A4 jak bedzie padało, lub jak bedzie sie zapowiadac na deszcz,
Byto jak bedzie sucho
obserwować temat, damy znac co i jak, koniec z mieszaniem w temacie
bo sam sie juz gubię.
pzd.
Printable View
A4 jak bedzie padało, lub jak bedzie sie zapowiadac na deszcz,
Byto jak bedzie sucho
obserwować temat, damy znac co i jak, koniec z mieszaniem w temacie
bo sam sie juz gubię.
pzd.
Panowie z Georgem gadałem telefonicznie . Sprawa z " Żabimi Dołami " w Chorzowie wygląda tak: Dzwoniłem dziś do Urzędu miasta Chorzów , Zarządu dróg i mostów , Straży miejskiej w Chorzowie pytałem wielu , wielu nie potrafiło jednoznacznie odpowiedzieć na pytanie , najsensowniejszą odpowiedz uzyskałem od kierownika infrastruktury straży miejskiej . Więc nie ma problemu oby tylko nie naruszać zasad ruchu drogowego ( stać na drodze itd. ) , z racji tego ,że to rezerwat przyrody - auta nie mogą być długo na zapalonym silniku w miejscu postoju . Odnoścnie grila na parkingu - nikt się nie doczepi jeżeli nie będzie to ognisko i zadyma . No i oczywiście jak nie będzie jakoś mega głośno ,żeby inni ludzie nie dzwonili po straży i policji . Ogólnie miejscówka bardzo fajna - sprawdzcie w necie . Stawy, mostkie , aleje do pospacerowanie , knajpka z restauracją dla spragnionych i zagłodzonych .
TYLKO JEDNO ALE : CZY NIE LEPIEJ PRZEŁOŻYĆ ( NIEZALEŻNIE OD MIEJSCA ) SPOTA NA PRZSZŁY WEEKEND bo pogoda nie zapowiada się obiecująco . Określcie się bo ten weekend też musze zaplanować z familią:D
PS. W prognozie 14-sto dniowej przyszła niedziela ma być słoneczna .
W przyszłą Niedziele zapraszamy do Kamienia Śląskiego fajna imprezę
Prosze wszystkie Informacje http://automastershow.pl/
Oj spora impreza . Tyle ,że może być tłoczno. Ja tam z racji swojego wieku:) 33 wole spokojniejsze "dansingi":)
Wysłane z mojego onetouch EVO7 przy użyciu Tapatalka
Jakie tłoczno chłopie to jest na lotnisku organizowane miejsca będzie Ci tyle że oj jo joj:D
Zle mnie zrozumiałeś. Chodzi mi o bardziej swojski ,spokojniejszy klimat . Koncert muzyki poważnej VS. Koncert Vadera:) . Hehehehehehe . A tak na poważnie - fajna impreza . Pisze żeby zgłaszać kluby co by mieć swoje "zagrody".
Wysłane z mojego onetouch EVO7 przy użyciu Tapatalka
No i pogoda tandetna . Proponuje wstrzymać się z grilowaniem co najmniej tydzień aż się pogoda wyklaruje no i odzew od większej ilosci forumowiczów będzie . Określcie się może czy pasuje wam przyszła Niedziela czy większość z was gdzieś wyjeżdza na długi weekend . Bo w końcu będzie tak jak zrobiliśmy spota dla "Bytomskich Alfistów" no i przyjechały 4 auta:D
Pogoda jest w sam raz. Nie bedzie grzalo na parkingu i komary raczej tez tam bazy nie maja.
to co?? dzis 15sta na parklingu Bytom, lub jak pada A4.
pozdro
Ja mogę wpaść po 16 bo z racji niepewnej pogody zaplanowałem seansik z synem w kinie na 14.00 .
PS. George będziesz miał grill??? Ja mam jeno stacjonarny betonowy na placu oraz malutki przenośny:D
a co gdy świeci słóńce, a za 10min zaczyna lać i po 10 min znowu świeci i tak w kółko?
określcie jedną miejscówę bo nie bedziemy jeździć z jednej na drugą w poszukiwaniu reszty ekipy
ok. A4 parking!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jakby grill był jutro to by my tyż przyjechali ,ale dziś idymy na geburstag :P Milego grilowania i bawcie sie :)
Grillowaliśmy :)
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=134998&stc=1
No slyszalem kurde mac
Pospalem po nocce , odmulilem sie i mialem sie zbierac ale dobrze ze zadzwonilem zapytac
Szkoda
Ale co sie odwlecze ...
Odbijemy se
A mi aż wstyd się przyznać bo zapodałem temat a się tak poukładało ,że nie dane mi było wpaść . Młody mi zaczął ząbkować i to boleśnie i mam w domu sajgon . Małżonka u granic wytrzymałośći wyżywa się na mnie i ciężko było mi się wyrwać z tego młynka . Niedoczytałem tematu do końca i o 16 pojechałem na Siemianowicką w Bytomiu aby się aby przywitać heheheh . George mnie telefonicznie uświadomił ,że jesteście na A4 . Przepraszam za nieobecność - mega cięzki dzień .
A kaj jest reszta ekipy????
Reszta byla nieoficjalnie to i na foto nie mozna ich pokazac
Bydzie pogoda to i bydzie frekwencja. Póki co trochę smarkaty ten maj/czerwiec, wiec nie ma co zalowac
Wysłane z mojego IdeaTabA1000-F przy użyciu Tapatalka
Ja mogę wpaść nawet i dzisiaj, ale raczej nie na grilla tylko jakiegoś spota.
A co powiedziecie, żeby za tydzień wybrać się do Kamienia koło Opola (ok 120 kilometrów od Katowic) ? Można by zrobić listę i wybrać się ekipą z okolic Bytomia/Katowic i dołączyć do ludzi z Opola i okolic :)
Proponuję: niedziela 22 czerwca godzina 10.00 zbiórka na 3 stawach i wyjazd np. 10.30 na impreze :)