Najlepiej po prostu aby obie strony nie popadały w skrajności i nie chciały przekonywać wszystkich do swoich świętych racji, wtedy byłoby miejsce na fajne rozmowy.
Printable View
Najlepiej po prostu aby obie strony nie popadały w skrajności i nie chciały przekonywać wszystkich do swoich świętych racji, wtedy byłoby miejsce na fajne rozmowy.
Ci co się kierują oczekiwaniami klientów, sprzedają najwięcej samochodów, mój drogi kolego. Bo sensem istnienia fabryki samochodów jest klient, który ten samochód kupi. Najwyraźniej niełatwo to pojąć.
Jak mam wydać 150 czy 200 tysięcy to chcę Gulii z takim środkiem, jaki mi się podoba. Inaczej nie kupię i tyle. A firma nie zarobi.
Czytam sobie ten temat, no ale już nie mogę. Daj konkretny model samochodu który będzie w 100% spersonalizowany pod Ciebie, gdzie będziesz z niego w 100% zadowolony wiedząc, że nie poszedłem w żadne pośrodki. Oczywiście w tej cenie. Bo z Twoich wypowiedzi nic KONKRETNEGO nie wynika
Fajnie :) zaglądam tu (średnio) co 50 stron a Wy ndal to samo ... czuję jakbym nic nie tracił czytając to forum co 2 tygodnie :)
Jedna osoba narzeka, a pozostali nie mają nic do dodania, ale za każdym razem piszą kilka nic nie znaczących postów w kontrze do niego...
To się odnosi raczej do całego wątku o Giulii/Stelvio.
Co do Ghibli to niestety zawiodę Ciebie kolego, bo ja kupiłem ten samochód dla siebie. Na szczęście życie obdarzyło mnie dość satysfakcjonującą młodością i choć niedługo strzeli mi czterdziestka, to nie odczuwam potrzeby chwalenia się tym samochodem przed kolegami czy przed kochanką ...
... więc jeśli chcesz obejrzeć samochodzik, to zapraszam w okolice chłodnej 11, jestem tam w dni robocze (zazwyczaj w środy i czwartki).
Chyba koledze chodziło o to żebyś wstawił 2-3 zdjęcia, żeby po prostu pokazać czym się 'satysfakcjonujesz' na co dzień. I zamiast założyć temat i na luzie, bez zbędnego wywyższania się, napisać parę słów (pewnie dostałbyś w zamian 50x 'wow ale masz fajnego widelca') to troszkę Ci kolego wyszła z butów słoma . Myślę, że sugerowanie że ktoś ma gdzieś podjechać i zobaczyć co król kupił jest średnio na miejscu... Może przypadkowo, ale chyba trochę się wywyższyłeś :)
Z pozdrowieniami!
PS. Jak będę na Chłodnej 11 w Freshmarkecie kupować chłodnego tymbarka, to będę się rozglądał czy gdzieś tam komuś nie polecasz swojego nowego nabytku :)
He, w takim razie przepraszam, wyszło mi to całkowicie w sposób niezamierzony :)
Ostatni raz, kiedy wrzucałem zdjęcia na forum to było około 15 lat temu. Od tego czasu nie robię takich rzeczy. No może jak będzie ciepło i sucho to zrobię kilka zdjęć.
hey
nie wiem czy to juz widzieliscie ale wrzucam
https://youtu.be/KQiMQenrzzY
Prezentacja robi wrażenie
Złapana w Italii
https://m.youtube.com/watch?v=Aj59Oe...TyNWvXTXwrFvyQ
zastanawia mnie dlaczego wszystkie Stelvio mają pozaklejane wszelkie ostre krawędzie (łączenia lamp, znaczki itp) tak jakby robili testy zużycia paliwa i chcieli uzyskać jak najmniejszy opór :D bo przecież jaki jest sens "kamuflować" auto które już zostało zaprezentowane.
