Napisał
Andrzejsr
Przecież nie sprawdzam jakich słów używasz, ale przecież mowa była o dużych ilościach próbek, w każdym razie takich, które dadzą konkretną niską cenę, niższą od tej, którą wlyszkow załatwił. Bo inaczej nie rozumiem wciąż jaki cel tego.
W każdym razie chodzi mi o to, żebyś podał jakiś konkret - że z tym i tym rozmawiałeś i ten ktoś potrzebuje tyle a tyle próbek, więc tylu a tylu z forum szukasz, przy tej ilości cena badania wyniesie tyle . I wszystko będzie jasne i się ludzie będą zapisywać (lub nie).
A co do tego że po co sobie swój olej badać i co to powie? po to samo, co grupowo. Ja akurat badałem bo kupiłem beczkę 20litrów i chciałem mieć pewność czy to co tam jest zgadza się z tym co powinno. Zbieram się i zebrać nie mogę do zbadania używanego oleju, bo jednak póki co to około połowa - 2/3 ceny oleju na wymianę.
Ja tam żadnych zalet tego grupowego badania ani ponad indywidualnym nie widzę, wręcz minusy - dogadywania, omawiania które badać, które nie, od kogo, ktoś nie wyśle, ilość się nie zbierze itd. itp. Ale powodzenia.