-
AR1451,9JTD no ja będe zapewne leciał wiec na CPNie możemy sie spotkac... chyba ze tak za pietnascie 12.00 spotkamy sie na parkingu pod TOP SHOPINGIEM i koledzy którzy będą leciec z Gorzowa tez wtedy mogli by się tam z nami spotkac i razem z nami leciec...
Co Wy na to...?
-
wstępnie się umówiliśmy na BP koło pizzerie ale jeszcze wszystko do ustalenia,może być top shopping
-
dla mnie nie ma roznicy. może być top shoping
-
Które bp i przy jakiej pizzeri, top shoping a gdzie to?
-
sorry to jest chyba inna stacja nie pamietam jej nazwy ale dokładnie przy pizzeri OK na rogu gryfinskiej. Top shopping tez jest obok tej stacji więc wydaje mi sie ze Top Shopping bedzie najlepszym rozwiązaniem ;) to na top shoppingu i ktora godzina ?
-
To już wiem gdzie to jest :) Co do godziny mi tam ryba dostosuje sie :)
-
to na top shopingu... to teraz na ktora godzine;d
-
no na za piętnascie 12.00... w niedziele w pietnascie min dolecimy na Głębokie :)
a z Gorzowa ktos leci?
Top Shoping jes na wlocie w strone Centrum Szczecina, mijając BP i salon Skody po prawej przejeżdzamy pod widukcikiem następnie przelatujemy skrzyżowanie ze swiatełkami i zaraz odrazu lutujemy w prawo na parking.. jest taki duży, zresztą jak same te centrum ze nie trudno go niezówazyc :)
-
siemankoo , tez wpadne :)
-
damy rade w 15 min na głębokie;d bo mysle ze pewnie i tak i tak zanim sie wszyscy zbiora to bedzie 12 ;d ... ale ok ja bede z zielonym boxerem 11,40 ;) na top shoppingu
-
-
ja mam imprezke rodzinna ale moze mi sie uda na godzinke podjechac tak po 12
-
Hmm widze ze nawet troszku nas będzie :)
oby pogoda dopisała :)
-
Nie zapomnijcie tylko, że w nocy z soboty na niedzielę zmieniamy czas z zimowego na letni! ;-)
-
metiudas wpadnij wpadnij... bo wsumie to nie pamiętam aby kiedys na spociku jakimś była u nas GTVka :)
-
no i dramat! jest godzina xx:xx a ja nie mogę założyć tuleji na rozrusznik która blokuje bendiks. jak tego nie zrobię do jutro 10 rano to dupa. dramat!
-
no dzisiaj o 12 pogoda byla piekna mam nadzieje ze jutro tez taka bedzie
-
jasiu, mam nadzieje.
A tak włąściwie to ma byc grilek czy ognisko ?
-
no panowie nie za ciekawie z ta pogoda jest... no wlasnie, grill czy ognisko bo nie wiem co kupic;p
-
jak tak dalej pójdzie z tą pogodą to zamiast grilla lub ogniska będzie można podjechać do lokalu na kawę.Oglądałem prognozę to jutro też ma padać:(
-
ale mam nadzieje ze na top shoppingu bedzeisz
-
jeżeli chodzi o mnie to będę na pewno i na głębokie też jadę
---------- Post dodany o godzinie 22:38 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 22:35 ----------
zawsze można zabrać parasol
---------- Post dodany o godzinie 22:41 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 22:38 ----------
a jak będzie taka totalna lipa z pogodą to pójdziemy pooglądać meble w top shopping HEHE!!!
-
ja wezme grila bo niemam z kad skombinowac drewna na ognisko. mialo padac caly tydzien a dzisiaj bylo pieknie tylko teraz pada, miejmy nadzieje ze jutro chociaz z godzinke bedzie super, najwyzej pojedziemy wszyscy na parking pietrowy na tuzyn i oblezymy jakas kawiarnie, niech ktos wezmie jeszcze jednego grila bo jak bedzie wiecej ludzi to na jednym sie niepomiescimy. pozdro do jutra
-
Jak narazie pogoda wmiare dopisuje... oby tak było cały dzien bo juz mam dosc dego deszczu
-
Noi po spociku. bylo bardzo fajnie duza frekfencja, 2 grile, ognisko. Pogoda tez dopisała. fotki i filmiki bede miał jutro. duzy respekt dla znajomych z gorzowa
-
No frekfencja była bardzo spora :) oby na kazdym spociku tak dopisywała :)
Ja bym zapodał zdjątka ale cos mam z USB bo jak podłanczam aparat i chcem zrzucic foto to momentalnie cały komp mi sie wiesza i musze walic reseta ;/
Pozdrowionka
-
Nas rowniez to cieszy a tomek siedzi na interku i szuka 166. teraz moze wy do nas wpadniecie?
-
Przyznaje spot jak najbardziej był super no i atmosfera , naprawde extra .
-
kiedy będa jakies zdjęcia;d?
-
zdjecia z Głębokie 2009
pogorszylem jakosc zeby zamiescic na stronie.
Jeżeli ktoś sobie życzy w oryginalnym rozmiarze , zapodam na emila
Spocik bardzo udany i wogóle
pozdrawiam
-
-
Spocik super coraz więcej zarażonych wirusem ALFA:yes2:, jacek1968 mój adres :wojciech-sawa@wp.pl czekam na zdjęcia.
Może następny grill zrobimy u kolegów w Gorzowie ?
-
norbi98@wp.pl też bym prosil o pare zdjec. dzieki
-
Faktycznie wszystko bardzo fajnie wyszło, nawet pogoda nie była taka straszna jak rano się wydawało że będzie, miejsce też dobre, tylko w lecie będzie bardzo mocno oblegane, szczególnie w weekendy, najwyżej na następny raz znajdziemy coś innego, żeby tylko pomieściło nas wszystkich...
-
Spot, a właściwie ZLOT był rewelacyjny :)
PS
ad-pol@o2.pl ja również proszę o fotki :)
-
Możę lepiej te zdjęcia na jakimś fotosiku czy picassa - tyle teraz tych darmowych hostingów zdjęć...
-
-
To był mój pierwszy zlocik w gronie alfaholików ale napewno nie ostatni :D. Pozdro dla wszystkich.
-
Glebokie 2009
Mialem rozeslac na emile , ale stwierdzilem ze lepiej bedzie wrzucic je tutaj
link do zdjec alfa1998 - strona domowa w Fotosik.pl
-
naklejeczki na szybe sa jeszcze gdzies dostępne?:D
prosimy więcej zdjec