kolego smigasz obwodnica wieliczki mijasz wieliczke i z obwodnicy wielickiej skrecasz tak jakby spowrotem do wieliczki znaki sie poprowadza na gdow :P
Printable View
kolego smigasz obwodnica wieliczki mijasz wieliczke i z obwodnicy wielickiej skrecasz tak jakby spowrotem do wieliczki znaki sie poprowadza na gdow :P
Hmmm, a może jakaś skała, ojców... Gdów jest po złej stronie Krakowa :-P
Dlaczego po złej stronie?
jadąc A4 wyjeżdżasz koło Wieliczki,czyli omijasz Kraków.
a z Wieliczki masz 10 km,
pozdrawiam z dzisiejszej wycieczki do Gdowa
Ale odemnie to trzeba się przez Kraków przebić... Nie jeżdżę pseudoautostradą bo jest za droga jak na ten stan techniczny.
Jak będzie z kim przyjechać to pewnie się pojawię :-)
slip83 mamy nadzieje ze sie zjawisz pozdrawiam
Co do spotu w Gdowie , jest opcjia ;
-Robimy ognisko nad brzegiem Raby, w poblizu knajpki ,, SZALAS,, Wlascicel rezerwuje nam miejsce nad brzegiem rzeki (trawka wykoszona) zapenia patyki na ognisko a do tego ławki i stoly /4 kpl/ co za tym idzie bedzie mozna skorzystac z ,,placu zabaw,, / boisko do siatkowki i pilki noznej , hustawki -opcja jak by ktos byl z dziecmi :) /
Do tego bedzie mozliwosc obejrzenia Kubicy na GP Turcji :)
A gdy pogoda by nie dopisala mozna bedzie skorzystac z grilla ,lawek i stolow znajdujacych na zewnatrz pod dachem.
Wlasciciel liczy sobie za taka przyjemnosc 200zl narazie nie rezerwowalem tego miejsca, umowilem sie z nim ze dam znac jak zobaczymy ile aut przyjedzie i jak sie ludzie ustosunkuja do tej ceny. Moim zdaniem miejsce jest fajne i jak by przyjechalo okolo 20 alfek to by wyszlo po 10zl od autka.
Tak ze zastanowcie sie nad ta opcja.
Wstępnie na tak :-)
bocian,jo myśla że Ty bydziesz,ktoś musi być kto mnie zabierze,bo nie wiem czy auto bede miał gotowe do tego czasu,a choćbym sie zesrał to mam zamiar przyjechać
Ja niestety odpadam nie mam jak przyjechać. Ale będzie inna okazja :)
Pojedzie ktos od strony Cła bądź Niepołomic..?
tak kolego ja bede jechal przez niepolomice
---------- Post dodany o godzinie 13:37 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 13:35 ----------
no miejsce dobre kasa 10 zl to co to jest nic tylko brac
Jako, że kilka dni temu wróciłem po dłuższej nieobecności do Polski, nie mogę obiecać, że uda mi się przybyć, ale proszę by ktoś pod koniec tygodnia wstawił dokładne info: gdzie i o której godzinie się spotykamy, do Gdowa mam na prawdę bardzo niedaleko, więc postaram się Was odwiedzić :)
Oby tylko pogoda nam dopisała...
Pozdrawiam.
- Rafał
P.S. koło Policji w Gdowie jest spory parking - można by tam spotkać się o umówionej godzinie i potem podjechać do Szałasu - miejsce na prawdę fajne, bo jest sporo miejsca.
Wlaśnie tam się mamy spotkać.
Na rynku w Gdowie, w niedzielę, między 11 a 12 będziemy czekać.
Pogody gdyby nie bylo, to jest uzgodnione miejsce w szalasie pod zadaszeniem
.pozdrawiam, do miłego zobaczenia
TERMIN SPOTU;
7 czerwca /niedziela/ godzina 11.00-12.00
parking rynku w Gdowie / kolo policji za stacja paliw ,,BLISKA,,/
potem przejazd na miejsce gdzie bedzie ognisko
opis z;
22 (permalink)
zajebiaszczoooooo :D:D:D:d jedziemy na spotttt
Jak tam autka juz wypucowane na spocik??? :)
Bo czasu zostalo niewiele :)
P.S.
