Takie gadżety kosztują ale jak ktoś ma bzika cena nie gra roli:)
Printable View
Takie gadżety kosztują ale jak ktoś ma bzika cena nie gra roli:)
niestety nie jest na sprzedaz
no ja tez ..i chyba cos sie stało bo temat umarł....
jestem zainteresowany tym tematem tak jak i wy koledzy,niestety poza pakietem Zender niczego innego nie widze w 166 ,czy sprawa ruszyła coś z tymi formami??
Witam! I ja chętnie bym się pisał na taki zestawik,jeśli cena była by rozsądna!?
temat dawno umarł :( ....... a szkoda
straszna szkoda ...
szkoda bo tez bym sie pisał
Witam, chciałem zapytać czy byłby ktoś chętny na zegary INDIGLO do alfy 166. Wzór byłby zrobiony pod nas czyli musielibyśmy ustalić jeden konkretny wzór. Aby te tarcze powstały potrzebuje 20 osób chętnych na te tarcze, gdyż producent przy 20 osobach wykona je dla nas. Pozdrawiam
A jak cena , może bym się skusił :-))
To zależy od wzoru ale coś koło 150 zł max tylko że trzeba by było 20 osób aby dla nas to zrobili, tzn 19 ja jestem tą 20 osobą :) Efekt jest niesamowity jak dla mnie. A pod nasze w moim wypadku zielone podświetlenie w samochodzie można naprawdę super tarcze zrobić.
do 145 nie byla, placi sie 300zl i jest, nie trzeba bylo zbierac 20 osob,a kto wam to robi, ja mialem robione w krakowie chyba firma MOMAN
Indiglo do limuzyny? Ludzie! Dajcie spokój! Kupcie sobie lepiej hondę civic, albo innego golfa 3, ale nie róbcie krzywdy krążownikowi, jakim jest 166 !
no właśnie do tej firmy pisałem i tak mi gość odpisał, a co do tarcz jak komuś się nie podoba to już jego problem, każdy ma swoje zdanie i każdy robi po swojemu.
a co do tarcz jak komuś się nie podoba to już jego problem, każdy ma swoje zdanie i każdy robi po swojemu.[/QUOTE]
Właśnie , ja wymieniam wszystkie diody przełączników na czerwone.Mam dosyć zielonego 10 lat miałem je w Lanci.
To jeszcze tylko 18.
Powiedz mi czasem nie jest tak że przełączniki są już zrobione na zielonej foli ?? Pytam z ciekawości bo sam myślałem o tym, zielony strasznie nudny jak dla mnie w każdym samochodzie miałem praktycznie zielone, a czerwony chętnie i ja bym widział w swoim aucie.
Tylko diody są koloru zielonego, reszta jest pokryta białym plastikiem przy klimie jest tylko inny kolor . Kup diody typu SMD idealnie pasują pod przyciski do tego jeszcze lupa , lutownica z cienkim grotem i mnóstwo czasu i cierpliwości.Ja już kończę montaż, kupowałem tutaj : http://www.allegro.pl/item891442480_891442480.html .POWODZENIA !!!
Jak zrobisz zapodaj zdjęcia muszę to koniecznie zobaczyć :) Pozdro
Zobaczysz na kolejnym spocie ;-)
Do kogo bym nie napisał nikt nie robi indiglo do alfy 166, gdzie ty widziałeś żeby płacić 300 zł i jest ?
Pytanie do cuma_borek
witam wszystkich zainteresowanych spoilerami do 166 .posiadam dokladke tyl zendera + progi ,jakby ktos uzyczył lotki + frontu to oddaje caly komplet do odlewu form i zaczynam produkcje ,trzeba by bylo tylko sprawdzic jakie jest zainteresowanie bo to bedzie stanowic o kosztach ,
zainteresowanych prosze o kontakt grzegolkak@poczta.onet.pl
Może wreszcie coś się ruszy - ja jestem zainteresowany
ja też jestem zainteresowany
co do pakietu spoilerow to temat by ruszyl jakbym mial te dwa brakujace elementy na wzor,a samemu tworzenie ze zdjecia to kupa roboty i czasu.pozatym trzeba by bylo zrobic liste zainteresowanych zeby bylo wiadomo czy w ogole warto rozpoczynac robote zeby sie choc koszt zwrocily
temat rzeka... Juz było ze spoiler jest i się nie doczekałem.... Może szybciej jakas firma rzeżbiaca te cudne spoilery załapie i będzie coś można kupić na 166. Oczywiscie podobnego do zendera
fakt ze spoilerami jest problem, a szkoda. dlatego ja np. stwierdziłem że podkręcę swój przód trochę i mam mordkę od 159 :jester:
mam tylko nadzieję że właściciele 166 i 159 się na mnie nie obrażą, bo uważam że wygląda to zacnie.
Uuuuuuuuuuuuuch cholera, daj jakies foty...
dzisiaj coś pstryknę bo w Bydgoszczy jest mały spocik podobno i zamierzam na niego podjechać.
to czekamy na foty... umieram z ciekawości jak to wyszło??
na moim profilu wrzuciłem do albumu dwie szybkie fotki poglądowe
hmm... uważam że 159 to jeden z najładniejszych modeli, 166 ma niezaprzeczalną klasę... ale zlepek wyszedł nie teges :(
może po pomalowaniu wrażenia będą przyjemniejsze? zdecydowanie nie pasuje mi dół przedniego zderzaka po bokach - nie jest kontynuacją progów...
BTW czemu masz takie duże przerwy między kołami a karoserią?
pozdr,
~tomaz
Ogólnie jest dużo lepiej niż myślałem, ale tomaz ma racje, poza tym 166 po FL jest już na tyle ładna, że nie trzeba modyfikować.
tyle że moja alfa jest (była) modelem przedliftowym, co do nadkoli to macie racje ale to musi poczekać jeszcze troche ponieważ jest już pomalowana ( biały mat) i muszę odsapnąć finansowo zanim kupię sprężyny i amorki a co do progów że się nie łącżą to właśnie wszedłem dlatego na ten temat bo szukam szerszych progów bo mam problem z ich znalezieniem i jak one będą to już linia będzie się zgadzać. no ale dzięki za kilka słów krytyki.
witam i odświeżam temat jak tam pakiet spojlerów do naszych 166.:fight:
. . . temat umarł . . . ,jak poskładam do kupy swoje autko to wrzuce fotkę z dokładką pod tylny zderzak jaką zakupiłem.Teraz szukam progi i dokładę pod przedni zderzak.
Ja akurat musiałem zmienić tylny zderzak ponieważ doszło do małego nieszczęścia i trafił mi się akurat z dokładką.