Na niedzielnym spocie pod leroyem mnie napewno nie bedzie. Mam nocke ; s
Printable View
Na niedzielnym spocie pod leroyem mnie napewno nie bedzie. Mam nocke ; s
To chyba niedziela odpada, bo dużo nas pewnie nie będzie, a jak wam sobota ewentualnie pasuje?
W sobotę do południa pracuję, później jeśli będę miał wolny podnośnik będę walczył z autem.
Tak więc w ten weekend raczej spot odpada.
Może warto się zgadać z jeleniogórzanami?Zrobić spot nad Czochą lub gdzieś między jednym a drugim miastem?Będzie nas zapewne więcej:)
A dlaczego nie. Nad jeziorem złotnickim za OW "Złoty Sen" w stronę zapory jest parking gdzie zmieści się "kilka" aut. A na zaporę są dwie minutki piechotą.
Bella dostała nowe rurki, także jestem gotowy na spotkania.http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=134999&stc=1
ja niestety pracuje jutro na 18. Myślcie za mnie ;p w przyszlym tygodniu musze wymienic gumy pod kielichamy "gumy mac persona" bo mam prawą wybita i mnie skrzypi.
147- co do bledu ktory widziales u mnie w aucie , juz zniknal. Trzeba bylo przepalic rure :D bo sadzy duzo sie zastalo. Bardzo duzo mi ostatnio auto pali. Niby pokazuje srednie 6.5L /100 w cyklu mieszanym, ale za 250zl zrobilem raptem 500km... i zas pusto ';/
proponuje zeby ktorys z was napisal temat na szybko w sprawie spotkania nad czocha. Moze wiecej ludzi przyjedzie. W srode mam juz wolne wiec na 18stą mozemy sie spotkAC pod leroyem, jak bedzie nas wiecej to w niedziele nad czoche sie przejedziemy :)
Ok jak coś to w środę podjadę i pogadamy.
Spoko, mi środę pasuję więc jak coś to można się spotkać. A co do większego spotkania razem z jelenią to czemu nie, można spróbować :)
Siemka, dzisiaj się niestety dowiedziałem że w środę będę pracował gdzieś do 21, tak więc jak by co jutro mnie nie będzie na spocie ;/
To kto będzie?
to może przełożymy spotkanie np na czwartek? O ile pasuje wam.
Co do czwartku jeszcze nie wiem zależy od pogody
jutro w srode moge byc tak na 19-20. Jesli chodzi o czwartek to raczej tylko kolo 18 mi pasuje. Jutro mnie nie bedzie na necie, wiec napisz mi 147 sms co i jak, czy jutro czy w czwartek sie widzimy. ;)
ok, jak coś to dam Ci znać ;) Chyba że jeszcze na piątek w razie czego można coś ustalić :)
mozna. Ja jednak ani dzis ani jutro nie dam rady ;/
To chyba w takim razie jutro też odpada. A jak wam Panowie pasuje piątek? godzinę się jeszcze ustali ;)
Jutro czyli piątek odpada. Nie będę miał czasu, może dopiero po 20stej.
Heh, no to może coś w przyszłym tygodniu, jak coś to podajcie który dzień, może jeszcze ktoś dołączy ;)
Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalka
Siemka, a czy któryś z kolegów wybiera się może na te mistrzostwa driftu w Karpaczu w dniach 6,7 lipca?. Może to by była fajna okazja do jakiegoś większego spotkania ;)
Ja będę jechał o ile nic nie wyskoczy.
z checia pojade jak bede mial wolne i sprawna alfe. Dzis sprzeglo poszlo ;> mechanik powiedzial po rozebraniu odrazu ze bylo juz regulowane zeby wytrzymalo z miesiac... :X . no i 1.5miesiaca wytrzymalo haha... oby tylko dwu-mas nie byl do wymiany. Okaze sie jutro. Misja- gumy mac persona pod kielichami + sprzeglo. W planach felgi 17stki + lotka z tylu.
147- wyrąbana 147po lifcie pojawila sie na dzg. Chyba komus sie spodobalo moje autko ;D taka złota q2 3 drzwiowa :P
Dodano po 24 minutes:
http://www.forum.alfaholicy.org/doln...ml#post1441983
pisac sie ! :D
no swietnych bo nawet w hurtowni zamawiajac czesci maja czesci do tego modelu z tym zawieszeniem :] :o
Jeśli coś planujecie w tym tyg ja odpadam, poza tym w pt wyjeżdżam.
Chyba na razie nic się nie szykuje :)
Narazie ja sie nie wybiore bo mi wdupcyli 200h pracy na lipiec same popoludniowki...... probuje cos zdzialac ze zlotem dolnego . 147 masz dostep do neta to obczaj jakies miejscowki w centrali wojewodztwa.
P.s autko zrobione. Sprzeglo, dwumas, gumki na wahaczach gornych i te gumy od mcpersona. ; D mozna jezdzic.
Ok, mogę coś tam poszukać. Z tego co widziałem to ktoś tam zarzucił propozycją miejscówki we Wrocławiu nad Odrą to może być ciekawie :)
jak wejdzie wiecej aut to git, ale jak narazie jestem w kropce. Tylko przed ostatnia niedziele miesiaca mam wolna, a tak kazdy dzien weekendu praca -.-
W niedziele 6 jadę do Karpacza jak ktoś będzie chętny możemy się spotkać po drodze jak ktoś będzie jechał. Ewnentualnie w środku tyg mogę podjechać pod leroya.
Sent from my Lumia using Tapatalk
Możliwe że będę jechał o ile nic nie wypadnie, ale to jak by co to się jeszcze zgadamy przed weekendem.
Niestety nie jadę do Karpacza wjebali mi weekend w pracy, przenosimy sprężarkownie :( Możemy się spotkać jak coś w tyg.
Co do spotkania w tygodniu to można coś pomyśleć jeśli większość da radę :)
w czwartek o 19 pod leroyem moge na chwile;p
Jeśli dziś po wymianie czujnika i zaworu doładowania Bella odzyska zdrowie to z mila chęcią w końcu podjade.
Jak coś to również mogę podjechać w czwartek :)
Lukasz ty masz prawdziwą alfe. Zawsze wymowka awaryjna :D hehe :P moja zrobiona, wlozone ponad 4tys :x ale teraz moze smigac. :D przeróbka na 170km bedzie za niedlugo :D
jak dobrze pojdzie, to za niedlugo wyjade 159 ^^
Bella odzyskała wigor i jeśli się nie wykreci znów jakąś awaria to jutro jestem.
zapraszamy :D ja jutro po 19 pojawie sie pod leroyem :) pzdr. Do jutra.