Łoohoho, czarna 155 na czarnych blachach :o! Można wiedzieć do kogo należy??
Artas, jak nie zbankrutuje z moją to się piszę, jak najbardziej!
Printable View
Łoohoho, czarna 155 na czarnych blachach :o! Można wiedzieć do kogo należy??
Artas, jak nie zbankrutuje z moją to się piszę, jak najbardziej!
Aaa dzięki dzięki :D
No tak, gorzej jak wszystko na raz Ci się pieprzy :D ale za to jak poskładasz to padło i dasz po garach to zaraz wszystko przechodzi heh :D
Ty, edzia, zejdź na ziemie, a nie bajki opowiadasz :P No ale za to w drugą strone może być, ha!
Się nauczyłaś tego mądrego "wszak", i teraz je wszędzie wciskasz :D I juści, żaden ze mnie poddany! Też mi królowa, z rydwanem wyposażonym w skromny i jakże malutki motor 1.4 hahahahahahahahhaah :D Moją starą Jettą 1.6 TD bym Cię objechał :D
I co by nie było, Pani Administrator powinna dawać przykład, a nie offtopa robić w temacie, hah :D!
Nie przesadzaj :D to jest na temat :D trzeba wszytko dobrze zorganizowac, łacznie z obsługą na zlocie :lol:
164 też niebrakowało
Oj zapowiada się super zlot z pieknymi wozami :D
Ja też dołącze-może nie na całość-ale wspomogę grupę kanciaków :)
a ja to nie wiem na co tłoki pozwolą :D
"Andżeju nie denerwuj sie" :p:p:p
Na Zlot wybieram się od piątku, przy dobrych wiatrach może od czwartku wieczór, do maksymalnie poniedziałku, potem dalej w Europę na wakacje, nie chce mi się wracać po Sport Wagona do Rzeszowa, karniaka tak jak paciorka...nie odmawiam :) zresztą przywiozę coś ze sobą. No chyba że całkiem mi się plany zmienią to wtedy jestem na całym zlocie i czymś starszym niż kredens :)
Nie umniejszając kwadraciakom ;), fajnie jakby jakieś solidne klasyki przyjechały.
Nie umniejszając nikomu, fajnie by było jakby ktoś te klasyki kupował i odrestaurowywał;) a nie tylko 159 i 147 i o zgrozo same diesle;)
155 to nie klasyk- nie przesadzaj;)
155 to może nie jest jeszcze klasyk w pełnym słowa tego znaczeniu, ale potencjał ma bardzo dobry. Szczególnie z diety silnikiem. A jako youngtimer moim zdaniem może być z powodzeniem klasyfikowany.
na 99% bedzie giulietta 1977r
Utworzyliśmy wydarzenie na FB https://www.facebook.com/events/458096654396446/
Zapraszajcie swoich znajomych :)
Pani Administrator ds. marketingu - czy organizujecie lawety na miejscu? Bo że dojadę to może i dojadę, ale powrót byłby zagrożony :lol:
Do krk nie jest daleko - moge Cie sholować :lol:
Okej, wezmę dwie beczki oleju na dolewkę, żeby Ci TS pod obciążeniem nie padł :lol:
Bielsko Biała moje rodzinne strony,często tam bywałem za młodu:) Jak praca pozwoli to na weekand przyjade :)
Ja oczywiście będę jak tylko mój kanciak dotrwa ze mną do wakacji :)
A dla wszystkich którzy się wahają czy przyjechać polecam ten filmik - to jest trasa która prowadzi z Bielska na zlotowy ośrodek. Moja ulubiona droga w Polsce.
https://www.youtube.com/watch?v=tMosdIMBIA0
(oczywiście są inne drogi, ale kto by nimi jechał... :P)
dobra to ja sie pisze i sledze temat jak maja same 155 przyjechac to chociaz jedna 156 bedzie :P
Jak Bóg i partia pozwoli przyjadę choć na jeden dzień. Chętnie zobaczę inne 164