Niestety ale sily wyzsze nie pozwalaja mi na wyjazd ba malo tego zmiane w niedziele mam od 11.30 do 17.15 xD jakies fatum. Udanego zlotu panowie.
Printable View
Niestety ale sily wyzsze nie pozwalaja mi na wyjazd ba malo tego zmiane w niedziele mam od 11.30 do 17.15 xD jakies fatum. Udanego zlotu panowie.
Zaraz, zaraz... Kiedy ja flatbeet zmieniłem nick? :lol:
Ja chyba zaraz druga alfe kupie i pojade na dwie:p
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Porobcie, a najlepiej jakis film nakreccie z przejazdu w peletonie ;)
To wtedy Ci będzie gul skakał, że nie przyjechałeś :D
P.S w podpisie masz niewłaściwy układ kolorów pierw jest zielony :P
Ja mogę na forum Lancii popytać jeszcze ;P
OK, to nie pytam ;)
No to jadę :)
Marconi to na koncu powinien jechac bo za nim ciezko nadazyc;-p
Ja również podjadę. Z wielką ochota. Proszę wpisać mnie na listę .
Wstępnie deklaruję, nie wiem jeszcze tylko którą bellę. Ile tych 100km kółek planujemy przejechać w 3 godziny, 3 czy 4? :cool:
Ja tez bede na 100% wiec prosze usunac "zapytajnik":).Pozdrowionka.
Wysłane z mojego Nexus 4
Zdeklarowanych mamy 14 aut a czesc z nas na pewno bedzie z osobami towarzyszacymi co robi juz niezla impreze:-)
Bo jeszcze podejdzie to pod impreze masowa xD
Jeśli obiad zjedzie w ok. 1.5h to jak będziemy jechać tempem Marconiego to cały przejazd będzie trwał może z 40 min :D
Melduje się na 100 % :)
Jak tak dalej bedzie nas przybywac to moze braknac parkingu zeby wszystkich pomiescic...:):):)!
Wysłane z mojego Nexus 4
No pewno, że damy jak się popieści to się zmieści :D
To samo mialem na mysli:)...
Wysłane z mojego Nexus 4
Morspl 1 osoba. Mnie też zapiszcie będę na 100%. Super pomysł super rejony, nie wybaczyłbym sobie gdybym to przepuścił.
I takie entuzjastyczne podejście bardzo mnie cieszy ! :D
Zaktualizowałem listę tak aby każdy numer odpowiadał jednemu autu/załodze i by było jasne ile konkretnie będzie Alf, nie wszyscy bowiem z listy przyjeżdżają Alfami :) mimo wszystko czuje że w dniu zlotu samych Alf będzie z 20 luuuzem :D
Proszę o dopisanie z ???, postaram się przyjechać ;)
proszę o dopisanie mnie do listy;)
Tak wyszło, że i ja się zjawię.
Mam tylko nadzieje, że nie będziecie za szybko jeździć bo mój diesel już powoli wymięka i mocy mu brak :D