mimo że pada to podjade do was.POZD.
Printable View
mimo że pada to podjade do was.POZD.
to juz po spotkaniu ?? czy przed??
Właśnie już po.Trza sie było Gopcio postarać i przyjechać :P
gopcio jak zwykle nie wie co się dzieje i jest zakręcony jak tampon w pi.....
heheheheheheheheehe dobre wodki mu dac :)
witam
spokojnie koledzy...nastepny spocik w przyszłą sobote,postanowilismy z Penny'm ze odbedza sie dwa spociki dla osob ktore nie mogly byc z nami wczoraj, tak wiec serdecznie zapraszamy.
wczoraj pogoda dopisala i deszczyk pokropil na zakonczenie spocika
srdecznie dziekujemy wszystkim przybylym i zapraszamy za tydzien.
pozdrawiam
ps. Seba??
a cybancik Ci nie potrzebny, bo mom dwa na zajś...
Od kilku dni nie działa upload na fotoalbum.eu więc wrzucam na imageshack.us
ImageShackŠ - Gallery
Adam$ w tym hauerze wyglondos jak syndzia Dred abo Robocop 2009 :P
Zapraszamy za tydzień (13.06)! Mam nadzieję ,że tym razem pogoda dopisze.
Jak to nie idzie? U mje sie łotwiero bez godki. Wtoś jeszcze mo problem z galerią?
Na wszelki wypadek dowom jeszcze jeden sprawdzony link:
ImageShackŠ - Gallery
Cholera, a tak chcialem byc... Niestety wyjazd mialem wczesniej (bo juz w sobote) i nie mialem jak... Podjechalem na koiec kolo 16 z nadzieja, ze moze jakas zblakana duszyczka bedzie, ale nie...
W ta sobote juz postaram sie dotrzec :).
no to super :) widze ze spocik w sobote 13.06 sie zjawie.
Zdjęcia jak zawsze - SUPER
Mam nadzieje że pogoda dopisze,mam wolne to się zjawie.POZDRAWIAM.
penny21 nie mijaliśmy się dziś przypadkiem? Jeżeli tak to dzięki za pozdrowienie i do zobaczenia w weekend.
Właśnie dzisiaj naszła mnie ochota na jakiś zlot dobrze, że wszedłem tutaj dzisiaj a nie jutro bo bym nie zdążył :)
Poznacie mnie od razu bo padły mi tuleje i auto strasznie mi skrzypi :P
kaj jest ten kopiec jak się urwę z weselicha to mimo rozpadającej się skrzyni wpadnę
ja ja dzięki ci chopie myśla że dojada jak się urwia:)
---------- Post dodany o godzinie 16:55 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 16:52 ----------
co wziąść oprócz belli? kobity zostawiam:dance3::dance3:
Hej koledzy, niestety z powodu roboty :[ nie bedzie mnie z wami na tym jutrzejszym spocie :/ Jeste wkurzony ale niestety musze isc do pracy :[ Wiec mam nadzieje, ze nastepnym razem sie spotkamy.
penny21 komputer mam przygotowany i sprawny ale i tym razem nie uda mi sie tego bledu ci wykasowac :/ Chyba, ze do mnie kiedys podjedziesz to Ci wykasuje ten blad, lub musisz poczekac do nastepnego spota.
Pozdro dla wszystkich i Wypijcie moje zdrowka i kieplbaske za mnie zjedzcie.
czesc
sory koledzy ale grila dzis nie przywioze,ja takze wpadne tylko na chwile sie przywitac z Wami, mam dzis obowiazki rodzinne.
jeszcze raz przepraszam i pozdrawiam
wszystko aktualne? będę trochę póżniej:)
Tutaj masz link jak dojechać na kopiec.
from: bytom to: piekary śląskie do kopca wyzwolenia - Mapy Google
Grill jest aktualny. Do zobaczenia za pół godziny.
No i po zajefajnym spocie:) teraz mogę się wreszcie piwka napić:) Pozdrawiam wszystkich!!:)
Było zarąbiście,moja Sylwia widziała zdięcia i żałuje że jej nie było.Czekamy na kolejną imprezke.POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH.
Dlugo jeszcze siedzieliscie? Szkoda, ze musielismy sie zebrac...przynajmniej Jagoda zadowolona z dzisiejszego wyjazdu, bo Tares cos tam wygral.
Dzieki za cieple przyjecie i do nastepnego...oby szybko ;).
Aha, beda gdzies wrzucone zdjecia? Ja moje postaram sie gdzies upchnac.
ja ja fajnie superowo było .Ale gostki z wesela mnie zamordowali jeżdziłem do 4 nad ranem . szykuję się już fastem na kolejny
No zlocik udany :) bylo fajnie tys cekom na foty :D moja Kasiulke cos głowa bolała ale i ta było fajnie Do nastepnego czyli na Slubie Cycusia i Moniki :))
Muszę Was zmartwić. Nie potrafię wrzucić zdjęć ani na fotoalbum.eu ani na imageshack.us. Znacie może jakieś inne strony na których nie muszę wrzucać fotki po fotce a zaznaczyć całość i czekać aż się uploaduje? A powiem Wam że foty wyszły zajefajne :D
Hmm, spakuj fotki do jednego archiwum, a te wrzuc na megaupload com albo na jakis inny serwis uploadujacy :D
zainteresowani sobie sciagna...
picasa web albums
Picasa 3: darmowy program do pobrania firmy Google
polecam
wrzucasz za pomocą programu wszystko i masz albumik on line ( np. coś takiego http://picasaweb.google.com/adamodg/AlfaCity# )
Dzięki. Następnym razem użyję picassa :) Jednak udało mi się wciepnąć te foty ale jakoś tak nie po kolei :/ Trudno - dacie sobie radę co nie?
ImageShackŠ - Gallery
cudo foty wieeeeeeeeeeeeeeeeeeeelkie dzięki jeszcze raz .Co tam słychować w pięknych Piekarach
witam
gorace pozdrowka dla wszystkich obecnych na spociku,serdeczne dzieki dla Penny'ego i Cycusia za szybkie zorganizowanie grila,jeszcze raz przepraszam ze tak krotko bylem,choc widze ze i tak switnie sie bawiliscie
pozdrawiam