Jeszcze jedno
kielbaske i inne potrzebne ,,akcesoria ,, do spotu mozna nabyc w sklepie na miejscu w Gdowie
sklepik jest dobrze zaopatrzony i otwarty w niedziele sa to Delikatesy Centrum :)
Niestety, ale muszę was zmartwić (a przede wszystkim siebie). Ze względów finansowych muszę zrezygnować ze spocika. :-( Ostatnie dopieszczanie malutkiej kosztowało "trochę" więcej niż zakładałem... Mam nadzieję że spotkam się chociaż z niektórymi z was na Zlocie Alfa Pomorze i ze wszystkimi na Zlocie Alfaholików w sierpniu.
no ja już dopucowałem, na ile się dało.
Pozostaje tylko czekać .
to do jutra, jestem o 11 w Gdowie
ktoś jeszcze rezygnuje ?
bo ja mam autko niestety out ale jeszcze się nie wycofałem z przyjazdu i chce wiedziec jak inni - pogoda was odstrasza ? ja tam z cukru nie jestem
Dwie Alfy są na 100 procent.
obojętnie od pogody
mam nadzieję że będzie więcej.
ciekawy jestem reszty bo tyle było zapisanych a temat troche umarł
zapisani pisac - z kim i o której dojedziecie
Ja i SYSUNIAdq bedziemy kilka minut po 11.
ostatnia lista to chyba ta:
-Alfalotnik
-palchon
-adayena
-J 155
-TOMAS 156
-M@T
-Zit
-lucas12053
-tomaszmagiera
-Adam$72
-bocian
-t.o.mek
-SYSUNIAdq
-łukasz i kasia
-Kamilio
-mrutyna
-traigo
-grzybii
- janusz58
-Rafał
-Panicz Jakub
-wnt146
"wypadnietych" usunałem
ktos jeszcze out?
no ja niestety się nie zjawie...
stolica mnie zatrzymała
miłej zabawy
pozdrawiam
Bella na warsztacie :/ miała do wczoraj wrócić, ale z zawieszeniem nie skończyli :/ :(
Było świetnie, jak zawsze :) Wrzucam kilka poglądowych FOTEK z telefonu ;)
Dziekuje wszystkim za uczestnictwo w spocie :)
Pogoda dopisala wiec nie poszlismy na łatwize nie bylo grillowania tylko ognicho i kiełbaska na kijku :)
ja też dzięki za zajeb..... miejscówkę
następnym razem bierzemy stroje sportowe i gramy w piłe - teraz juz wimy ze mamy do dyspozycji dwa boiska ( siatka i noga ) i ni ma bata - gramy
J 155 ( dziadek ) - super miejsce
pare fotek ze spotu
http://www.forum.alfaholicy.org/memb...ia-albums.html
Cieszę się, że miejsce się podobało.
Ja też dziękuje wszystkim za przybycie.
Mam nadzieję że wszyscy zadowoleni.
oj zadowolenie zadowolenie dzieki :D:d
no no
tak dla tych co nie byli i nie wiedza co było :
kawał łąki ogrodzony siatką ( tylko dla nas )
boisko do nogi ( brameczki i trawka skoszona )
boisko do siaty ( trawka skoszona i siatka )
rzeka ( Adams chce sie kąpac nastepnym razem ale kajaki podobno mozna pożyczyc )
dla dzieci:
huśtawki
karuzela
huśtawka konik
huśtwaka ( taka jak by ławka - na 4 os. )
i jeszcze kilka rzeczy
aha- i dobrej jakości zajazd z przystępnymi cenami
Sory że mnie zabrakło, ale zatrzymała mnie praca:(
Ale mam nadziej że się ona niedługo zmieni:)
No i kolejny udany zlot za mną. Jak tak dalej pójdzie to może zagrzeje tu miejsce na dłużej :D pozdrawiam i do następnego
Było wprost wyśmienicie.
Miałem wczoraj napisać na forum, że pierwszy wróciłem do domu ale co się okazało że zapomniałem hasła do forum, a przypomnienie miałem na maila firmowego :W
Osoby które natrzaskały tony fotek proszę na maila paniczjakub@wp.pl
Pozdrawiam i dziękuję za miłe towarzystwo
Kuba