,,Nie ma ,nie było ,nie będzie nie wiem zarobiony jestem '' :)
Printable View
,,Nie ma ,nie było ,nie będzie nie wiem zarobiony jestem '' :)
To już takie auta i tak wspierane przez FCA, że nawet uszkodzone części trzeba trzymać, bo to jedyne zamienniki.
BTW strasznie mnie to wq...a.
Na iparts.pl są dostępne Magneti Marelli po 360zł. Warto wymienić na nie?[/QUOTE]
Szkoda że nie podałeś linku, zakładam że chodzi o amortyzator Magneti Marelli 355792070000 nie za 360zł lecz za 320zł (chyba że mam rabat ;)), które oczywiście nie pasują do 3.0 V6, bo nie mają uchwytów na łącznik stabilizatora. Jeżeli jakimś cudem znalazłeś jednak z uchwytami, podaj link do przedmiotu w sklepie.
Pozdrawiam,
Artur.
Na iparts.pl są dostępne Magneti Marelli po 360zł. Warto wymienić na nie?[/QUOTE]
Szkoda że nie podałeś linku, zakładam że chodzi o amortyzator Magneti Marelli 355792070000 nie za 360zł lecz za 320zł (chyba że mam rabat ;)), które oczywiście nie pasują do 3.0 V6, bo nie mają uchwytów na łącznik stabilizatora. Jeżeli jakimś cudem znalazłeś jednak z uchwytami, podaj link do przedmiotu w sklepie.
Pozdrawiam,
Artur.
Dokładnie o te mi chodziło i faktycznie kosztują 320zł. Jak wpisałem ten numer Magneti w google to wyskoczyło jeszcze kilka sklepów internetowych, które mają je w ofercie i wszystkie deklarują, że pasują do GTV 3.0 i generalnie tylko do GTV/Spidera z silnikami V6 :confused:Cytat:
Pozdrawiam,
Artur.
czy na koni strt wchodzą ori osłony i odboje?
Dzięki
Od kilku dni są dostępne KONI Str.t, ja już kupiłem. Sprzedaje 3rajder, również na allegro.
Osłony po 25zl sprzedaje tanifiat, ale odboje nie są dostępne. Może ktoś już rzeźbił i wie jakie inne pasują?
Jak wygląda sytuacja jeśli chodzi o amortyzatory na tył?
Czy wszystkie wersje silnikowe miały takie same? Czy jest różnica spider/gtv?
Pozdrawiam.
- Rafał
Jeśli nie muszą być obniżane, to praktycznie w każdym większym sklepie jest Kayaba 553205 za ok. 200 zł/szt.
Ori trzeba upolować, od czasu do czasu wypływają.
Wszystkie wersje miały te same.
Niestety, do 3.0 v6 masz inne i na obecna chwilę nowe mozna kupic tylko Koni.
Czy przy obniżeniu auta nie pojawia się problem ze zbyt małą odległością odbojów od amorów/wahaczy?
Na zachodnim forum przy minus 30mm narzekali, że tył stoi na odbojach.
Ja fabryczne odboje skracałem o jedną warstwę i to już przy -20 mm Eibach.
Ja też skracalem przy -20mm Eibach.
Komplet STRT już mam, ale czytając wiele forów ciągle mam dylemat czy kupić eibachy, czy zostawić seryjne. Jedni chwalą, drudzy piszą, że jest za sztywno i często dobija, a kolejni żeby zostawić seryjny tył aby nie pogarszać prowadzenia.
Gdzie jest złoty środek??
Przy 18 Blackline wygląda...słabo na serii.
Obnizac proponuje. Mam eibachy i kola 19 cali plus dystanse 20mm i naprawde polecam. Auto idealnie sie prowadzi.