zaraz zaraz jakie moze..?? przyjezdzaj im wiecej tym ciekawiej...Cytat:
Napisał Kondziu
Printable View
zaraz zaraz jakie moze..?? przyjezdzaj im wiecej tym ciekawiej...Cytat:
Napisał Kondziu
No to może 07.02.2009 godz 16.00 Kraków parking M1 przy stacji Neste...?? Jezeli nie pasi godzina lub miejsce pisac w sobote dysponuje czasem od 14.
le ale czemu nie tydzien pozniej 14 albo 15 bo znowu mnie nie bedzie :cry:
O przepraszam ale ja po dupie nie dostałem :P Szkoda, że spocik jest w sobote bo niestety nie dam rady. Ale życzę udanej zabawy. Pozdrawiam wszystkich...Cytat:
Napisał TOMAS 156
Zobaczymy jak będzie, gdy się zrobi ciepło i droga będzie sucha. :P
ja mysle ze moznaby troche wczesniej bo 16 to juz prawie ciemno sie robi... hmm ?
Jesli sie mamy spotkać to wypadało by w okolicach poludnia bo pozniej ciemno
No to spoko może być 14.30 bądż 15..
Dobra panowie wyjdzie na to ze jestem nie zdecydowany ale ok.. jezeli wam odpowiada niech bedzie to ostatecznie godz 14 wczesniej nie dam rady
---------- Post added at 10:57 ---------- Previous post was at 10:55 ----------
a kto powiedział ze 14 czy 15 tez nie mozna sie spotkac.??
Kurde ja mam akurat egzaminy i skończył bym tak na 15-16 pisać na 14 to sie nie wyrobie shit
ja bym się wybrał na ten zlot ale odpowiadał by mi 14 lub 15 luty ponieważ , wczoraj rozwaliłem swoją 155-tkę , tak że nie opłaca się już jej naprawiać , kupuję 146 teraz ale muszę w niej powymieniać płyny i rozrząd a u Pana Żyły jestem dopiero umówiony na 9 lutego czyli poniedziałek , więc mi 7 luty nie odpowiada ale jakbyście zmienili na 14 lutego to przyjadę
Wpadne :D gdzie i kiedy ;)?
teraz to juz nie wiem nic sam... za tydzien tez mozna sie spotkac.. to ile nas wkoncu bedzie..??
7-8 ja odpadam bo mnie choroba dopadla....
:/
Ja jeśli juz to tylko w ten weekend.
Widze ze zainteresowanie słabnie i osoby tez jezeli ma byc nas 2 osoby w porywach do 3 to moze przełozymy to na kiedy indziej..?? Chyba ze ktos na 100% bedzie to tez sie pjawie
Bedzie ktos tam wogóle dzis...??
szkoda ze dopiero mam neta bo 7 lutego bylem pod m1 na stacji o 14 bo tyle sie doczytalem a tu wal, a taka ladna pogoda byla
Widze ze jednak spot sie nie odbył:( ze swojej strony chcialem przerosic ze nic sie nie odzywałem ale mialem problemy techniczne z forum i dopiero dzis udalo mi sie je rozwiązać.
Witam... Myśle że będzie na ten weekend wiecej chetnych osob... Koniec sesji... weekend... To moze warto spróbować w ten weekend....
14 lutego np. Galeria Krakowska na parkingu(dach) jeśli pogoda pozwoli, lub M1 Stacja Neste...
Wpisujcie się chętni...
Ja wskakuje jako pierwszy...
1. k0rz0n
14 lutego ? Stary bez urazy ale az tak mojej belli nie kocham jak żony:)
Rozumiesz WALENTYNKI:):)