Domek zarezerwowany, wpłata na miejscu 240 zł :)
Wydziargał Idol 2S
Printable View
Dzięki wielkie i do zobaczenia
Kombinowałem żeby 26 wpaść do was na chwilkę. Dałoby rade tak odwiedzić bez noclegu?
Jasne że możesz wpaść. A czemu bez noclegu? Myślę że jeszcze znajdzie się miejsce.
Też myślę, że jeszcze by się znalazło miejsce zawsze można zapytać :)
Witam was jestem jeszcze raczkującym alfaholikiem i nie mam jakieś wypasionej furki ale jezeli jest to integracja to mam pytanko czy da rade sie z wami spotkać tylko bez noclegu bo moja piękność pracuje.:( A z tego co widzę to chyba sami znajomi sie zapisali to dlatego moje pytanko czy taki osobnik może wpaść?:P
To przyraczkuj :sarcastic: każdy kiedyś zaczynał.
Spoko, bede na miejscu zbiórki ;)
Pewnie że przyjezdzaj:) im nas więcej tym weselej :)
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Na czym w końcu stanęło? Impreza jest dwudniowa czy tylko grill w sobotę o którym Gracekk pisze w poście 34?
Macie jakieś konkretne miejsce gdzie chcecie tego grilla rozpalić? Bo jeśli na terenie ośrodka bez zgody właściciela to ciekaw jestem ich reakcji :D
Jeśli o mnie chodzi to całkiem możliwe że sie jednak pojawię na grillu ale nie na miejscu zbiórki tylko od razu na Wodniaku bo taki mi bliżej.
Impreza ogółem jest 2-dniowa z tym, że mało osób zapisało się na nocleg a jako goście ośrodka raczej mamy prawo rozpalić sobie przy domku grilla czy tam dwa. Przecież nikt nie będzie gotował obiadu w domku tym bardziej, że domki 2-osobowe nie posiadają aneksu kuchennego. Ja jak na razie jestem w trakcie szukania grilla i postaram się jakiegoś zorganizować, dzisiaj rano objeździłem wszystkie markety i w żadnym nie było już grilla w sprzedaży :alberteinstein:.
I mi smyczke czarną :D
Gracjan my mamy grila a właściwie to nawet dwa (jedno razowy i normalny)
Ja też mam jednorazówkę tylko że ja będę dopiero około 16.oo .A grilek został mi jeszcze z czasów wakacyjnych
Ja oddałem pudło na rozbiórkę do mechanika. Niestety nie wpadnę :(
Hi. Nie zostajemy. Grila mamy ale pozyczonego.
Jakby ktoś miał problem z dojechaniem na punkt zbiórki czy jakiś inny niech wali na 661244377.
Wydziargał Idol 2S
Na toyocie miski susza!
Podziękowania dla Gracjana było zajebiście super ekipa . Mam tylko nadzieje że wszyscy którzy odnieśli obrażenia albo mają jeszcze małego kaca szybko dojdą do siebie . Szczególne pozdrowienia dla Gosi . Niby nikt nie chciał zostać a tu nagle 4 domki zajęte jeszcze raz pozdrowienia . Następnym razem trzeba rybkę zabrać ze sobą . Niech żałują ci którzy nie dotarli super klimaty:)
My już dotarliśmy. Było grubo. Podziękowania dla Gracka za organizację. Domki świetne, klimat też. Był tez element humorystyczny z kluczem :sarcastic: dziękówka dla Roberta bo gdyby nie on to o 11 w nocy by mi zaczęli domek rozbierać. A i tak bym się pewnie do środka nie dostał :lol: ten hotelowy fachowiec nie reprezentował sobą zbyt wiele :)
Również wszystkim dziękujemy.Dzięki Gracjan.Dzięki Robert.Następnym razem najpierw na rybkę poźniej gril i dodatki.
Coś szybko wróciliście z tego grilla a z tego co czytam to niektórzy jeszcze na podwójnym gazie :)
Bo nie wszyscy tak szybko wrócili :) a jeśli nawet to kobiety driverowały :)
Ja dziękuje, że przyjechaliście było naprawdę super ! Dzisiaj był ciężki poranek w sumie to dopiero co doszedłem do siebie :D W drodze powrotnej zorientowałem się, że nie mamy ani jednego zdjęcia ze spotu o czym świadczy poziom imprezy, każdy był na tyle zajęty i zapomnieliśmy o pamiątce :D Miło było poznać nowego Alfaholika :) atrakcji ogólnie nie brakowało (dzięki Marek) pan techniczny wraz z żoną to świetny duet i pewnie nie jedną grubszą robotę mają za sobą :D Jeszcze raz dzięki za obecność, ekipa była zaje**sta !!
Ja również dziękuję za fajna imprezke. Mam nadzieję że rozumiecie że ze swoją ekipą dłużej zostać nie mogłem.
Rozumiemy. Niebawem sam będę w takiej sytuacji :) ale będziesz miał okazję jeszcze się odkupić :sarcastic: mam nadzieję że częściej będą takie dwudniówki. Cena za nocleg niewielka, a klimat z wieczornej integracji bezcenny. Tak jak Gracek słusznie zauważył. Było tak zayebiście że nikt nawet o zdjęciach nie pomyślał :)
Gdyby moja kobita nie miała szkoły to też bym przyjechał Ale może następnym razem.
Chciałbym podziękować za ciepłe przyjęcie mnie do klubu alfaholikow. Impreza była przednia, oby wiecej takich spotów :)
Zdjęcia jakieś się zachowały ale nie wiem czy wszyscy byli by zadowoleni gdybym je ujawnił . Tylko dla wtajemniczonych ! trzeba zrobić następnego spota aby je zobaczyć . A tak na marginesie dużo zdrowia dla Gosi której kontuzja okazała się poważna . Pozdro dla ekipy z Oławy
To może wyskoczymy na rybę, którą mieliśmy jeść w niedziele na śniadanie ?? :D
Tylko nie ten weekend.
Nie, myślałem nad 11 października
Wydziargał Idol 2S
Dobra rybka nie jest zła!
Ale, coś, gdzieś ? :) Coś wstępnie ? Ostatnio nie mogłem się pojawić niestety :/ A dawno was "mordeczki" nie widziałem :P
Ty Mordeczko masz minusa :D będziesz musiał odkupić winy :D
Wydziargał Idol 2S