no zlocik calkiem mily. dzieki za organizacje. powrot do olawki tez w porzadku z polim udowodnilismy jakie auta sa najlepsze:)
Printable View
no zlocik calkiem mily. dzieki za organizacje. powrot do olawki tez w porzadku z polim udowodnilismy jakie auta sa najlepsze:)
widzę ze zebrała się spora grupka, niestety nie mogłem być a tak chciałem miałem cicha nadzieje ze z powodu ulewy zostanie przełożony zlocik na inny termin :D , świetne fotki pozdrawiam i do następnego
Panowie ALFAHOLICY z OLAWY i okolic,mialo byc niby sielsko i anielsko.Jest cisza i spotkan cotygodniowych tez nie ma.Norak i ALFOR co wy na to ??.
---------- Post dodany o godzinie 20:28 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 20:27 ----------
Panowie ALFAHOLICY z OLAWY i okolic,mialo byc niby sielsko i anielsko.Jest cisza i spotkan cotygodniowych tez nie ma.Norek i ALFOR co wy na to ??.
ja oczywiscie tez:)z wielka ochota.
Na wstępie pragnę się przywitać i pozdrowić Alfomaniaków z mojej okolicy.Do tej pory udzielałem się na forum Alfa Klubu ale po namowie kolegi zapisałem się jeszcze na to forum.
Życzę szerokości i do zobaczenia na trasie Oława-Wrocław :)
Witamy w klubie ,ja na trasie W-w Olawa kursuje codziennie,do zobaczenia.
Kto od nas z Olawki i okolic jedzie do Częstochowy na sierpniowy zlot???
Witam kolegów czy planujecie jakiś spocik w lipcu? Pytam bo jadę w rodzinne strony i jak co to chętnie bym podjechał spotkać się z Wami, ja na 99% będę w Oławie 18 lipca więc jeśli będziecie coś organizować to chętnie przyjadę! Pozdrawiam Krzysiek
panowie dajcie mi znać jak sie bedzie jakiś spocik kroił w waszej okolicy! z wrocka mam do was "żabi skok" wiec zawsze można te chwilke czasu wygospodarować znajomych z Oławy odwiedzić ;)
pozdrawiam :)
panowie dajcie mi znać jak sie bedzie jakiś spocik kroił w waszej okolicy! z wrocka mam do was "żabi skok" wiec zawsze można te chwilke czasu wygospodarować znajomych z Oławy odwiedzić ;)
no wiec moze 18 lipca w takim razie??czasu na przygotowanie sporo ,ale ustalic juz teraz nie zaszkodzi.co myslicie??
ok.
Popieram i jestem zaaaaaaaaaa.
---------- Post dodany o godzinie 20:10 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 20:08 ----------
Popieram i jestem zaaaaaaaa.
---------- Post dodany o godzinie 20:12 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 20:10 ----------
termin popieram i jestem zaaaaaaaa.Norek pozdro.
Witam janusz58.
zobacze jak sie wyrobie z czasem i jak wsio bedzie OK to na bank sie zjawie ;)
Panowie! Głównie w kierunku do Norka- nie piszcie postów typu "ok" "fajnie" "czesc" - od tego jest shoutbox. Upomnienie słowne w myśl 5 pkt.reg.
widze Panowie ze w olawie jest sporo alf .w czwartek w okolicach rynku , razem z moja ok. godz 10.bylo 5.
Siemka ! Fajnie że coś ruszyło czekam na dalsze informacji i miejsce spotkania okolice znam dość dobrze więc zjawie się napewno !! Pozdrawiam
Panowie co ze spotem i terminem ?.Chodzi o konkrety,macie wiecej doswiadczenia w tym temacie.
zbierzcie sie we Wrocku może...na jakims parkingu na Bielanach:) co?
no co tam widze dużo chętnych ale żadnych konkretów. no to zaczynamy oława czwartek godzina 19 parking intermarche koło stacji shel. pozdrawiam.
Nareszcie cos konkretnego,potwierdzam obecnosc.
jak zbierze sie ekipa to tez chetnie wpadne.
siemka norek :) ja niestety tym razem odpadam :( padła mi uszczelka pod glowicą i auto bede miał zrobione dopiero na 6 sierpnia
koledzy a może tak w piątek???? nie dam rady w czwartek o 19 :(:(:(:(:(:(:(:(
może być w czwartek a potem w piątek, dla mnie może być codziennie, miło spotkać ludzi którzy mają taką samą pasje.
no i po spotkaniu byłem tylko ja i moja niunia.
Panowie przykro mi ,zgubilem 1 dzien.Moze jutro o 19.
---------- Post dodany o godzinie 20:48 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 20:46 ----------
Norek jutro bede.Moze ktos jeszcze sie znajdzie.
Przepraszam sprawy rodzinne nie pozwola mi byc o 19.
PanowieAlfaholicy ,a moze by jutro popoludniu w JelczuLaskowicach,np. o 19.nad jeziorkiem???
Janusz, nie wiem czy wypali coś z tym jeziorkiem, ale jakbyś chciał to na alfaclub robią spota dzisiaj o 18 na parkingu przy mickiewicza, też nie wiem czy wypali ale podjadę zobaczyć :)
http://forum.alfaclub.pl/viewtopic.php?t=17476&start=0
Postaram sie podjechac, wiem gdzie to jest.
No i już po :) spot myśle ze udany - było 6 alf, w tym cztery 156 i dwie 145:)
Udany, udany :) Miło było poznać nowych ludzi i pogawędzić o alfkach.
ha, spoznilismy sie ze spotkaniem,za pozno kupilismy alfiatko;p Olawa ma o jedna alfe wiecej;p kiedy kolejny zjazd;p?
Ciezko sie zebrac, chyba dopiero po wakacjach.
---------- Post dodany o godzinie 19:05 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 19:04 ----------
Witam nowego Alfaholika.
no to za chwile...ile tych wakacji zostalo;p powiem szczerze,ze milo checia wymienilbym sie spostrzezeniami na temat 147...
Witam!
Znacie jakiegos dobrego mechanika specjalizujacego sie w alfach na terenie olawy-wroclaw?
Na następny zjazd też się pisze no chyba że robota przeszkodzi :)) pozdro