Micorl wiec pisz na pw co i jak z pomyslem i reszta powinna sie dostosować :) powiadasz ze do kościoła a moze dalej sami cos zorganizujemy i jakiegoś spota zrobimy chyba ze ludziska czasu nie beda mialy.
Printable View
Micorl wiec pisz na pw co i jak z pomyslem i reszta powinna sie dostosować :) powiadasz ze do kościoła a moze dalej sami cos zorganizujemy i jakiegoś spota zrobimy chyba ze ludziska czasu nie beda mialy.
Po całym przedsięwzięciu można wpaść na Sosine jak ktoś daleko nie ma :D Bo tam chyba Jaworzno alfa klub wtedy coś organizuje.
Wtajemniczaj, wtajemniczaj, bo czas leci ;) staram się wciągnąć w to w miarę możliwości jak najwięcej alfistów ;) już dwóch zwerbowałem, jest jeszcze jeden, ale mówi, że musi swoją wyremontować, bo wygląda jak ostatnie padło :/ dlatego nie jedzie
Zaraz przyjeżdża domnie tez który nigdy czasu niema ale zaraz sie nim zajme hehe Betina będziesz dzis pod M1??
Nie wiem czy pod M1, ale wybieram się za niedługo na Europe Centralną ;)
Trzeba jeszcze umyć wozidełko ;) Bo polerce maski jest troche niewyjściowa :O
burza przeszła wiec raczej zajade zlukac co tam niucha hehe
ja bylem na europie alf 2 samochodów ze 200
Dobra w tym temacie chodzi i orszak dla kolegi koniec z randkami hehehe micorl czekamy na wiadomość co i jak bo zostalo juz tylko 2tygodnie a czas leci jak szalony.
Witajcie
Ja również chętnie dołączę do orszaku. Wyruszałbym z Czeladzi więc również mogę się dołączyć do wyruszających z Dąbrowy Górniczej.
Już wiem że mam wolne, mogę jechać chyba że przeszkadza komuś mój ślicznie odpadający lakier na zderzaku :D
Dareeee - tu masz linka na fb. https://www.facebook.com/profile.php?id=100000796134182.
A swoją drogą można i orszak tak nakręcic :)
Super ze jest nas coraz więcej dla jadących z dabrowy gorniczej wyjazd napewno z pod huty katowice co do godziny jeszcze ustalimy w tychach mamy byc najpóźniej na 10-45 zeby kilka minut po 11 wyjechac do młodego zeby tam ustalic jak to dalej bedzie wyglądało :)
to dawaj rafal z tym dronem na orszak z resztą
Jakby nadążył byłaby fajna pamiątka dla wszystkich łącznie z nagraniami pozostałych uczestników ładnie zmontowanych w całość :)
haloo panocki do dnia ostatecznego zostało zaledwie poltora tygodnia i szczerze mowiac to niewiem na czym stoje kto jedzie skad jedzie lista jest ale czy ktos dolancza czy ktos rezygnuje aha micorl wiesz juz jak i co czekam na info na pw :)
1.Ramzesss3
2........
Lista:
1. Ramzesss3
2. micorl
3. .....
Potraktujmy w/w listę jako 100% deklarację. Na jej podstawie będzie wiadomo na ilu z nas można liczyć. Proponuję zamknąć listę 26 sierpnia i wtedy ustalimy konkrety ok?
Lista:
1. Ramzesss3
2. micorl
3. GrzegorzAlfa
Również czekam na info na pw :)
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Ok myślę ze do 26 powinniśmy sie juz wszyscy konkretnie określić.
Jeśli chodzi o moje uczestnictwo to nie wiem czy dam rade :(
Wczorajsze małe zdarzenie drogowe niestety poturbowało moją Belle z prawej strony i bardzo niewyjściowo wygląda :(
Chyba że to w niczym nikomu nie przeszkadza ... ?
A czemu ma przeszkadzac ważne ze tobie nic się nie stało
Złego licho nie biere ;)
Uwierz że jo bym się szybciej poskładała niż bella :/
Przyszły tyg mój lakiernik ma urlop...a mnie juz teraz serce krwawi na jej widok :(
A wracając do tematu...
Lista:
1. Ramzesss3
2. micorl
3. GrzegorzAlfa
4. betina87
Brawo:-) Takiej decyzji oczekiwalismy:-)
No tak z 10ciu zrobilo nas sie czterech mam nadzieje ze reszta osób ktore sie oferowała tez jedzie :D
Widać nie wszyscy tak często odwiedzają forum ;)
Dodano po 6 minutes:
Ale bądźmy dobrej myśli, że reszta nie zrezygnowała i wesprze kolegę w tym szczególnym "ciężkim" dniu :P
Jadę, jadę :)
Tak więc piątka.
Lista:
1. Ramzesss3
2. micorl
3. GrzegorzAlfa
4. betina87
5. Mat
A może jednak magiczna "6" uczestników :D ?
Ktoś jeszcze chętny dołączyć ?? :)
Bo czasu coraz mniej
Jeszcze dołącza na miejscu i w tychach także myślę ze będzie udany orszak tylko żeby pogoda nam dopisała :)
My (tj. ja i moja Pani) wpadniemy na orszak, ale niestety spotować już się z Wami nie będziemy, jako że Bella ma wizytę u mechanika zaklepaną. Muszę filtry powymieniać i pasek wieloklinowy, a niestety w tygodniu nie mam szans tego zrobić :/
:) :) :)
Dzisiaj im powiedziałem o konieczności potwierdzenia, jeden powiedział, że spoko, a drugi jeszcze nie wie, czy da radę..
Ten drugi to ja :) niestety coś wypadło i nie dam rady a z chęcią bym pojechał :(
HALO panowie i panie dzis prosimy o konkretną odpowiedz gdyz dzis o godzinie 24 przydało by sie zamknąć liste ale bylo by fajnie jakby dalej się chętni uczestnicy dopisywali wiec dzis piszemy liste ktorzy beda na 100% bymsy mogli do piątku ustalic o której sie spotykamy i wyjeżdżamy na orszak.
1-ramzesss3
2-
HALO panowie i panie dzis prosimy o konkretną odpowiedz gdyz dzis o godzinie 24 przydało by sie zamknąć liste ale bylo by fajnie jakby dalej się chętni uczestnicy dopisywali wiec dzis piszemy liste ktorzy beda na 100% bymsy mogli do piątku ustalic o której sie spotykamy i wyjeżdżamy na orszak.
1-ramzesss3
2-