co spot to lepszy :mrgreen:
a następnym razem jak wszyscy dojadą to dopiero będzie zabawa, mam nadzieję że już przy grillu.
Printable View
co spot to lepszy :mrgreen:
a następnym razem jak wszyscy dojadą to dopiero będzie zabawa, mam nadzieję że już przy grillu.
Moniś zgadzam się i myślę że jakoś na początku kwietnia trzeba by zmajstrować następny. Może faktycznie dałoby radę wyrwać gdzieś za Łódź na grillka :D
CO MYŚLICIE :?: :?:
No czytacie w moich myślach :lol:
Myślę, że jakiś miły plener to idealne rozwiązanie. Możnaby np. podjechać gdzieś nad wodę i rozłożyć sie z grillem(i toną kiełbasek, dla niektórych posiadaczy GT:),porobić foty, itd...Co myślicie??
Jak pogoda dopisze w kwietniu to warto by wyskoczyć na weekend (wyjechać w piatek po południu) pod namiot nad Jeziorsko.Tam by można pogrilować,popiwkować i będzie super spot.
Łeeeeee tam grill, ognisko pany ognisko :)
fajne jeziorko na grilla jest w Tuszynie, i to przy samej drodze :) doslownie 100 m w bok od jedynki.
Ja chetny jestem.Tylko mowic gdzie i kiedy a z kiełbasą wpadne :twisted:
No i oczywiście nowy Alfaholic też się pojawi - czytacie ja. Czyli kolejna 145 w kolekcji się znajdzie :) Tylko podajcie czas i miejsce spotkania - gdzie się udamy to już mało istotne - ważne że wśród maniaków AR :)
Yoopi napewno dowiesz się jak coś będziemy planować i z radością powitamy Cię w realu. Myślę, że nasza łódzka gromada nie da długo czekać na kolejne miłe spotkanko...
:!: PRAWDA :?: :!:
niedziela?
W ta niedziele ma padac i byc zimno
Marcin jest na to jedno lekarstwo...
wiesz jakie :mrgreen: :mrgreen:
Widzę, że znowu podpaliłem lont do spotu :mrgreen:
to w razie co, w sobote ugadamy sie na mikrospot niedzielny :)
jestem za...Cytat:
Napisał marcins737
i moze pora pozniejsza? tak 16-17? he?
Ja nic nie mogę obiecać. Piszcie jak się spotykacie, a postaram się pojawić. Szkoda, że pogoda tak się popsuła... :cry:
Marcins737, wracaj do zdrowia :)
Pogoda typowo barowa, myślę że czas wypić w końcu te postawione piwa http://www.forum.alfaholicy.org/beermod.htm :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
hmmm niedziela ?? ja nawet jestem za bo niby dlaczego milabym byc przeciw ?? i uwazam ze marcins tez powinienes byc bo chcialbym zobaczyc ta twoja GT. Ogolnie rzecz biorac to kazdy powinien byc - nawet taki spot na godzinke zrobic. Co wy na to ?? :mrgreen:
no ja swoja niunie jeszcze na zimowkach trzymam ale kto wie, moze juz w przyszlym tygodniu dam jej nowe kapcie:) a o ktorej sa skoki?? bo mnie to jakos nie jaraja latajacy panowie ;) ??
Ja raczej odpadam, jutro wkońcu mam troche wolnegi i będe amortyzatory wymieniał :D
ale chcesz by spotkanie odbyło się gdzieś na krytym parkingu ?? czy może tam gdzie zawsze się umawialiście - parking Geanta...więc ustalamy narazie kto na 100 % pisze się na tego spota - pózniej ustalimy gdzie. Ja 100 jestem.
mnie to pasuje ale tak jak mowilem - poczekajmy ile pewnych Alficzek będzie i zobaczymy czy warto spota urządzać - bo jak tylko 3-4 to lepiej przełożyć to na przyszły tydzieńCytat:
Napisał marcins737
Ja myślę aby się wstrzymać i poczekać na fajną pogodę.Robimy spot a będziemy się chować po krytych garażach to nie ma sensu,niech przy okazji mieszkańcy Łodzi widzą iż Alfa Romeo jest fajną marką a my jesteśmy wielką rodziną :D
iec przekladamy to na nastepny tydzien ??
no to przyszly tydzien wstepnie jestesmy umowieni. Alfaholicy szykujcie sie na 24 marca... Opanujemy całą Łódź :)
ok.
hehe poeta :mrgreen:
Jestem za następną niedzielą. Może wieści dotrą do więkrzego grona i będzie nas jeszcze więcej :D
no to będziemy musieli jeszcze tydzień poczekać
to jest poświęcenie, ale wymiekłeś dopiero po paru posatch :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Cytat:
Napisał marcins737
Tak radia zostają w domach :mrgreen: :mrgreen:
...ale warto poczekać tydzień i zobaczyć więcej Alf...moj numer GG znacie (1648236 - tak dla przypomjnienia) i jak coś to informujcie...niestety stronka Alfaholicow ciężko mi chodzi - marcins737 wie o czym mówię...
Super!!24 marca zaznaczony w kalendarzu. Ciekawe ile teraz nas będzie 8)
Już się nie mogę doczekać :twisted:
Do zobaczenia
Tylko może zmienimy miejsce spotkania, bo jeszcze pomyślą że w Łodzi to tylko jedną karczme mamy :mrgreen:
ja za tydzień raczej sie pisze na spotkanko :lol: . teraz na pewno nie ma sensu bo ma jutro padać cały dzień niestety
Weźmiemy kocyki grilka i w plener :mrgreen:
w końcu będą kiełbaski z grilla :d niektorych to pewnie nawet bardzo ucieszy :wink:
cóż... może i ja za tydzień podjadę.
Choć dopiero koło 15.
Pozdrawiam.
Witam wszystkich serdeczie 24 marca :) już wpisane oczywiście będę. Do zobaczenie i pozdrawiam wszystkich
Wojtek
Ja tez sie pisze ale mysle ze godzina jakas najwczesniej 14-sta.jak bedzie pogoda to grilla robimy :twisted:
Czyli 24 już ustalony i zobaczymy jeszcze gdzie...Dla zainteresowanych będę przy każdym postcie dodawał jakąś fotkę Alf...Na początek coś dla Marcina - upragniona 8C - tyle że retro :)
To teraz nowa 8C
Po pierwsze jeśli chcesz dokładać fotki to lepiej wrzucaj do albumu,staraj się tutaj nie zapychać miejsca.W albumie jak będziesz chciał zrobi się osobną zakładkę.Cytat:
Napisał Yoopi
Po drugie to jest temat odnośnie spotu.