Dokładnie, grill integracyjny :)
Printable View
Dokładnie, grill integracyjny :)
Pakiet zlotowy będzie dla każdego, czy jeden na auto jak podobno było na ogólnym zlocie?
Spokojnie, Belfer ma przecież imieniny i urodziny wtedy :lol:
Może bym się na 2oo wybrał jak pogoda pozwoli :rolleyes::rolleyes:
Ja bym reflektowała.Przyjechalibyśmy z mężem i dwójką dzieci Lancią Thesis 3,0.
Mąż nikomu nie daje jej prowadzić...
Jakieś szczegóły są znane? Chodzi mi o plan na poszczególne dni, jakieś dodatkowe opłaty (chyba, że płaci się tylko za domek) itd.
Ja najpewniej przyjadę w piątek wieczorem i wyjadę w niedzielę wcześnie rano.
Nadal nic nie wiadomo?
a więc tak, pierwszy dzień, tj. piątek przyjazd i zameldowanie sie. Sobota rano około godziny 9.00 wyruszamy na pętle bieszczadzką. po powrocie grill integracja we własnym zakresie wszystko, miejsce bedzie przygotowane. Niedziela wymeldowanie.
Co do kosztów to tylko domki i zestaw zlotowy 35zł od samochodu. Możliwe ze będą tez koszulki ale nie mam kontaktu z Sebastianem i jakos inaczej będe myślał nad tym.
Numer konta każdemu z osobna prześle i w sumie jak kto woli można wpłacić część lub całość by potem na miejscu się nie szukać.
- - - Updated - - -
Dopisałem @KasiaS napisz ile dni i w ile osób dokładnie na PW :)
A jest możliwość opłacenia dwóch zestawów? Tak, żeby moja partnerka też dostała swój zestaw?
tak tak, ;) koszulki będą też ale czekam na cene pewnie około 35-40zł
To ja chcę podwójny zestaw [emoji14] a zdradzisz z czego będzie się on składać, czy to tajemnica?
Koszulkę chętnie Też oczywiście wezmę [emoji14]
Witam. Właśnie potwierdziłem, że do czasu zlotu zdążę doprowadzić moje auto do porządku. Jeśli są wolne miejsca to poproszę o rezerwację + cały domek 5 osób w terminie 22-24.04.2016.
Jeszcze jedno. Czy w sobotę jest planowany jakiś postój na obiad? Po drodze jest kilka ciekawych restauracji (choćby legendarna Siekierezada w Cisnej czy bardzo ciekawy Zajazd pod Czarnym Kogutem w Czarnej Górnej).
bedzie spox, a drogi macie dobre, w sumie głupie pytanie ale nigdy nie byłem w tamtych okolicach, a miska dosyc nisko
Ogólnie drogi w Bieszczadach są niezłe. Zdarzają się pojedyncze miejsce, gdzie jest gorzej, a jak się zapuścisz już bardzo daleko (za Mucznem), to jest fragment drogi, który jest jak zryty przez dziki... Alfą 147 jechałem 10-15 km/h i pot lał się ze mnie, tak się bałem o auto... Ale na szczęście tamtędy lecieć nie będziemy :) Na samej Wielkiej Pętli Bieszczadzkiej znajdziesz kilka gorszych fragmentów, ale nie ma się co bać :)
dzieki za info
Proszę bardzo :-) Eh, bieszczadzkie drogi i kilkanaście Alf z Busso pod maską... to będzie piękne :-D
jak w rozmowie Bambi +1 jeden nocleg
Aktualna lista osób chętnych, będę wysyłał numer konta na która potrzeba wpłacić zaliczkę i będzie to 100zł od samochodu. Zaliczka jest bezzwrotna, więc dobrze się zastanówcie, choć jeżeli coś się wydarzy szczególnego to do dogadania. Pozostało 11-12 wolnych miejsc, Pakiet Zlotowy to będzie 30zł na samochód (lub dwie osoby) Koszulki dodatkowo, czekam na wpłaty do 31.03.20016r. potem zamykam liste i rezerwuje liczbę miejsc jaka wtedy będzie
slavol 2 rain 2 Rigidigi 3 tomaz 2 mmax 2 arquadiusy 2 ŁukaszV6 5 piotriix 5 marek230482 5 3voQ 2 Zeb 2 KasiaS 5 wtomeg 5 Bambi 2
I jeszcze sprawa ze to są domki więc tam gdzie jest wpisane 5 miejsc jest cały domek, tam gdzie macie 2 lub trzy musicie sie poparzyć;d
Jestem już :D A ze mną stronka
zlot.busso.pl
gdzie znajdziecie przede wszystkim formularz do zapisów. Jeśli coś tam nie gra dajcie znać
Mnie też tam jeszcze nie było. Jeszcze nie wiem jak tam dotrę z 1,5 miesięcznym dzieckiem ale mam nadzieję że się uda :)
Ja niestety odpadam.
Problemy techniczne z autem i koszta jakie ze sobą niosą, spowodowały że muszę przyoszczędzić grosza.
Ehhh....
Zapisuje się na dwie noce, przyjedziemy wczesnym wieczorem wraz z dziewczyną. Jeżeli wszystko ułoży się tak idealnie jak dzisiejsza rozmowa to wpadamy z GT 3.2. Podeślij mi Łukasz proszę na fb dane do wpłaty.
Właśnie.. dane do wpłaty. Nie dostałem jeszcze a termin do końca marca, tak? To też poproszę, na PW :)
.... no ja też nic nie dostałem....
A bo Łukasz sponsoruje wszystkich...... ;)
Tak też myślałem ale tomaz się wyłamał :D
No ja też takich podejrzeń nabierałem [emoji14] miło z jego strony [emoji14]
To ja już się nie będę wylamywal.. jak wszyscy to wszyscy :D
dajciez zyc;D podeśle podeśle ;)
- - - Updated - - -
Łukasz Mazurkiewicz
56 8642 1012 3003 1212 1775 0002
Tytułem: Zlot Busso + nick + ile pakietów ile koszulek
Pozdrawiam i sorki za opóźnienie ;)
Potem na miejscu ogarniemy reszte ;)
Przelałem stówkę.