Jeszcze daleko do imprezy ale postaram się przyjechać moją kanapą (czyli 166 3.0V6) ;)
Nie wiem na jak długo itp. więc na razie się nie zapisuję...
Printable View
Jeszcze daleko do imprezy ale postaram się przyjechać moją kanapą (czyli 166 3.0V6) ;)
Nie wiem na jak długo itp. więc na razie się nie zapisuję...
Puściłem zgłoszenie na stronie i przez maila.
Kolejna 166 widzę :)
Mam nadzieję, że będzie duży przekrój modeli - jak wiadomo trawa zawsze bardziej zielona gdzie nas nie ma - chętnie oblukam na żywo GTV/GT/155 a może i coś starszego ;)
Może jakaś 75 się trafi? :)
Przecież bimsky będzie swoją :)
75andrew155 będzie 155 tak?:D noo ;)
No to przetestujesz;D
Tak mi się wydawało, ale sprawdziłem listę na 1. stronie i nie znalazłem. Dopiero teraz przeczytałem kilka postów niżej :)
Będzie fajny przekrój.
jezeli nic nam nie wypadnie to będziemy na 2 falki. a jeśli będzie 1/4 to może dojada jeszcze 3 AR :)
Potrzebujecie na zlocie strucla o jakże błyskotliwej nazwie GTV z jakimś tam 3.0 ? :D
a diesel? może być? chętnie bym podjechał obejrzeć te V-eczki, ale nie wiem czy zostanę wpuszczony :D
Zjedzą Cie tak samo jak posiadaczy TwinSparków.
Bez pomiarów nie miało by to sensu :)
wchodzę w to :)
Co do zwierząt, to psa można śmiało ze sobą zabrać. Nie trzeba też za nie dopłacać.
Ciekawą masz żonę...
wysłane z nokii 6310i
Jakie opcje prób sprawnościowych braliście pod uwagę? W związku z tym, że w Bełchatowie żadnego obiektu zbytnio nie ma - może warto byłoby pomyśleć nad wyprawą do Częstochowy i Wyrazowa? Sądząc po ilości zapisanych, tłoku nie zrobimy, bardzo daleko nie jest, drogo też nie powinno wyjść
Poproszę o dopisanie mnie z żonką :) Mail poszedł.
Pytanko,dlaczego nie mogę edytować pierwszego posta?
Bo jest za późno :sarcastic: minęło za dużo czasu, musisz prosić moda.
Nie da sie :zonk:
no juz wszystko sie aktualizuje powoli;)
Proszę dopisać Greciu + 1 ;)
W związku że 2 dni to dość krótko i człek nawet nie poczuje że miło spędził weekend planuje (jeśli się da) przyjechać w piątek.
I stąd moje pytanie... reflektował by kto na wcześniejsze rozpoznanie terenu ?
Slavol też nad tym myślałem, a w szczególności po to by pomóc troszke w organizacji Sebastianowi i Piotrkowi, z tego co wiem Zeb też by był wczesniej.
Greciu walnij tam na maila cojest na pierwszej stronie zeby porządek był;)
A więc i na mnie przyszedł czas, aby wysłać maila ze zgłoszeniem.Pytanie do kiedy jest termin dokonania wpłaty?Czy byłby ktoś chętny do wspoldzielenia domku 6cio osobowego?
teraz dopiero zauważyłem, że w tytule tematu jest błąd :D 25-26 kwietnia
No ok, a jak z noclegiem? Domki są wieloosobowe. Mamy się dogadywać jakoś "na priv" kto gdzie czy może ustalimy tu w temacie kto z kim? Bo przykładowo wybieram się sam to nie chcę brać całego domku dla jednej osoby :D