Przyjechalibyście na jakieś spotkanie w Szczecinie.
Printable View
Witam, Michał- Szczecin
A na spotach po 3 osoby ostatnio....
Witam! Szczecin
Wysłane z mojego GT-I9506 przy użyciu Tapatalka
Szczecin :)
Witam :), Kamil - Szczecin
Cześć Kamil !
Witam, Police.
Cześć,
Czy ktoś ze Szczeciniakow (nie wiem czy dobrze odmieniłem, jeśli nie to bez urazy ;)) byłby w stanie pomóc koledze z Dolnego Śląska? Chodzi o odbiór konsoli z olx. Dla chętnego wpłacam pieniądze z góry. Później przysłałbym po nią kuriera. Ktoś, coś? :)
Pisz na PW, coś pomyślimy.
Już niestety nieaktualne. Ale dziękuję Ci bardzo za chęci. I przepraszam za spam.
Pozdrawiam,
Michał
kolejna 159 w ZS pozdrawia.
Już tu kiedyś byłem.. 5 lat dobrych wspomnień z jazdy 156SW FL .
Witam się ponownie , teraz w 159 SW.
Ramek klubowych nie ma, ale jak zobaczycie czarną 159 z "GT" w numerze rejestracyjnym to moja :)
Witamy w klubie i zapraszamy na spotkania "Przy Alfce" ;).
Cześć, witam jestem ze Szczecina, i jeżdżę alfa 147 1,9JTD
Witamy i pozdrawiamy!!
Czesc, jestem ze Szczecina, i jezdze Alfa Romeo 159 Q4 3.2, chcialbym przyjechac na zebranie czlonkow klubu w Szczecinie. Kiedy bedzie nastepne spotkanie i gdzie? Dzieki!!!)))
Witam . Okolice 90 km od Szczecina ☺
Witamy :-D
Witam, już od jakiegoś czasu jeżdżę AR 159, charakterystyczna rejestracja z SG na początku (nie mam czasu przerejestrować ;) )
Witaj!! Będziemy wypatrywać i mrugać światłami ;)
Zapraszamy na nasze spoty. Informację znajdziesz tu na forum albo na FB Alfaholicy Zachodniopomorskie
Ponownie w Gronie Alfaholików. Po ponad rocznej przerwie wracam z romansu z innymi markami :)
Paweł - Gryfice, Alfa 159 na blachach CB
Witam i pozdrawiam
Golczewo ar 159
Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka
Również Szczecin , biała Giulia na blachach ZSW. Czekam na spot jakiś
Wysłane z mojego HTC U11 przy użyciu Tapatalka
Pyrzyce, 147 ZPY z ramkami alfa romeo baltic
To już chyba wiem o kogo chodzi, bo mieszkam kilkanaście domów dalej ;) Kto w Brzesku jeszcze ma 147?
No proszę, nawet nie wiedziałam ;).
Chłopak ze starej przychodni, ma przedlifta.
Musimy się kiedyś ustawić na jakąś pojeżdżawkę, droga do Lipian całkiem daje rade pod tym względem. Chociaż dróg koło Wadowic chyba nic poza górskimi trasami nie przebije. :P
Możemy, na kolejne spoty też obowiązkowo musimy pojechać we dwójkę :cool:
Na chwilę obecną auto stoi u lakiernika, więc zostaje mi tylko autobus - w końcu japońszczyzną nie będę przyjeżdżał na spot Alfy. :P
Ja mam wolne cztery miejsca, więc mogę cię zabierać, dopóki twoja nie stanie na kołach :D. Chociaż do czasu następnego spota może się wyrobisz :P.
A już wiadomo kiedy następny spot?
Ostatnio była propozycja spotkania, ale nie wypaliło. Teraz cisza.
Oczywiście że wypaliło jeśłi mówisz o tym w zeszłą sobotę. Byłem ja i [MENTION=65174]Doblo[/MENTION] :cool:
Spot był "objazdowy". Najpierw ASO Mozga, później oglądanie nowych AR w salonie Gezet na Ustowie i na koniec upalanie kartami na torze Silver :D
Tak było :)