A my z Wrocławia o 7:30 mamy wyjeżdżać skąd? Bo już się zgubiłam w postach.
A my z Wrocławia o 7:30 mamy wyjeżdżać skąd? Bo już się zgubiłam w postach.
Ktos pisal o parkingu na bielanach pod tesco.
ze o 8 a nie 7.30. :>
To nawet lepiej ;)
Godzina do 1 maja pewnie jeszcze kilkakrotnie ulegnie zmianie :) No ale z większości postów wynikało że 7:30 mi tam jednak bez różnicy :)
Mi ktoś na facebooku, na wydarzeniu napisał że o 7.30 na tesco :) w każdym razie będę leciał z Legnicy, to podjadę do Was i z Wami ruszę ;)
ja już się dawno oficjalnie zgłosiłam i wypełniłam formularz. no to do zobaczenia pod tesco:)
Wyjazd z Wrocka jest o 8 :D i wątpię by wyległo to zmianie :D Jak my dopiero na 7.40 postaramy się przyjechać :D
Może tu się znajdą jeszcze jacyś chętni którzy nie widzieli tematu noclegu po biciu rekordu ?
Ja także się zapisałem. Jeśli nic się nie zmieni to jadę do Legnicy na zbiórkę :)
Zgłoszenie uczestnictwa w wydarzeniu "Rekod Guinessa" dziś wypełnione i przyjęte :) Widzimy się 01.05 Bielany Wr. pod TESCO :) Może będą chętni na wspólne grupowe zdjęcie przed wyruszeniem na Gliwice ?
Jakis papirus chociaz dostaniecie za branie udzialu w biciu rekordu ginesa?(jesli pobijecie rekord) ?? :P
A na co to komu ? Wystarczy chyba że będzie oklejone auto z numerem startowym i logo Bicia Rekordu... No i chyba większość z nas będzie pstrykać fotki na potęgę :D
hehe, no niby tak ale papier na scianie tez by ladnie wyglądał ;) szkoda tylko ze tak daleko to organizują. :P
Ze zgorzelca aż tak daleko nie masz i od A do Z autostradą lecisz ;)
Gdyby bicie rekordu było w Suwałkach też bym poleciał im dalej tym przyjemniej a jazda moja Alfinką to sama to sama przyjemność :)
Dobrze gadasz[emoji3]
Witam. Jedzie ktoś z okolic Bielawy lub Dzierżoniowa. na 99% chce pojechać im więcej Tym lepiej.
ze świdnicy będziemy jechać tylko czasy to pewnie bliżej maja dogramy;]
Ty będziesz jechał z Ząbkowic na Świdnice? Może byśmy się dogadali i razem pojechali.
Nie wiem jak wy ale my zabieramy litra! Oleju na dolewke do Gliwic :-P
Też będę musiał dokupić :-D
Wydziargane z mojego Idola 2S
Ja na szczęście zawsze mam zapas w bagażniku :D
mi starcza to co mam w silniku :-D
Ja wczoraj wymieniłem oliwę i zero ubytków także do Gliwic na pewno wystarczy
Już tak nie przesadzajcie z tymi JTD, im nie powinno ubywać oleju :D
W JTD ubywa ale ze zbiornika paliwa ;)
Witam moi drodzy pytanie mam :)
Co z tym noclegiem po biciu rekordu w Gliwicach bo na fb czytam o jakimś hotelu i rezerwacjach ale zaczyna się bunt o ceny (szczerze się nie dziwię :) ) a z postu na temat "Lista chętnych na nocleg po pobiciu rekordu Guinnessa w okolicach jeziora Dzierżno" też nic nie wynika a jesteśmy z Dawidem chętni .... Lecz co dalej...? :)
jest osobny temat w dziale:) tam Jozofek temat ogarnia :)
O której i skąd planujecie wyjazd ze Świdnicy ??