a może by tak do tego jeszcze dorzucić odwiedziny na torze rakietowa? :D
Printable View
a może by tak do tego jeszcze dorzucić odwiedziny na torze rakietowa? :D
Yeah ;) ale jak to tam z wjazdem wyglada?
Wysłane z mojego LG-E460 przy użyciu Tapatalka
Wynajęcie toru kosztuje około 1500zł/dzień, a uczestnictwo w zawodach WLT 120-140zł/załogę. Jakby nas było więcej, to można by się pokusić o stworzenie klasy ALfa:P
tiaaaa.... najpierw może zbierzmy załogę nad odrą :sarcastic:
Hahaha no tak zbierzmy sie :)
Spot nad Odrą to dobry pomysł, tylko niech pogoda dopisze.
Jak wypali to może tez podjadę.
Żeby wypalił musimy konkretnie się zadeklarować że będziemy :) Ja się pisze :)
Psotnick i jak miejscówa? Obadałeś rowerkiem ;)
Na razie pogoda jest zaporowa. A tak to ja się piszę.
Ale ma być już lepsza chyba, nie? :D tylko jakiś deszcz widziałam w weekend arghhh
Teraz ciągle ma być tak w kratkę więc najbliższy 1-2 weekendy zapewne odpadają.
Ten weekend ma byc brzydki a w nastepny jest drift day w karpaczu wiec najwczesniej za trzy tygidnie by ten zlot mozna robic.
ja mam tak piekny grafik na lipiec ze az jedna niedziele ze wszystkich weekendow mam wolna... a dokladnie to przed ostatnia niedziele miesiaca ;s
Kochani !
Dzisiaj pogoda dopisała, więc właśnie wróciłem z rowerowego tripu.
Teren jest świetny, o czym wiedziałem już wcześniej. Dziś jednak dowiedziałem się więcej ! :) Dojazd jest KOMFORTOWY - jeśli moje skrzypiące wahacze wytrzymają to nikt inny nie będzie miał problemu.
Niestety wjazd od ul. Kochanowskiego wiąże się z podjazdem pod "średniej wielkości" krawężnik - patrz zdjęcie poniżej.
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=136234&stc=1
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=136236&stc=1
Znacznie łatwiej (wydaje mi się) będzie wjechać na wały od strony Kromera (ulicą Bydgoską) - jest w prawdzie dłuższa droga utwardzona wzdłuż płotu, ale dziur tam niewiele i krawężników brak :)
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=136235&stc=1
Chętnie podejmę się organizacji (w sensie - podam Wam datę, sam przyjadę, przywiozę grilla, spakuję też drobne atrakcje na umilenie czasu i mnóstwo dobrego nastroju :) ).
Moje propozycje terminu spotkania to:
sobota (12 lipca)
sobota (19 lipca)
niedziela (20 lipca)
sobota (26 lipca)
a wybór będzie zależał od pogody. Jeżeli na dwa dni przed pierwszym terminem będzie pogoda i prognoza nie będzie przewidywać zmian na najbliższe dni to klepiemy termin - jeśli komuś akurat nie podpasuje to nie widzę problemu by spotkać się we wszystkie cztery w/w dni :)
Co myślicie ?
Wreszcie konkret!
Dobrze prawi! Polac mu!
19, 20 dobry termin, możliwa diametralna zmiana pogody na bardzo dobrą:) no i mam pierwsze zmiany. Ja się z chęcią piszę, byłem na tych wałach na browarku i okolica bardzo fajna
Nooo super! Mnie terminy pasuja :d
Mi z grubsza też terminy pasują choć jak bym miał wybierać to 12 lipca bo 19,20 póki co nie pewny
A pomysł ogólnie suuuper :) :)
Czy wszyscy widzą pogodę za oknem ? :)
Jutro zapowiadają o 3 stopnie więcej, ale z lekkim zachmurzeniem - czy są chętni na spotkanie już jutro ?
Ja niestety jestem w pracy bez mozliwosci wziecia urlopu...
.... no akurat na ten weekend to ja już mam plany wyjazdowe.......
Pogoda ładniutka ja tam od bidy mogłabym późnym popołudniem podjechać i zjeść obiadokolacje ;P
Ja jutro odpadam - wesele / na szczęście nie moje :P /.
Za tydzień też mnie nie ma, weekendowy wyjazd nad jezioro do Sławy :)
Następne weekendy już jestem więc wtedy niech sie dzieje co chce :D
ten weekend niestety nie pracuje na 1szą zmianę, 10lipca rozliczenie 3miesięczne więc muszę jak najwięcej nadgodzin zrobić;]
Nie no u mnie wchodzi w grę w sumie każdy termin wiec się podpasuje do reszty :) co tam z innymi jeszcze, oprócz tych którzy akurat maja plany już i mogą w późniejszych terminach?
Ten week u mnie odpada w przyszly jade na karpacz a nastepne jak najbardziej jestem za:-)
Ja dokładnie tak samo jak kolega wyżej:)
pasuje, spobuje sobie zalatwic wolne na ten weekend ale ciezko bedzie :P
Jesli zabierze sie tego kamora z trzeciego zdjecia to z checia tam wjade haha :D
ewentualnie jeszcze zostaje sierpien :P
Czyli dzisiaj nici z grilla, będę w temacie informował na bieżąco przed kolejnym terminem (12 lipca) - zainteresowanych zachęcam do śledzenia wątku :)
Dzisiaj cieplutko ale skoro 'wiekszosc' nie moze to mysle ze nie w nastepny ale kolejny po nim juz frekwencja dopisze, z tego co widze :)
Czyli proszę rezerwować sobotę 12 lipca wstępnie :)
A czemu nie za tydzień?
W nastepnym z tego co slychac wybieraja sie niektorzy na ten DRIFT DAY w Karpaczu ;)
kto z okolic zgorzelca zapraszamy w czwartek o 19:00 pod leroy merlin, mały spocik pogadamy troche o zlociku :D