Dobrze by było gdyby tylko wszystko wynioslo 13tys. Obawiam sie, ze na tym by sie nie skonczylo... ;)
Printable View
Ja caly czas niestety zastawiam sie nad sprzedaniem mojej gtv. odwlekam jak tylkoi moge ale chyba bez sprzedania mojej dziecinki nie wyjde na prosta.masz link http://www.polskajazda.pl/Samochody/...omeo/GTV/61420 do rozeznania sie co do wygladu.jak bys chcial wiecej info to pisz.
tez tak myslalem kupujac swoja gdzie mialem "naddatku" 2tys i okazalo sie ze pieniadze jakos tam sie same wydaly - po prostu ubezpieczenie, skarbowka, benzyna amrotyzatory i zostalo 10 zl na piwo :)
No, ale tu mamy 4 tyś na silnik i drugie 4 na pierdółki... Więc jeżeli silnik zrobimy w dobrym warsztacie, to nic poważnego się z nim nie stanie...
Ale o czym dyskutujecie? Wiadomo, że auta zasysają każdą kasę :)
do metiudas
poproszę o więcej fotek oraz info takie jak przebieg, stan techniczny i oczywiście cena. criss2007@o2.pl
co myślicie o tej?
Alfa Romeo GTV 2.0 V6 Turbo (618757637) - Aukcje internetowe Allegro
wielkie dzięki :)
Właśnie zmieniły się moje ograniczenia finansowe. mianowicie szukam Gtv do 30tyś zł. Mam nadzieję że takie pieniądze pozwolą mi znaleźć super egzemplarz :) Może ktoś z forum?
no no. a moze masz juz 50tys jak nawet 13 nie miales na moja belle.
uwazac forumowicze na tego goscia bo jest strasznie nie slowny.wieczorem o 21 jak juz na drugi dzien rano mialem jechac mu zawiezc auto 250km wysylil sie na smsa "ze nieprzewidziane okolicznosci nie pozwalaja kupic mu ode mnie samochodu".miesiac umawiania a tu taki numer na koniec.paranoja. tak wiec uwazajcie koledzy.
zdarzyła się tragedia w mojej rodzinie i dlatego nie mogłem dotrzymać wcześniej umówionego terminu. nie było to z mojej winy tylko był to wypadek losowy. W roli wyjaśnienia. Za wszelkie problemy metiudas przeprosiłem
gdyby Euro było po jakieś 3,5zł to pomyślałbym o ściągnięciu z np. Niemiec :PP