No i d....pa. Nie ma szans bym zaliczył Karpia Nie dam rady SORRY !!!
witam gorzów pojawi sie goscinnie przy okazji odwiedzin siostry. Napewno 11 bedziemy z kasia
Drodzy Alfaholicy,
jeżeli ktoś nie może przybyć na Zlot a był juz zapisany to
prosimy o podanie tej przykrej informacji na Forum w tym wątku
Klub Alfa Romeo Pomorze (KARP) :: Zobacz temat - LISTA UCZESTNIKÓW III ZLOTU AR
Przypominam, że wpłaty dokonujemy tylko i wyłacznie na dane podane w tym wątku do 01.06.2009
Klub Alfa Romeo Pomorze (KARP) :: Zobacz temat - NUMER KONTA
Dziś powstała inicjatywa stworzenia pamiątkowego Kubka ze zlotu więcej
Klub Alfa Romeo Pomorze (KARP) :: Zobacz temat - Zapisy na Pamiątkowy Kubek z Zlotu
A w tym temacie możecie dyskutować o organizowaniu się w wieksze grupy, by droga do Gdańska upłynęła Wam w miłym towarzystwie :)
Klub Alfa Romeo Pomorze (KARP) :: Zobacz temat - W drodze na III POMORSKI ZLOT AR
Do zobaczenia 11.06.09 w Gdańsku :)
Odliczam dni do zlotu. Szykuje sie super ekipa wyjazdowa ze slaska- podobnie jak w zeszłym roku. Do zobaczyska!
Witam !
Przypominam, iż zbliża się termin wpłat na III pomorski zlot, bardzo proszę o potwierdzenie obecności na zlocie i wpłatę kasiorki :)
Do końca przyszłego tygodnia, muszę podać ostateczną liczbę osób w ośrodku :)
Pozdrawiam
Katte
AR Pomorze
Kto jedzie na ten zlot a Wawy lub przez ???
Zlot jak najbardziej udany. Świetna atmosfera, moc atrakcji, nagród, prezentów i piwa :)
Troszkę pogoda nas nierozpieszczała, ale mimo to sporo czasu spędzaliśmy na świerzym powietrzu. Dziękuję wszytskim za mile spędzony czas, zabawe na tańcach i karaoke. :D:D:D:D:D
Zlocik faktycznie udany, atmosfera fantastyczna - Południe pojwiło się na Pomorzu, teraz liczymy, że Pomorze również zaszczyci nas swoją obecnością na Zlocie w sierpniu :-D
widze pierwsze opinie na temat pomorskiego zlotu są bardzo pozytywne :) żałuje bardzo, ze nie udało mi sie tam z Wami być ale jak mi powiedział gerciu: "są rzeczy ważne i ważniejsze" !
licze na bardzo obszerne fototelacje :)
pozdrawiam:)
Zabawy i śmiechu było pod dostatkiem , dzięki za mile spędzony czas :) czas naprawić Alfunie po zlocie ;)
A oto i pierwsza Fotorelacja :-)
Picasa Web Albums - Szymon - 2009-06-(09-1...
Baaaaaaardzo Wszystkim dziękujemy za tak liczne przybycie na Zlot :) Nie daliśmy się pogodzie i tak trzymać...a głos kiedyś Nam wróci ;) Slip83, podprowadziłam Wam fotki na Nasze forum ;) Klub Alfa Romeo Pomorze (KARP) :: Zobacz temat - Wrażenia po III Ogólnopolskim Zlocie AR Gdańsk/Junoszyno
Do zobaczenia na kolejnej imprezce
Zlot naprawde udany- jeszcze raz wielkie dzieki!!! na nastepny juz prosze wpisac ekipe Rafał Bielsk!!!
ja ze tak powiem jestem w pełni usatysfakcjonowany :)):):)
Ja również wszystkim dziękuje za udany Zlocik !!! Było super i mam nadzieje że spotkamy się na kolejnym!! :D
ja też dziękuję wszystkim za miłą atmosferę, było super
kilka fotek ze zlotu
Dołączam się do wypowiedzi Małej i bardzo dziękuję wszystkim przybyłym na zlot.
Tych, którzy wyjechali z nigo zadowoleni i tych, których w tym roku u nas nie było, już dziś zapraszamy na następny zlot na Pomorzu.
Serdecznie pozdrawiam :)
I mam nadzieję, że do zobaczenia znacznie wcześniej niz za 12 miesięcy :)
Hey.75Andrew155 widze, że wstawiłeś fotke z nie oczekiwanej przeprawy "promowej". To była niezła niespodzianka jak nas navi zaprowadziła a tu koniec drogi.
Ps.Mam nadzieje, że uda mi sie wyrwać na zlocik w Częstochowie?!!Pozdro!!
Zapraszamy do obejrzenia na pomorskim forum galerii z III Zlotu AR Gdańsk-Junoszyno: http://forum.alfapomorze.pl/album_cat.php?cat_id=130
Kolego Aleks próbowałem obejrzeć zdjecia ze spotu gdyż nie mogłem uczestniczyć i nie stety nie mogę bo nie możliwośći dostania się do tej stron lepiej by było byś zdjecia umieścił na naszym forum
doldi... Aleks to kobieta :) :P
Problem może tkwić w tym, że kolega doldi nie jest zarejetrowany na KARPI-u.
My jesteśmy, więc oglądamy. :D
Potwierdzam - Zdjęcia przed zalogowaniem niewidoczne - po zalogowaniu oglądam i wspominam :-D
sorki że z (k) zrobiłem(m) przepraszam i proszę o wybaczenie. pozdrawiam
Witajcie :)
Potwierdzam to, co zostało powiedzine wyżej:
-jestem kobietą
-aby obejrzeć zdjęcia nalezy się zalogować na naszym forum
Pozdrawiam :)
ps Doldi, nie gniewam się, już nie pierwszy raz mój nick kogoś zmylił ;)
Uwaga :)
Można składać zamówienia na film z III Zlotu AR GDAŃSK/JUNOSZYNO 2009.
Szczegóły tutaj: http://forum.alfapomorze.pl/viewtopic.php?p=54562#54562