No dobra, rozgryźliście mnie :) waryjaty jedne :P
Printable View
Temat umiera :/ Jacuś wyjeżdżaj furami z garażu w końcu :]
[MENTION=16232]PeterSkY[/MENTION] dopiero w lipcu ? Czyli to będzie piesza wycieczka do Lodzi :D ?
@anett ja z tej Czewki uciekam. Próbowałem Alfą - popsuła się. Próbowałem z buta - buty poszły na reklamację, może spodnie chociaż wytrzymają :]
Żeby tylko nie były z chińskiego dżinsu bo marne szanse...hehe a moze w tramwaj:-) ?
Anetko znajdź jeśli możesz połączenie między Łodzią, a Częstochową.... :] ...do Pabianic nie dojdę !!! :P
He he no już budują..:)Piotruś..(?):P
Szerokości :D
[MENTION=16232]PeterSkY[/MENTION] urlop na początku lipca , więc w drugiej połowie mam nadzieje ze bedziesz :D Trzymam za słowo :D
[MENTION=40275]anett[/MENTION] auto się robi , mody , mody , jak do jutra skończymy i felgi odbiorę to podjadę :D a Ty rozumiesz że będziesz ? :)
:)@maaalutka też nie wiem na 100% czy zdąże...a u kogo robisz mody?
Piotr Łotr nie pasuje do Alfy :p...no i tu jest problem bo PIS nie zajmuje sie tym co trzeba..
[MENTION=40275]anett[/MENTION] Dla mnie piekna to ona jest zawsze a tak serio piękna powinna być na lato :D
[MENTION=67912]maaalutka[/MENTION] poprawiam się: będzie piękniejsza:cool:
No same anioły chodzą po tej ziemi....hłe hłe hłe
Anioły i Diablice :]
[MENTION=40275]anett[/MENTION] byłaś/łeś na spocie :D bo nie widziałam żadnej 159 na EPA ? ;>
[MENTION=16232]PeterSkY[/MENTION] chyba Anielice i Diabły !
[MENTION=40275]anett[/MENTION] byłam ale nie swoim autem :D Jedyna dziewczyna w krótkich spodenkach to ja ! haha :D to szkoda że mnie nie zlapalaś , bo żadnej Alfistki jeszcze nie znam hah :D
@maaalutka @anett To lecę z rymem częstochowskim :]
Były sobie 2 dziewczyny,
miały w swych garażach Alfiny.
Za anioły uważały się,
ale tylko nie siedząc w niej.
Te 2 drogie Panie, zasiadając w brykach swych.
Robią rzeczy o których Schumacher nawet nie śni.
Wszyscy więc chowajcie się,
gdy mała i anet jadą wstecz.
Lusterek one nie używają,
chyba, że po prostu ich nie mają.
Zdrowie Twoje mają za nic,
bawiąc przy tym się bez granic.
Nie okiełznasz Diablic tych,
a mnie właśnie skończył się rym :]
Pozdro dla zmotoryzowanych z Łodzi na tym forum !
Ale gorący temat sie zrobił,wiec tez cos napisze. Czesc maaalutka,fajnie ze wybrałaś alfe a nie jakiegoś vw. :rolleyes:
[MENTION=69953]Werty[/MENTION] a Pabianice pod Łodzią też zaliczasz do Łodzi?:rolleyes: [MENTION=16232]PeterSkY[/MENTION] no nieee....hahaha przebiłeś wszystko...hahaha no poeta:D [MENTION=67912]maaalutka[/MENTION] jeszcze nic straconego napewno się spotkamy ty jedyna w spodenkach ja jedyna w szpilach..haha :edziahaha:mam nadzieje że będziemy w kontakcie bo jednak fajnie by było mieć koleżanke na spocie:rolleyes:
Na następnym spocie dziewczyny poznacie się po prostu po rogach, albo po ogonie :]
[MENTION=16232]PeterSkY[/MENTION] Ale artysta no no ! :D [MENTION=58323]przema[/MENTION] VW są takie nudne.. ale widzę że Ty też wybrałeś dobrą markę i interesujący model :D i silnik taki piękny. [MENTION=40275]anett[/MENTION] a szpilki to mi się akurat rzuciły w oczy hahahah :D
Hehe szpilki to moje obuwie codzienne :) no więc obie się widziałyśmy a nie wiedziałyśmy że to my hehehe
Ty tak serio :D ? podziwiam :D !
Serio serio:))
- - - Updated - - -
Jedziesz w niedziele na zlot włoszczyzny?
[MENTION=40275]anett[/MENTION] a nie wiem , a co ? jedziemy :D ? haha
No raczej..haha tylko że ma padać:\
To się nie poznacie, bo ani szpilek, ani krótkich spodenek nie będzie :]
To czerwone róże będziemy mialy w ręce i założe kalosze :D
Gumofilce, czy Relaksy? :]
Nic się nie martw, jestem jedyną dziewczyna która ma Gtv w łódzkim i bywa na spotach :D i zgadamy się na pw bądź fb więc nic się nie martw :D