Ja kupiłem Vanilie i szkoda hajsu na to.. Skroplilen woda i dupa.
Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
Printable View
Ja kupiłem Vanilie i szkoda hajsu na to.. Skroplilen woda i dupa.
Akurat vanilie od CS mialem - ale w postaci choinki (a właściwie palemki) zapachowej.
Dostałem w prezencie jeszcze wtedy od detailingcenter (anb) z pierwszym zamowieniem, lata temu do dziś leży w garażu w kartonie z kosmetykami i na upartego jeszcze czuć co nieco po otwarciu pudelka.
Chyba, że w puszkach jest inna vanilia.
Co nie zmienia faktu - ze wisnia nie na darmo ma przydomek legendarna - jak mnie ten zapach denerwowal, to dzis sobie nie wyobrazam auta bez wisienki
Dosłownie kusisz mnie ta wiśnia. Na następny miesiąc wrzucę e kosztorys i zakupie, żeby dać szansę CS.
Od ok.20 lat tylko "choinki" waniliowe:P,stary nawyk i przyzwyczajenie do zapachu;)
Ja za to nie cierpię zapachu wanilii :) U mnie tyko zapachy "new car" :D
Kupiłem ostatnio w Biedrze na próbę i dają radę. Wspomagam się też takim w spray'u ale nie pamiętam marki. Wtedy rozpylam taki gdy mamy jakiś wyjazd okolicznościowy typu zabranie teściowej ;)
Jeśli chodzi o spray to bezapelacyjnie polecam Tenzi Oryginał Air Fresh, ja używam Pepper mint, jest mega dobry. Tylko nie utrzymuje się zbyt długo.
Też kupiłem do siebie CS tylko Mango i nawet na drugi dzień od włożenia w aucie już nic nie czuć straszna słabizna to jest. Zobaczę ten sposób z skropieniem drewienek ale wątpię, że to coś da.
Ja tez kupilem CS cherry i po pierwsze smierdzi rzygami, po drugie po tygodniu prawie nic nie czuć (moze to i lepiej). Jakis wisniowy zapach z puszki z tesco pachnial ladniej, dluzej i byl tanszy. Ostatnio jestem zadowolony z ambipur car, montowanego na nawiew.
Wysłane z mojego G620S-L01 przy użyciu Tapatalka
U mnie CS cherry za mocno pachniało w alfie to do chryslera grand voyagera przerzuciłem i zapach utrzymywał się ponad 2 miesiące, później był już słabo wyczuwalny. Tropikalny trzymał około miesiąca w 164 i całkiem nieźle pachniał.
Gówno, nic nie daje, wiesz co CS u mnie robi?
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...016/01/395.jpg a poza tym kup Tenzi Pepper mint
Długo ci ten Tenzi trzymał?
Tenzi jak psikalem rano to wytrzymał do wieczora, na drugi dzień lekko było jeszcze czuć, ale konsystencja zapachu super :-)
Konsystencja zapachu? Wtf.
Te woreczki z biedronki sprawdź. Dają rade. Te puszeczki też przechodziłem w 166 i kiepskie były. Ale woreczki są ok i długo pachna
wysłane z WC
Kupiłem woreczki dr. Marcus, pachnie 3 dzień. Polecam.
Po trzech dniach już polecasz?
W porównaniu do CS, jest bardzo intensywny. Podam też info A kilka dni :-)
Karol ja taki woreczek rzuciłem pod nawiew pod fotelem. Ładnie pachniało minimum 2 tygodnie. W ogóle w 166 są jakieś przewiewy chyba bo naprawdę ciężko coś dac żeby się dłużej utrzymywalo. Ja już różne żele kulki i inne wynalazki przechodziłem i zawsze po kilku dniach zapach gdzieś znikal. Ale te woreczki z biedry są ok.
wysłane z WC
W Tesco w Poznaniu, ale większość Tesco ma i cpn
jutro sprawdzimy asort. tesco;)
A no i zapomniałem dodać, że wyjalem go całkiem z paczki.
Ja używam od miesiąca gumy balonowej z Biedronki. Szklany flakonik z drewnianą zakrętką i cały czas ładnie pachnie, zapach jest wyczuwalny, nie drażni swoją mocą. Ogólnie kiedyś miałem taki sam flakonik z top gear i też bardzo długo pachniał.
