To już jutro :) Już sobie wyobrażam jak każdy dopieszcza swoje lale :)
Przy okazji zapytam czy jest ktoś chętny podłączac sie pod kompa? Moge "przydzwigać" kabelek i laptopa :)
Printable View
To już jutro :) Już sobie wyobrażam jak każdy dopieszcza swoje lale :)
Przy okazji zapytam czy jest ktoś chętny podłączac sie pod kompa? Moge "przydzwigać" kabelek i laptopa :)
Ja jestem chętny się podpiąć bo mam problem z abs
to i ja bo mi na dolku dzis wywalilo bleda
pojawie sie i ja :) tylko gdzie i o ktorej
Jak spot się udał. Może jakieś foto? :)
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Dokładnie jak piszę Peterxxx było miło mam nadzieję iż następnym razem uda się zgromadzić więcej samochodów.
Foty chłopaki strzelali więc może któryś coś doda.
Pozdrawiam
A ze tak spytam kiedy kolejny spot ? Ewentualnie gdzie szukać jakiegoś info ?
Kolego pewnie w tym wątku.
Można by w sumie założyć oficjalny temat spotów Lublin i tam pisać co i jak.
Ja z żoną piszę się na bank na kolejne spotkanie tym razem na dwie Alfy :D
Kurde właśnie zaczynam rozbierać Alfe dla blacharza potem zawiecha. ...ale z chęcią wyszedł bym poza wirtualne znajomości. .jeśli punto nie pogonicie to bym wdepnal na następne spotkanie
ok to czekam na info o następnym spotkaniu[emoji106]
Hej, kto byłby chętny na spot w najbliższą sobotę po święceniu jajeczek? :)
Może bym namówił kolegów - byłoby nas 4 :)
Nie ma problema
ja też niewidzę problemu:) jestem chętny na mały spot:)
Dokładniej gdzie i o której.....chętnie bym wdepnął choć na kilka minut... :)
Panowie...czy ktoś zna ..właściciela srebrnej Alfy 156 kombi....parkuje często pod Lidlem na Majdanku...właściciel że tak powiem ma całkiem okazała i zadbaną brodę....tyle udało mi się wzrockowo ustalić heheh
12 nad zalewem? Czy może macie pomysł na lepsze miejsce?
Jeżeli wypali to z mojej strony na 90% trzy x 159 + Giulietta przyjeżdzają :)
Też jestem za :)
jesli pogoda dopisze to jestem za chyba ze spot na 15 minut... wtedy raczej sie nei wyrobie
hehe to jest ADI a co potrzeba? jest kierownikiem w lidlu
Nie no nic nie potrzeba po prostu mieszkam blisko i już obczaiłem właściciela srebrnej Alfy....ale przecież jak robię zakupy nie podejdę ot tak i nie powiem cześć jestem Pitman..jak się masz...jak tam Twoja Ala itd...jest w pracy .. ciekaw byłem czy to osoba znana w lubelskim świadku Alfaholików , swoją drogą pozdrawiam Adiego, może będzie kiedyś okazja zapoznać się na jakimś spocie....jak zostawiam koszyk zawsze sobie lukne do tej Alfy heheh
tak jak mowilem zapraszam na grupe Lubelski Klub Alfa Romeo na FB wiadomosci do admina nick z forum podac przy prosbie o dolaczenie. i jezeli ktos ma ochote na spot to pisac tu i tam
to co sobota okolo 12 nad zalewem na parkingu gdzie ostatnio???
Jak nie będe pracował wpadnę punciakiem jak mówiłem choć na pare minut..pogadać
zerknalem na pogode i moze zapasowo wybrac miejsce cieple zadaszone lub chociaz zadaszone
proponuje Olimp Al.Spoldzielczosci Pracy
Dla mnie wszystko ok. Okolice gokartow zawsze maja sporo miejsca...
mi pasi tylko gelu napisz rano czy zapasowe czy nie
Zgodzę się z przedmówcą żeby w dzień spotkania dać jakieś info co gdzie o której (najlepiej współrzędne GPS cczy zrobić mapkę zaznaczyć X podać piętro ewentualnie " za słodką jabłonką w lewo"(jak to mówi mój kolega)) bo osoby nowe mogą nie znać dokładnego miejsca ( może parking olimp nie za duży ale piętra ma )
btw. a jak oceniacie parking pod galerią outlet center jest i pod dachem i na powietrzu niestety brak jedzonka i może trochę wiać
Mi też pasuje tylko napiszcie gdzie dokładnie będzie
Jezeli chodzi o Olimp to bardziej mi chodzili o ta czesc parkingu gdzie CartMax jest mapke postaram sie dzis ogarnac
Nie udaje mi sie wgrac mapki tu.
Ale moja propozycja jest taka z racji tego ze pogoda ma niedopisac
Galeri Olimp g.12
Wjezdzamy od ul.Bursaki tak jak na ten pietrowy parking tylko ze nie jedziemy na gore tylko zostajemy na poziomie Cartmax i udajemy sie w prawo do konca bo przewaznie jest tam duzo miejsca i jest ciszej niz przy samym Cartmaxie.
I pytanie czy spotykamy sie? Czy jednak wypadly inne plany?
Ja jestem za :)
ja też:)
My z żoną również się piszemy 166 i 147 o 12 obok cartmaxu
ok bede jak sie nie zgubie.. po swieceniu jajek wszystko wiadomo...btw bierze ktos kompa ?
507 421 472 zostawiam nr do siebie w razie jakby ktos sie gubil
Nasza 3, a może 4 także potwierdza :)