ja tez jestem za Ogrodzieńcem..29.04:) tylko nie przesadzajmy z tym "rankiem":)
Printable View
ja tez jestem za Ogrodzieńcem..29.04:) tylko nie przesadzajmy z tym "rankiem":)
My podporządkujemy się decyzji większości... Ogrodzieniec też brzmi O.K.
No to mamy chyba ustalony Ogrodzieniec :) tylko jeszcze godzine trzeba dograc o której na miejscu sie widzimy :) mozna tez sie spotkac gdzies po drodze i razem dojechac na miejsce.
Jestem za. im wczesniej tym lepiej ale oczywiscie bez szalenstw :) poszalejemy później
Kurcze czemu tu sami Slunzaki i Krakowiaki a gdzie Dolnoslazaki?? :mrgreen: :mrgreen:
Dolny Slask do boju!! :roll: :roll:
Mam zamiar dotrzeć do Ogrodzieńca. Może jeszcze kogoś za sobą pociągnę z alfistów miejscowych..
Dobra ja rowniez sie pisze na ten Ogrodzieniec tylko jedna sprawa czy bedzie moze ktos jechal z okolic Zor zebym sie mogl kogos chycic :D bo nie cholery nie wiem jak tam dojechac :D pozdrawiam
P.S Moze zrobmy jakas liste kto jedzie zeby sie nie okazalo ze 3 osoby beda :D
Ja bede jechał z Pszczyny wiec mozemy razem :)Cytat:
Napisał DDEvil
O ktorej sie spotykamy pod zamkiem?? O 12tej??
paweł moze my tez sie wyrobimy i gdzies spotkamy po drodze,np.w Dabrowie gorniczej...bo ja mysle aby wlasnie przez D.G-zabkowice jechac do ogrodzienca jest najblizej.pozdroCytat:
Napisał Paweł156
Ja w kwestii formalnej..
Chyba już trzeba jakieś konkreciki ustalić, no nie?
1. Grille x 2 (Korczu & Paweł156)?
2. Prowiancik każdy we własnym zakresie?
3. Spotkanie o godzinie 12.00 (niedziela) - parking pod zamkiem, czy jakoś tak?
Wszystko sie zgadza :)
Zabiore jeszcze piłke gdyby ktos chciał pokopac :) i stolik turystyczny, a jak mi sie zmiesci to jeszcze jakies lezaczki :)
Moze jeszcze Rafał przyjedzie, mozliwe ze zabierze jeszcze sprzet wspinaczkowy.
Ok to bylo by milo tylko gdzie sie umowimy i o ktorej ??Cytat:
Napisał Paweł156
W Tychach na stacji BP kolo browaru?? ul.oswiecimska? Albo mikołów albo pszczyna, mi obojetne :)
To umowmy sie w Pszczynie tylko daj znac o ktorej. Ja bede czekal na tym malym parkingu przy tym smiesznym polu glofowym na przeciwko parku pasuje ? PozdrawiamCytat:
Napisał Paweł156
Ok proponuje troche wczesniej, czyli 10-30Cytat:
Napisał DDEvil
Pozdrawiam
OK to bede czekal w Pszczynie o 10:30.
A teraz pytanie do reszty czy pozniej ktos jeszcze do nas dolacza po drodze ??
Pozdrawiam
DDevil swoim autem jedizesz, rozumiem?:>
No jak najbardziej ze swoim jak znajde te papiery co pisalem to wezme. Ale fajnie by bylo jakby juz na trasie pare aut jechalo :D Byle pogoda dpisala bo na TVN mowile ze bedzie padac na TVP1 ze bedzie troche chlodniej ale padac nie bedzie.
Acha ja gryla tez wezme wrazie czego taki troche tani i prymitywny ale bedzie zawsze jeden wiecej :D
To super :D i dasz mi sie przejechac swoim boxerem co duzo pali?:>
:mrgreen: Czy ja wiem zobaczymy czy zasluzysz :D a Ty swoja przyjezdzasz ??
Jutro jade do jakiegos magika i jak auto nie zostanie u niego to swoim :D
..ja na razie nie jestem pewna czy dam rade..od zeszlego tygodnia od wtorku jestem w trasie i wracam do Krakowa dopiero jutro w nocy..Nie bardzo mam ochote jechac znowu gdzies w ndz, szczegolnie ze alfka cos szwankuje:(...
Jak sie bede miala z kim zabrac, to przyjade, jak nie to zobaczymy sie w czerwcu:)
..tak czy inaczej bawcie sie dobrze:)
o ktorej sie spotykamy w ogrodziencu?
Hej Shallot, jakby co to Cię zabierzemy z nami! Daj znać...
Korczu, spotkanie o 12.00 o ile dobrze pamiętam
Jako początkujący Alfaholik mam kilka pytanek odnośnie zlotu w Ogrodzieńcu:)
1) Czy można się podczepić do kogoś z okolic Dąbrowy?
2) Czy ktoś ma CB bo było by miło już w drodze Was usłyszeć?
3) Jeśli bym się nie wyrobił na 12 to jak mam dalej Was szukać, może jakieś namiary przykładowo komórka (Korczu jak narazie Ciebie znam więc wrzuć mi PM z numerem:) )
Ja bede miał CB i chyba Korczu tez, moze dołączysz sie do Korcza i Mariusza i moze sie uda spotkac na trasie do ogrodzienca, jakos Was z DDEvilem dogonimy :). Planowane spotkanie w ogrodziencu godz 12, jak Jurcio8v napisał :)
panowie ja bede o 13-13.30 dajcie jakies namiary u b info gdzie Was szukac
Jurcio..a o ktorej wyjezdzacie?:)
Kurde juz nie moge sie doczekac. I mam straszna ochote na kielbase z gryla :mrgreen:
DDevil spoko doczekasz sie :d
Ma ktos pilke do siatkówki?? Pamietajcie ze jedziemy w plener wiec lepiej miec ze sobą jakas wode, kocyk lub krzeselka, jak ktos chce to moze nawet hamak :) byle wszyscy czuli sie swobodnie :)
Siatkówka przed grilem brzmi nieźle:D , a chyba każdy swobodnie czuje się w swojej Alfie:P , jednak kocyk też się przyda. Dobrze, że to już jutro bo na majówkę podobno ma być chłodno i deszczowo:/
No ja juz slyszalem w telewizorni ze mialo w niedziele juz padac ale chyba sie rozmyslili :mrgreen: i dobrze tylko ze ponoc temperatura ma byc troche nizsza ale to nic. Ide zaraz umyc moje cacuszko bo brudnym nie bede jechal :P Pozdrawiam
a co jakby odpukac lało
alfisci na to leją :mrgreen: nic im sie stanie na drodze :D jak sie bawic to sie bawic okna wybic nowe wstawic :mrgreen: do jutraCytat:
Napisał 1etnies1
no w zasadzie do do juterka tak jak pisalem bede kolo 13-13.30
Właśnie robię szaszłyki na jutrzejszego grilla więc proszę nie straszyć deszczem. Zrobimy tak jak sugeruje Korczu i będzie gitara. (Mirka)
Gdyby ktos z kraka chcial sie dolaczyc to my z Konrado wyjezdzamy kolo 10-10,30 spod McD przy Makro.
To się fajna impreza szykuje, a pogoda od rana super :)
Ta chyba w Lodzi bo w Zorach to normalnie tak choby mi kto wiadrami wode po oknach lal ale to nic zaraz spadam jeszcze po napoje dokupic i o 10 wyjazd z domu :D