Tu akurat jest bardzo trudny temat :D ale fakt , że sklepowe , woreczki Marcusa dają naprawdę nieźle rade . Tydzień przed Bożym N , ogarniałem wujowi Fieste i pomyślałem sobie , że jak środek taki czysty to i zapach jakis kupię a CS nie było akurat pod ręką . Kupiłem Marcusa w woreczku owoce leśne bodajże , wczoraj znowu miałem to auto u siebie i odziwo zapach nadal jest dobrze wyczuwalny po wejściu do auta :D Dzisiaj byłem w sklepie motoryzacyjnym po kilka pierdół patrze a tam chłopaki oprócz CS mają zapachy na tej samej zasadzie firmy TiningKingz nawet nie wiedziałem , że robią cos takiego . Kupiłem na razie intensywność taka sobie , ale podejrzewam , że będzie ten sam problem co z CS , że w zimne dni będzie słabo wyczuwalne , a w gorączkę będzie odwrotniZałącznik 189875
witam, ja polecam Skoncentrowany odświeżacz powietrza 0,75 l z atomizerem | DOLPHIN, GRAPE - zapach Grape sam osobiście używam, jest piękny! kto wejdzie do mojego samochodu go czuje i się zachwyca, ja już z czasem się przyzwyczaiłem i już mało go wyczuwam, ale znajomi ciągle go czują, wystarczy co pare dni prysnąć kilka raz pod fotel czy na dywaniki :D polecam !
Tyle, że przy często otwieranych drzwiach czy też oknach szybko zapach znika. Miałem na próbę kiedyś zapach w atomizerku 0,75 PoorBoy i niestety ale lipaaa.
- - - Updated - - -
Choinka zapachowa trzyma nawet dłużej, bo z 10 dni :) Wiec ją lepiej polecać.
Jak ktoś chce spróbować czegoś nowego i ciekawego, to niech popatrzy na firmę Scentway. Trzymać będzie pewnie krócej niż CS, ale zapach na zupełnie innym poziomie. Kupiłem dzisiaj 3 sztuki i mnie doopę urwało. :P
[QUOTE=zieloo007;1763414]Tyle, że przy często otwieranych drzwiach czy też oknach szybko zapach znika. Miałem na próbę kiedyś zapach w atomizerku 0,75 PoorBoy i niestety ale lipaaa.
- - - Updated - - -
No ale pisałem , że moi znajomi, rodzina którzy jeżdzą ze mną czują zapach za każdym razem, ja pryskam raz w tygodniu ( 3 psiknięcia) - butelke mam w bagażniku
A ja polecę jeszcze zapachy yankee candle, fakt, że tanie nie są, ale zapachy maja super i trzymają bardzo intensywnie do miesiąca
Ja wczoraj zamowilem na amzonie yankee candle vent sticks o zapachu czystej bawelny/ clean cotton. Dam znac jak przyjda. Mam nadzieje ze bedzie pachniec podobnie jak glade/febreeze cotton ktory mam w domu. Istnieja nawet vent sticki glade o tym zapachu ale tylko w usa.
No ja Al kupiłem New Car i całkiem fajny zapach , a z ciekwości po ile sa na amazonie ?
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...016/02/140.jpg
Dzis dostalem paczke. Na amazonie 11€ z przesylka. Pachnie fajnie, poprostu swierzo ale nie tak fajnie jak glade cotton. Jeden paluszek ma trzymac 2tyg wiec mam zapach na 2mies. Jedynie co mi sie nie podoba to niepotrzebne logo ktore wystaje 1cm jak widac na zdj. Jestem zadowolony, wole te vent sticks bo wcale nie przeszkadzaja jak np flaszeczki puszeczki albo inne cuda.
11 ojro za 4 patyczki?
A jaki zapach zabije smród papierosów? Żona mi pali w aucie, jakoś się muszę tego pozbyć.
na papierosy może jakiś zapach anty tabak?
Co do zapachów, dla mnie dość fajny Dr Marcus Fresh Bag Wanilia :)