Idzie wiosns wiec można o spocie pomyśleć. Jakieś fotki sie pstryknie i na forum sie rzuci. Niech inni zobaczą że sie da cos zrobić
Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
Printable View
Idzie wiosns wiec można o spocie pomyśleć. Jakieś fotki sie pstryknie i na forum sie rzuci. Niech inni zobaczą że sie da cos zrobić
alfa lucas powiedz mi w jaki sposób można zrobić fotki ze spotu jeżeli za pomocą forum się nie zjednoczymy w jakiejś małej liczbie żeby zrobić
wspomniane przez Ciebie zdjęcia
Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka
hajdi147 a w taki sposób, że piszecie, że za tydzień spotkanie i przyjeżdżacie. Wydaję mi się że warto spotkać się nawet w 3 osoby :P Nie trzeba siedzieć kilku godz. i kopać w koło, można się spotkać napić kawy i się rozjechać - da się to zrobić nawet w Krośnie (sprawdzone:P).
A ja dzisiaj w Jaśle spotkałem czarną 156 i błękitną 147 obie bez ramek, a jednak i tu i tu było pomachane i odmachane :)
Wysłane z mojego LG-E975 za pomocą Tapatalk 4
osa a może to mnie mijaleś na wylocie z jasła :) ok godz 16 30 i mam ramki :P
Tak to w tej porze za szpitalem :) widocznie nie zauważyłem ramek sorry :)
spoko :) wybaczam ja u Ciebie w sumie tez nie zauwazylem :) jeżeli je posiadasz :)
Posiadam posiadam :)
Kiedy ta kawka? Tez jestem z Jasła i chętnie sie spotkam na jakimś małym zlocie- na weekendzie. Pogoda ładniutka, chęci tylko potrzeba.
Można np w niedziele sie spotkać
Bezelek nowa fura to i widze wiecej checi do spotkan:D.No pochwalic sie trzeba:D.Jezdzicie na nartach??Moze w przyszlym sezonie spotkamy sie gdzies w Gogołowie kolo Brzostku jak sie wybiore bo w tym roku to wybieralem sie i wybieralem az snieg stopnial :D
Czarny_28 zawsze chciałem zjednoczyc alfy w Jaśle. I może to jest odpowiedni czas. Ja na nartach to nie stalem od x lat ale można w przyszlym sezonie cos pomyslec.
no to moze zrobimy jakiegos wspolnego spota Jasielsko-Dębickiego i razem sie zjednoczymy??
Można Panie ja jestem za spot w polowie drogi czyli np brzostek hehe
Dajcie znać co i jak. Będę, rzut beretem mam :D Rodzinne strony odwiedzę.
Dopsiuje się do osób z okolic Jasła i jestem jak najbardziej za jakimś spotkaniem :)
Witamy witamy :) dobrze, że jest nas coraz więcej :)
Dokladnie. I żeby było wiecej
weekend się zbliża ktoś chętny na mały spot ?
Jakieś pomysły są? :)
Jakieś może pomysły są na spota ale chętnych nie widać
Ja bym się przewiózł gdzieś, myślę że coś wymyślicie :)
To juz 3 chętnych jest
i to by było na tyle :)
- - - Updated - - -
bezel 66,6 % spotu u nas pod domem :P
No ja niestety przez następne 2 tyg mam zajęte weekendy, ale w końcu może nam się uda spotkać :)
Może w końcu wiosna w pełni zawita :)
No to róbcie coś to przyjadę też postać i pokopać w oponę hehe.
kurde jakby byla ladna pogoda to moze bysmy zrobili spota integracyjnego Jasło z Dębica??Moja propozycja to gogołów.Fajne miejsce latem i zima.Jest 2 bary na dole i u gory, atrakcje dla dzieci-Drzewoludy i konie i w ogole fajny klimat.W tym roku mozna by na wiosne sie spotkac-moze majowka, a pozniej np. w sezonie zimowym na nartach pojezdzic klubowo(mialbym wieksza motywacje zeby w koncu wybrac sie na narty;)).
- - - Updated - - -
Stronka Gogołowa http://www.gogolow-narty.pl/kontakt.html
Jaslo dębica było by bardzo fajnie może jeszcze arek zmobilizuje kilka osób z krosna :) czekamy na pogodę i podtrzymujemy temat namawiamy znajomych i może się uda
Gogołow bardzo fajna miejscówki
Na trasie jaslo krosno w miejscowości zimna woda jest fajne miejsce swojskie jadło girl paint ball :) tylko z dębicy troszkę dalej
A to może moja dziewczyna jechała :) dziś ?
Witam wszystkich z Jasła i okolic :) Pozdrawiam
No...już trochę się Nas uzbierało:) a to tylko Ci którzy zaglądają na forum.
A dzisiaj widziałem chyba nową 166 w Jaśle.
Wysyłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk 2
To trzeba myśleć o jakimś spociku
Martimi dużo więcej osób bym się nie spodziewał :) dziś widziałem czarną 147 przed liftem bez jednego oka, na ramach klubowych, za kierownicą siedziała blond dziewczyna i chyba nie wiedziała o co mi chodzi jak jej michałem :)
Na taką za przeproszeniem dziurę jak Jasło to i tak dużo haha;) zrobi się cieplej to coś zkręcimy, w takiej metropolii to można dać sygnał i kto może w 10 minut jest w dowolnym miejscu.
Ale patrząc ile alf po mieście śmiga więc na forum zarejestrowanych jest nas nie wielu
Tylko wiesz większość jest takich którzy Alfę po prostu mają ale nie są alfaholikami:).
W sumie to zanim nie powstał ten wątek to i tak myślałem ze jest nas mniej