Śmiała teza:D
Printable View
Wątpię czy coś pobije oryginalne 18:)
Lepsze od oryginałów? Ponoć budżet był mały :) więc lepsze na pewno nie będzie :P
Nie widzieli a komentuja hahaha :D ja nie mowie o Was ale mi sie podobaja na rownym poziomie, jak dodam fotki w moim temacie to ocenicie ok? :)
Wysłane z mojego 6050Y przy użyciu Tapatalka
To wrzuć tą fotke nawet tu to zobaczymy zaraz:D
Właśnie, dawaj fotę z ogłoszenia. To będziesz chociaż wiedział czy chwalić się na aucie czy lepiej przemilczeć :sarcastic:
Hehe, nie [emoji14] zaloze to wstawię zdjecie a jak komus się nie bedzie podobalo to trudno, mi sie ma podobac :))
Pewnie, że ma się Tobie podobać, aczkolwiek 166 jest takim specyficznym autem, że nie każde Alu do niej pasuje. Poza tym nielicznym się to udało m.in Owczar jest w tym gronie szczęśliwców, gdzie podpasowane Alu pasuje :-)
Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
Tylko ciekawo czy ci się jeszcze to spodoba:) Bo na zdjeciach to każde mogą wyglądać dobrze ale po założeniu na auto okaże się czy będą pasować:)
Pewnie, rozumiem i sie z Toba zgadzam. Dlatego te pierwsze felgi co w tym temacie wrzucałem, stwierdziłem ze jednak nie pasuja do tego modelu.
Widzisz fable. Nieważne co wsadzisz to i tak większości pasują fabryczne felgi które są moim zdaniemvzajebiste. Jest kilka wzorów i dla każdego coś dobrego. Ale jak to mówią, niektórzy chodza swoimi ścieżkami a nie za tłumem i za to zwykle im się obrywa. Najzajebistsze felgi jakie kojarzę to felgi 17 cala z laguny tzw królowej lawet na przedlifcie.. Reszta to kwestia gustu bo fotki a real to dwie różne sprawy. Kupiłeś 18 cali więc w tym rozmiarze na pewno będzie zacnie.
wysłane z WC
No dawaj te foty :)
Chlopaki [emoji14] umowimy sie tak, najpierw mi niech przyjda te felgi i od razu dodam fotki, bo jesli gosciu mi nie wysle czy mnie wykiwa to daremne bedzie dodawanie zdjec teraz :)
A co to za różnica czy wrzucisz jak dojdą czy teraz?:) Wrzucaj teraz bo skoro jeszcze nie wysłał to będziesz miał czas żeby zrezygnować z nich:P
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...016/01/330.jpg jo mum tero takie a jeszcze na aucie nie ma zdjęcie jest xd
Kaacu że ty takie masz to każdy już wie:P
Trza się chwalić :-D Ciężko ukryć zadowolenie z czegoś czego się długo szukało :-D
Jezeli Fable wybral te co mi wysylal to sa ciekawe :) natomiast sadze ze i tak duza czesc bedzie psioczyc :)
Ja jestem inny niż inni więc mogą mi się podobać dziwne rzeczy hehe
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...016/01/331.jpg
Nie ukrywam bo wyglądają ładnie, dawaj foty na aucie!
Proszę bardzo, dareme zgadzam się z Toba. Lukasz i tak nie zrezygnuje bo jak dla mnie sa swietne i każdy tak mowi kogo znam :)
Ładne są i ciekawe
wysłane z WC
Ciekawe zobaczymy jak będą prezentować sie na aucie.
Na golasa fajne. Nie mogę się doczekać zdjęć na gotowo:D
Mówiłem ze ładne wybrał Fable ;)
Dla mnie super również się prezentują.
Ja tez się chwaliłem swoimi w swoim temacie zanim jeszcze były na aucie.
szczerze te felgi Fable gdyby nie te wypustki to ładniejsze niż oryginalne TI (tylko moja opinia).zeby tylko jeszcze ET i szerokosc ladnie wypelnialo nadkole bo o ile dobrze czytam to 45? Na Olx http://olx.pl/oferta/felgi-alfa-rome...tml#8ca08f3832 są jeszcze takie ,gdyby przemalować też calkiem ladne /
Dzięki ;)
mi nawet te wypustki nie przeszkadzają ale felgi trzeba przyznać są ładniejsze, ale kazdy ma swój gust i niektórym się mogą nie podobać.
Żeby wypełniało to napewno będe musial dać dystanse ale jeżeli w chwili obecnej to nie będzie potrzebne to wrzuce je dopiero po zrobieniu zawieszenia a szczegolnie geometrii bo w tej chwli //--\\ heh ;P
Mi te felgi podchodzą, gratuluje zakupu, oby pasowały i cieszyły oko:)
Już nie przesadzajcie aż tak że są ładniejsze od TI bo nie są:P
Te felgi ck wkleil aj, nie są ani ładne, ani eleganckie, ani sportowe
gusty i guściki...najladniejsze z seryjnych do 166 to speedline szprychy i 17 i 18... TI mi leci Dezentem do forda... co czlowiek to inny gust ;)
Ja tam nie będę bronił T.I mimo, iż je teraz kupiłem, aczkolwiek FORD, Alu w ten deseń na dopiero id jakiegoś czasu, a 166 w T.I to rok 2003 lub 2004 także raczej jest odwrotnie...
bardziej piłem do firmy "dezent" niz do marki ford :D ale czy to ważne jak mówiłem ,jest tu rzesza fanów T.I i ok jak najbardziej . Np w działe giełda ktoś tam sprzedaje białe TI , zdjecia na 166 przed fl.... jest strasznie. Tam to własnie wyglada ni ładnie ,ni elegancko ,ni sportowo;)JA Ci już pokazywałem jakie byłyby ładne ,powiedziałeś ,że Ci nie leżą... każdy ma inny gust i tyle ... Jakby wszystkim się jedno podobało to byłoby nudno
Dla mnie TI jest na drugim miejscu zaraz po szprychach tylko że oryginalnych:) A ten biały kolor felg TI co są w giełdzie to na żadnych felgach dobrze by nie wyglądał. Poprostu ten kolor felg nie pasuje do 166:D
Mnie też te ti niezbyt podchodza. Na większość bardziej działa ten skrót T.I niż sam wzór. Ja wolę szpryche co ma gonzo. Jest fenomenalna. Sport i elegancja. No ale co kto woli
wysłane z WC
Mi się podoba felga znaleziona na google... http://www.cuoresportivo.ch/alfas/16...460/new166.JPG ... BBS LMy też by były całkiem ciekawe ...tylko ,że LMy oryginalne cena mocno zaporowa pewnie. Te felgi które miał Kucharz na 166 (fanatyk bmw ,jeden chyba z bardziej znanych) też ładne.Felgi na tym filmiku plus ta gleba też robią robote https://www.youtube.com/watch?v=P1RMJ55SSbI . To są moje typy... ale bardziej przyziemnie patrząc dobr speedline szprycha i wio .
z naciągiem wioska nie wioska... by upchać wielkie koła z glebą trzeba uciągać ile się da... taki styl...mało praktyczne ,ale wyglądu ja przynajmniej odmówić nie mogę
Naciąg się robi dla lansu (moda?) nie dla miejsca :)