moja zonka tez bedzie,po ostatnim wypadzie do Jastrzebia stala sie nieufna mimo ze bylem z modym
Printable View
moja zonka tez bedzie,po ostatnim wypadzie do Jastrzebia stala sie nieufna mimo ze bylem z modym
Noooo widzę że ładna imprezka się kroi :) Dwa dni mnie nie było a tu taki zestaw Belli na Kopiec się wybiera :) MIŁO.
Konkrety:
1. zamówiłem na onecie pogodę - ma być słonecznie :)
2. nie mam grilla :/ george liczymy na Ciebie!!
3. będą kobiety , między innymi moja żona też :)
4. kto pije ? ;) :D
no to chopie kaj sie smycys??...
AD:1no mom nadzieja ze teroz nie bydzie loło
AD:2 grile bydom dwa,musz je ino wypucowac bo po oststniej imprezie w robocie trocha sie zmarasily
AD:3 szczeze mowiac liczyl zech na to
AD:4 no to trza przemyslec bo trocha moze sie nie oplacac wracac po piwku
Penny w razie co to dzwon , numer mosz na priw
Jo już nad tym myśloł :D Przeca MarcoM23 niy pije , GoNiuS tyż ponoć abstynent to nom Belle pod wiecor mogom pod blok postawić :P
Ewentualnie łostawia Bella na Kopcu i przikleja kartka - "Drodzy panowie policjanci - naj.....em się na alfaholickim grill-spocie więc nie mogłem wrócić autem do domu. Odbiorę je jutro rano - penny21" :lol:
grile byda pucowol we cwortek,a na gruba zech jus dwonił,to wungel bydzie na cas, a wy drodzy goscie jak bydziecie jechac na spocik to po drodze cos lub kogos lekko zderzaczkiem to bydzie jak znot na grila...he he he
mialem byc ale zmienily mi sie plany majowkowe i jade w gory, wiec odpadam...
A ktory zjazd na A4 to bedzie? Rozumiem, ze pozniej kierowac sie na Chorzów - Bytom - Piekary? Beda jakies drogowskazy? Bo powiem szczerze Rejon ten dla mnie nie jest w ogole nie znany chyba ani razu tam nie bylem :]
Wyznaczanie trasy - Zumi.pl Lokalizator internetowy
tu masz zarys trasy:)
no chłopaki, zaczynam poważnie żałować, że mnie z Wami nie będzie, tym bardziej, że to ja zainicjowałem to spotkanie...
No to ja tez musze byc :D przyjade z zona i dziecmi :D:D:D
Wiecie co .... Postaramy się pojawić:) o 18 zamykamy i jak najszybciej przyjedziemy!! Mam nadzieje ze się uda szybko wyrwać. A tak w ogóle to o której się zbieracie?? bo może was już o 19 nie będzie :( Będziemy w komplecie Ja Moja przyszła żonka (kierowca:))prawdopodobnie jej siostra i pies ALFAHOLIKÓW Saba:) aha i PIWO.
Ważna informacja!
Nie bierzcie kiełbasy , piwa , pieczywa , ketchupu , musztardy , talerzów.
Nasz spot jest w opcji "All included" :D
ja mie tys sam dawno nie bylo... jo jus wszysko wiem :D sory Penny ze nie dolch rady dojechac dzis.:P to w piatek o 15. a i jo nie pija to moga poodwozic Alfunie :D aha i jo som przyjada :(. widza ze trocha nos bydzie :D do zobaczenio w piatek.
GoNiuS nic się nie martw ja też raczej będę sam i pił nie będę więc będziemy odwozić Belle :P
a i nie zapominaj o tym że my jako Piekarzanie witamy gości więc przyjedź wcześniej bo będziemy już coś przygotowywać, rozkładać grille itd.
Ja tez bede sam :-( No i pic nie bede bo potem long long way to home :-) Aha, moge przywiezc na zlot Komputer z interfejsem CDIF2 dzieki ktoremu jest mozliwosc podlaczenia naszych Bell ( za FREE). Odczyt parametrow kasowanie bledow itd. Czy ktos jest zainteresowany? Bo jezeli nie to nie chce go niepotrzebnie wozisc. Dodam ze przewody OBD2 jak i 3 pionwy posiadam :-) Pozdrowka i do zobaczenia jutro. To moj pierwszy zlot, pierwsza wizyta w waszych szeregach wiec mam nadzieje, ze mnie cieplo i serdecznie przyjmiecie :-)
penny21 mowisz powaznie? :-)Cytat:
Nie bierzcie kiełbasy , piwa , pieczywa , ketchupu , musztardy , talerzów.
