Fakt spoty sa tam owiele czesciej
Printable View
Fakt spoty sa tam owiele czesciej
Czarna 156... latam w okolicach Luboń, Winogrady, Piątkowo...
Waldi czy ja nie widziałaem oststnio Twojej ślicznotki w Luboniu, parkowałes koło banku WBK na Sikorskiego, stoi tam tez taka srebrna 166...kolega?:)
Pozdrówki
Tak bylem po characz w banku w dwie 166
dziś znów minąłem ciemno zieloną 166, tym razem na Umultowskiej przy BP :) Jechałem moją szaro-tytanową 166... ktoś się przyzna?? ;)
pozdrawiam,
~tomaz
Zielona 166 taka obniżona stoi (mieszka) na Sarmackiej , kiedyś chłopakowi machnąłem ale chyba go zaskoczyłem bo bez reakcji a często tam przejeżdzam
Tez ja pare razy widzialem
Ja się przemieszczam rano Warszawską i czasem około 7.30 widuję czerwoną GT. Mati, to Twoja godzina na dojazd do pracy? :D Poza tym spotkac mnie można w Swarzędzu i na Górczynie. Najczęściej korzystam z Gtv (rejestracja PZ, srebrne podkładki pod tablice bez żadnego napisu, takie "gołe") lub z czarnej 156 po FL.
Pozdro!
Piciu
Mati nie widzielismy sie w niedziele wieczorem w Poznaniu?
No bardzo prawdopodobne ze to byłem ja ;) trąb, mrugaj i krzycz następnym razem :D
---------- Post dodany o godzinie 11:55 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 11:41 ----------
Mocno prawdopodobne - powiedz tylko gdzie i o której bo teraz nie kojarzę ;)
Ja w razie czego AR 156SW na numerach PJA.. zawsze mrugam i pozdrawiam chociaż jak na razie z mizernym skutkiem :( szkoda!! Często jestem w Poznaniu więc mam nadzieje że was spotkam!!! :)
O! Dopiero w AlfaClubie dowiedziałem się, że jest podfolder Wielkopolska ;)
A pozdrawiacie się na ulicach miasta? Przyznam, że tylko wówczas, gdy ktoś stoi na światłach i jest kontakt wzrokowy. Poza obszarem zabudowanym zawsze - najpierw krótko mrugnięcie, potem dłoń. Ale w Poznaniu trudno, albo dwupasmowe, albo jednokierunkowe. Ale może czas się poprawić? ;)
Picu! Widziałem w piątek drugą Gtv w grigio titanio niedawno zarejestrowaną w Poznaniu. Niezłe zaskoczenie, gdyż rzadki to kolor dla niej.
Tak a propos spotkań. Trzeba się wzajem o spotkaniach częściej informować. Klubów Alfowych jest sporo, ale wszystkim o jedno chodzi. Trochę to chore.
Jak pisałem na AlfaClubie do Krotoszyna nie pojadę, choć szkoda, gdyż już 42 samochody są zapisane. Ale nie wiem, czy wszyscy tu widzieli wątek o spotkaniu jutro
http://www.forum.alfaholicy.org/zlot...e_20_05_a.html
i zlocie w lipcu.
http://www.forum.alfaholicy.org/zlot...0_12_07_a.html
Mati: w niedziele na Lutyckiej po 18:00 ladnie sie prezentuje, juz z daleka wiedzialem ze Alfa jedzie :)
to moze nie Ty bo pozdrowienie bylo-obie rece w gorze.
hmm trudno powiedziec ale mocno prawdopodobne
Dave - a to było na samej Lutyckiej czy może na krzyżówce przy "Galerii Pestka" ??? bo tam jak skręcałem w swoje lewo to faktycznie naprzeciwko stała jakaś alfa i ją pozdrawiałem :agree:
nie nie, mijalem sie na drodze podczas jazdy
Ciemno granatowa 166 Winogrady Codziennnie rano i popoludniu na trasie do Tarnowa .Pozdrawiam Alfoholikow -)) Szkoda ze nie mam ramek Zaluje
---------- Post dodany o godzinie 17:19 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 17:16 ----------
Sorki Waldi Nastepnym razem sie poprawie Obiecuje ;-))))))))))))
---------- Post dodany o godzinie 17:24 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 17:19 ----------
Sorki Waldi Nastepnym razem sie poprawie ;-)))Pozdrawiam
mati a wczoraj nie leciałeś na malte od strony zoo? bo mi już ładnie z daleka światełka oraz rączka poszła oczywiście z mojej strony zdążyłem światełka i rączkę.
a jeżdżę 156 w grigio africa, i mam ramki klubowe, antene do cb na klapie bagaja, i znaczek ferrari z tyłu pod prawą lampą, ale znaczek (wymysł poprzedniego właściciela) w tym tygodniu ląduje w śmietniku.
wlodas chyba kojarze twoją alficzke raz za tobą od ronda jechałem ale zjeżdzałem w sadach.
Jak juz niedlugo dolacze do Panow kolegow na poznanskich drogach.. to moze jest tutaj wlasciciel pieknej 147 z wichrowego?? :)
Siemanko
Witam wielkopolskich wielbicieli AR, moja Bella to krwisto czerwona Spiderka Twin Spark, i miło mi dołączyć do Alfowskiej braci, ja śmigam głownie w okolicach podolan, piątkowa i jeżyc i tam ew. najczęściej można mnie spotkać, pozdrawiam...
...A co do pozdrowień użytkowników na drodze to będe wypatrywał i starał się reagować, ale zobaczymy jak to bedzie z odp. gdyż gałeczka od świateł jest zupełnie inaczej jakoś tak umiejscowiona niż w moich poprzednich autkach i tym też czym jezdze na codzień, bo Spiderek służy mi w zasadzie głownie rekreacyjnie i nawet włączając migacze jakoś mi tak...nienaturalnie ręka szuka;)
Witajcie ;-) Granatowa 166 Poznan - Tarnowo Podg.Codziennie rano 7 i popoludniu.Pozdrawiam wszystkich Alfoholikow. P.S. Poszukuje ramek potrzebne na wczoraj ha ha ha ha
---------- Post dodany o godzinie 07:15 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 07:12 ----------
BiG Pamietam To bylem ja ;-))) Pozdrawiam serdecznie i do zobaczenia na trasie ;-))))))
Siemanko ze Skorzewa
Witam,
czarny Spider z Lubonia :) . Codziennie trasa Luboń - parking przy Akademi Muzycznej :) .
Witamy witamy i na lokalnych drogach pozdrowić nie omieszkamy :D
Machnalem Reka A Piekna 156 Sportagon Zaeragowala super Zwolnila i widzialem dlon;_))
Nie zwrocilem uwagi na blachy Bo bylo milo ;-))) Pozdrawiaam
Nowi posiadacze 166 pozdrawiają Wielkopolan. My głównie Winogrady i Rataje. Szara 166 bedzie mrugać :)
Witamy i pozdrawiamy :)
Szara 166 będzie odmrugiwać ;)
Głównie Piątkowo, Winogrady i Strzeszyn...
Witam Serdecznie
Srebna 145 Pozdrawia
Koziegłowy i cały Poznań
Czesc Kozielebki Skorzewo wita