ja mogę zorganizować atrakcje w postaci pokazów rycerskich połączonych z zabawami
Printable View
ja mogę zorganizować atrakcje w postaci pokazów rycerskich połączonych z zabawami
też mogę pomóc w tym temacie. organizowałem kiedys takie na zamku w bobolicach :)Cytat:
Napisał rekwir
fr33 zajmujesz się rycerstwem?
a bez alfy mogę sie pojawić jak coś :mrgreen:
75andrew155, dzięki za te słowa. Na prawdę poświęciliśmy bardzo dużo czasu na organizację zeszłorocznego zlotu. Mnóstwo telefonów, czasu, pracy, kalkulacji, pieniędzy (ale to najmniej istotne).Cytat:
Napisał 75andrew155
Nikt z nas nie chce być hermetyczną grupą. Jeśli tylko mamy możliwość (nie tyczy się to tylko mnie, ale także innych organizatorów zlotu - jeśli się mylę to bardzo proszę AR_33, Paweł 156, Fred poprawcie mnie) pojawiamy się na każdym spocie, czy zlocie. To że z niektórymi osobami znamy się dłużej to też możliwość spotkania jest częstsza i kontakt większy... ale to chyba zrozumiałe.Cytat:
Napisał 75andrew155
Wiesz doskonale że nie chodzi o krytykę zlotowiczów, bo taka zawsze jest mile widziana. Przynajmniej wiadomo nad czym pracować by coś udoskonalić. Jednak padło kilka gorzkich słów od pewnych osób, które jak to stwierdziły: "taki zlot to w 4h bym zorganizował/a wykonując kilka telefonów", dlatego też dajemy możliwość wykazania się. W końcu my (mówię o zeszłorocznych organizatorach) nie mamy "wyłączności" na organizację takiej imprezy. Podjęliśmy się, zorganizowaliśmy, zabawa się odbyła czyli zadanie zostało wykonane. Jeśli coś się nie udało, to mogę powtórzyć to samo co już było mówione - przepraszamy. Co będzie w tym roku - nie wiem... czas pokaże.Cytat:
Napisał 75andrew155
o przepraszam ostatnio was w Krakowie nie było :mrgreen:Cytat:
Napisał Kate
jesli zlot bylby gdzies w galicji kombinowany to ja pomoge... :mrgreen:
a jak nie to czekam az ktos cos wymysli...bo poznac Was w koncu musze :mrgreen:
Kosiar, jesli mamy mozliwosc... napisałam :)
No wiesz Kate, widocznie malo sie staracie :P
DDEvil nie przesadzaj :wink:Cytat:
Napisał DDEvil
nie :DCytat:
Napisał rekwir
Superjahu007, nie przesadzam pisze jak jest poprostu stanowczo za malo sie spotykamy w tak milym towarzystwie :mrgreen:
Wiem doskonale że wykonując tych parę telefonów takiego zlotu nie da się zorganizować :wink: Co będzie w tym roku ? to my wszyscy musimy wiedzieć . Przepraszać nie macie za co - to był wspaniały zlot , wspaniali ludzie i wasze doświadczenie jest w tym temacie bezcenne , myślę że uda się wspólnymi siłami coś wymyślećCytat:
Napisał Kate
nie wiem jeszcze gdzie bedzie i czy wogóle bedzie jakis ogólnopolski spot, ale nie wyobrażam sobie zeby mogło mnie na nim zabraknąć ;)
Ja również nie wyobrażam sobie żeby zlotu nie było. Jeśli miałby być w naszym regionie to jestem do dyspozycji. Organizacja mi nie obca :-)
Zacznijmy moze od tego kto co oczekuje po takim zlocie?
Co chce tam zastac i co robic...
Dla mnie wystarczy sie umowic w danym miesiacu w danym powiedzmy osrodku..i niech kazdy sam se zarezerwuje..I juz kazdy moze narzekac tylko na siebie...
Co bedziemy robic? mi wsytarczy grill i % a reszte mozna wymyslic na miejscu;)
Tyle ze to nie tyle zlot co zwykle spotkanie uzytkownikow;)
Ja chętnie bym wziął udział w zlocie z próbami sprawnościowymi i odrobiną rywalizacji, podobnym jak w Częstochowie. Biesiada i % też są O.K., ale wieczorem, po wszystkim ;)
No alfaholicy ja licze na to ze nas odwiedzicie z okazji III Pomorski Zlot miłośników Alfa Romeo. A później Pomorze odwiedzi Was na zlocie ja chciałem to połączyć z urlopem, wiec sie starajcie :)
wystarczy miejsce do poszalenia Alfą (może być nawet centrum miasta nocą :D ) i miłe miejsce zeby piwko wypić przy muzyce z ludźmi :)
to może w Legnicy ? :D jest tu nieużywane lotnisko na którym można sobie poszaleć (kolesie sie ścigają na 1/4 mili, bawią się w drift) nie daleko jest Legnickie Pole z polem namiotowym i kempingiem, w mieście są hotele nie drogie. Dojazd elegancki bo z A4 lub DK3.
Legnica, Centrum miasta - Zumi.pl Lokalizator internetowy
a nie gania stamtąd policja? tez by była lipa jakby zrobić zlocik, a w tym samym czasie by jakies małolaty w fiaciorach palenie gumy robili czy coś.. :/
policja nie gania. Lotnisko jest wyłączone z ruchu lotniczego i zarządzane przez pewną firmę i spokojnie można tam zrobić zlot lub zawody, kasy za to raczej nie biorą a jakby się dogadać to zamkną dla innych. znajomi z Dopalacze.pl często robią sobie tam lokalne zloty motocyklowe. Przy lotnisku jest CH Auchan więc jakby co to zaopatrzyć się można, jest też stacja benzynowa ale niestety Auchana, kilka metrów dalej jest myjnia ręczna więc można odpicować sobie Bellę :)
tu są fotki z jednej z takich imprez: 2008.05.27 - Legnica Lotnisko
w samej Legnicy jest kilka hoteli np ten Hotel *** i Restauracja Arkadia Legnica
przy okazji macie fotki mają już doświadczenie w przyjmowaniu podobnych imprez. Jest też kilka innych hoteli. Niedaleko są Kunice przy DK94 z bazą kempingową i wspomniane już Legnickie Pole.
jeżeli chodzi o organizację to nigdy czegoś takiego nie robiłem ale przy pomocy kilku osób myślę że dałoby radę. Mam znajomości w pogotowiu więc jakieś zabezpieczenie medyczne dałoby się załatwić. Prezydent miasta też lubi się promować więc można by od niego też coś dostać i zrobić np imprezę cykliczną :)