Na "stocku" pojawiły się dwa egzemplarze Stelvio, choć bez zdjęć samych pojazdów. Ciekawe ile sztuk First Edition zaplanowali na Polskę, oby jednak więcej niż dwie...
http://stock.alfaromeo.pl/szukaj?mar...oc_od=&moc_do=
Gdzieś czytałem o takiej ilości: 1 lub 2 :) zawsze lepiej niż 0. 8C competizione było chyba kilka zamówionych a skończyło sie na zero.
Raczej bym nie liczył...:)
Wszystko można negocjować:) Ja dla klientów zamówiłem jedna z rabatem a drugą bez...Pierwszy się nie pytał wiec...:)
- - - Updated - - -
Ten stock:):)jak to nazwałes w tym przypadku jest tylko wabikiem. Nie ma fizycznie samochodów w Polsce na obecna chwilę.[/QUOTE]
Tak właśnie sądziłem mówiąc o braku zdjęć fizycznych samochodów. Jestem tylko ciekaw czemu przypisano te auta do tych konkretnych salonów. Poczekajmy, czy pojawi się większa liczba. Skądinąd, dotychczas samochody nieobecne fizycznie w salonach pojawiały się na stocku jako "dostępne u dowolego dealera"
w przypadku Giuli Veloce z Żor, egzemplaż który przez chwilę był w salonie, ale został wydany ponad 2 tygodnie temu ciągle wisi na stocku (specjalnie do nich pojechałem oglądnąć i trochę się wkurzyłem jak po aucie już nie było ani śladu). Gość od AR z Żor dzwonił do mnie w tym tygodniu, powiedział że to ogłoszenie teraz traktują właśnie jako podgląd/rzeczywiste zdjęcia auta jakie moga zaoferować. Następna Veloce możliwe że w marcu. Dość dostadnie skrytykowałem wywieszanie na Stocku aut dawno wydanych, i widzę że teraz dodali baner Rezerwacja - zawsze to coś. Generalnie śmieszy mnie te prawie 130 ofert wirtualnych Giuli na Stocku, rzeczywiste to niby 73, ale pewnie wiele to juz sprzedane auta jak ta Veloce powyżej.
Stelvio na drodze:
https://www.youtube.com/watch?v=Aj59OeSWQH8
A gdzie Anderson który zawsze twierdzi że te auta się nie sprzedają??? Jesteście pewni że nie ma ich na stocku??? Wg niego powinny wszystkie wyprodukowane gnić dalej w salonach ;)
po co ten komentarz? Nie umiesz normalnie rozmawiać? Czy "nie sprzedają się" oznacza dla Ciebie dosłownie "nikt ich nie kupuje, zero, nic?". Doskonale wiesz o czym piszę: plany AR były takie, że już dwa lata temu miała sprzedawać 400 tysięcy aut rocznie. Tymczasem w zeszłym roku sprzedano ile? 70 tysięcy niecałe tak?
Dla grupy pasjonatów - zaproszenie od FCA na tor w Balocco, spotkanie ze Stelvio FE
Załącznik 221919
Alfa Romeo Stelvio: un gruppo di utenti di Instagram prova in anteprima il Suv
Il gruppo è stato notato anche dai piani alti di Fiat Chrysler Automobiles che hanno deciso di premiare questa passione per il brand milanese con un invito per 150 fortunati iscritti al gruppo che hanno potuto provare in anteprima il veicolo sulla pista di Balocco.
http://www.clubalfa.it/23405-alfa-ro...ma-il-suv.html
https://www.youtube.com/watch?v=_AFruaCGqOE
video z event-u
L.
Ale mora na tylnej klapie (czas 0:58), czy oni to auto wałkiem malowali? :laugh:
Ktoś wie kiedy będzie działał konfigurator/można będzie zamawiać Stelvio NIE-first edition/jaki będzie cennik?
Cierpliwości... pierwsza polowa marca.