Nasz spot jest w opcji "All included"
Mysle ze da :D
Hahaha, nie chcę robić politycznego off-topa ale 1 Maja nie ma się nijak do komunizmu. Polecam: google -> "święto pracy geneza" i poczytać cokolwiek co się pojawi. Że pracujący ludzie nie chcą obchodzić swojego święta to mnie to rybka - ale mnie to dziwi. Żeby nie było - załapałem ironię :) tak tylko wyjaśniam.
Co do samego spocika to mam nadzieję podjechać na chwilkę.
1 maja to swieto Józefa rzemieslnika, a propos,moja parafia jest pod wezwaniem sw Józefa
pozdrawiam
no to jo najpuzni o 3ci zech je a jak co to podskocza wczesni i conieco wompomoga :)
aa powiydz jak tam jest na parkingu idzie na rolkach !!!!!! jezdzic i na kole bo niywiym czy bajtlowi brac jak co
To ile nos tam bedzie?
Widza,ze duzo.Mnie nie bydzie,od razu godom bo wyjeżdżom.
Rufiki-raczy na kole, asfalt mo srogie bojle i guzole wystajum ,ale wciepnij je se do kofra wto wi,moze poradzi...
życzę udanego spotu i nie zapomnijcie zapodać fotek.
Koledzy szybkie pytanie i mam nadzieje, ze i szybka odpowiedz bedzie czy jak jutro bedzie padal desz spot sie odbedzie? Czy jest tam jakies zadaszenie czy cos gdzie mozna posiedziec jak bedzie padac? Bo nie chcial bym jechac 70 km i zastac pusty parking :-(
interfejs juz spakowany :-)
ja tez sie psize na ten komputerek bo dawalem sonde i przeplywke inna i zobaczymy czy sie cos dzieje :D
Wporzadku, komputer bedzie wiec kazdego chetnego podlaczy sie.
W takim razie jutro z samego rana trzeba jechac auto umyc :D Mam nadzieje, ze zbyt wiele krytki za moja poobijana Alfe nie dostane, no ale od miesiaca ja mam i nie wszystko udalo mi sie w niej zrobic; "kroczek po kroczku". No to do ozbaczonka jutro o 15 na tym kopcu.
Ja naszczescie mam wolne ale rozumiem cie kolego cycus. wiem jak to jest. Czesto jak w niedziele w pracy musze byc, klienci sie mnie pytaja czy mi sie chce tak w niedziele do pracy przychodzic ehhh brak slow. Jak by taki jeden D**** z drugime D****** pomyslal to by wpadl na to, ze ja do pracy przychodze tylko dla tego ze on i inni jemu pokrewni chca robic wielkie zakupy w niedziele :[
siemanko Pany to o której godzinie rozpoczęcie spocika? moze by ktos tak jechal z okolic tychow to by sie zrobilo jakis mini conwoj i pojechalo by sie w kilka autek byl bym wdzieczny jak by ktos podal nr. kont. jakis w razie czego jak bym nie mogl tam trafic ja wpadne z kumplem
mnie niestety nie ebdzie ;/ jednak cała majówka w robocie od 14 do 22 ;/ ech..
licze ze kolejny spot bedzie dosć szybko :p hehe
pozdrawiam :D
I po spocie, fajnie bylo i milo bylo spedzic z wami ten wolny dzien. Mam nadzieje, ze na kolejnym spocie znowu sie zobaczymy. Wrzucam kilka fotem ze spotu, pozdrowka.
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...acef1c15a.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...278bacffe.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...48f8ad2dc.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...54ee28ebf.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...d7d1f33ed.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...549adf76b.html
fajne fotki
PZDr
Dzieki za zajebisty spocik, kto nie byl niech zaluje bo bylo zajebiscie :d zaraz moze wkleje jekies foty ,ale jest w czym wybierac bo jest ich prawie 600 :D:D:D:D
nu spocik udany :) miło bylo pogoda dopisala :D Alfy Sliczne. foty mysla ze dostanymy jakos :P