ja się piszę, przy okazji czy ktoś będzie miał program do diagnozy zgrać na pena?
Printable View
ja się piszę, przy okazji czy ktoś będzie miał program do diagnozy zgrać na pena?
Program pewnie się znajdzie, a co do dnia spotkania to 15 - 16 marca pasuje ?
Ja mam w tym czasie na rano. Wiec po 16 moglbym dolaczyc.
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Godzinę jeszcze się ustali, ale i tak pewnie to będzie po południe :P
No to ja sie oczywiscie pisze na spocik;-)
Ja też chętnie zajadę :)
Czyli nastawiamy się na grilla ? :D nie wiem nawet czy tam są chociaż jakiś stół i ławki :D
No chłopaki zaproponowali grilla, ale właśnie z tego co się orientuje to raczej tam takich rarytasów nie ma :2_002:
Ja mam lipe xD 13.14 wolne a 15.16 na popoludnie xD. Zawsze mozna swoj skladany stolek wziąść
trzeba by było przejechać się i obadać ;>
No raczej :D tylko ja dopiero będę mógł 9 marca, a tak poza tym ktoś jeszcze chętny na przejażdżkę :driver: i obadanie terenu ? :D
Ja sie chetnie przejade w razie czego:-)
Ja też mógłbym;]
Panowie 09.03 o której Wam pasuje obadanie terenu, 12 -13 może być ? :D
Ja niestety odpadam, weekend planuje spędzić przy Alfince w garażu :D ale na grilla w plenerze jeśli będzie tydzień później to sie oczywiście piszę :)
Co do spota objazdowego trasą Elmotu to cały czas czekam aż opublikują trasę, lekko ponad miesiąc do rajdu został a strona cały czas w przygotowaniu :/
Ja jestem po nocce ale moze byc! Jedynie przyjazd znajomych z wielkopolski moze mi zmienic plan ale mysle ze jesli do dzis sie nie zapowiedzieli to raczej inny weekend wybiora:D
No to ja się pisze, w razie smutnej pogody przyjadę sam;] tylko określcie gdzie zbiórkę robimy:)
spoko ostatnio pobrałem z neta fiat ecu ale wezmę lapka
Jak masz fesa to ja Ci nic lepszego nie dam bo tez na tym diagnozuje;-)
Ja się w Świebodzicach nie orientuje ;D ale jakoś dam rade
Gtacekk ok spotkajmy sie pod tesco powiedzmy o 12. Potem proponuje moze orlen w swiebodzicach? Skoro Trin nie zna miasta to bedzie mu latwiej a kolo orlenu bedzie musial przejechac. Tam bylibusmy ok 12:10. Co Wy na to?
Mi pasuje;]
Witam jak grill będzie 16 to i ja się pojawienie jedno pytanie do kolegi TALLMEN czy ty parkujesz pod Wierzbami
To widzimy się w niedziele o 12 na tesco. proponuję koło bilbordu gdzieś bo z racji giełdy będzie masa ludzi wszędzie :P
Ta często tam jestem na piwku
Dobra to ja będę czekał na tesco w Świebodzicach gdzieś koło 12:10 bo z tego co na google widziałem to jest drugi zjazd na obwodnicy jak jedzie się od Świdnicy
Być może i Ja się pojawię :) zobaczę tylko jak z czasem będę stał :)
Marconi ale pojawisz sie na spocie zasadniczym czy na ogladaniu miejscowki?
Postaram się dogadać z Trin-em i z nim będę
Goood:-D
To napiszcie chłopaki gdzie na was czekać? bo mogę być w świebo na parkingu tesco a moge też podjechać na auchan do wałbrz, z tego co wyczytałem to na 12 pod auchan??
Mi to obojętne ale i tak przez Świebodzice musimy jechać czy też z Wałbrzycha? Ja będę pod Tesco w Świebodzicach o 12:00-12:10 zaraz mnie na necie nie będzie ale jak coś to mam nr do marconiego
Ja już się dogadałem z Trin-em i jesteśmy w świebo o 12
- - - Updated - - -
Dzisiejszy wypad na prawdę spoko, autko trochę się przepaliło :D
Ekipa bardzo wporzo także do następnego !!