem do mechanika więc bieda :<
Co wy tak te alfy psujecie :D
Dziś tylko wymieniłem osłonę przegubu zewnętrzną lewą , uszczelkę pokrywy zaworów od strony grodzi (V6 zaznaczę), rolkę paska wieloklinowego no i tłumik środkowy- tymi oto ręcami :meeting: hehee.
Więc tylko nie mówcie, że się psują :D
Nic się nie psuje, ja naprawiam to co było zepsute ew. po poprzednich mechanikach, a że każdy kolejny coś psuje to ciągle coś do roboty :D
Co ty za mechaników masz? Aż taka bieda w Tomaszowie o dobrego mechanika?
wysłane z nokii 6310i