Witam wszystkich. Nareszcie dzisiaj pasuje mi Was spotkać na spocie koło stadionu i mam nadzieję, że nic mi w tym nie przeszkodzi. Pozdrawiam.
Printable View
Witam wszystkich. Nareszcie dzisiaj pasuje mi Was spotkać na spocie koło stadionu i mam nadzieję, że nic mi w tym nie przeszkodzi. Pozdrawiam.
Chłopaki może przy Tesco miał bym bliżej bo nie jestem z Poznania ,a też chciałbym się spotkać z pokrewnymi duszami.
Niestety tylko Stadion Lecha ,jeśli już tyle się pofatygowałeś to te kilka Km dasz radę,kilka osób robi do nas po 100km :D tylko na spota
Bardzo chętnie się z Wami spotkam przy Bułgarskiej,ale proszę o więcej szczegółów na ten temat.
Hej Meksykanin :) Spotykamy się co tydzień w Piątki o godz 19 : 00 obok Stadionu Lecha ul.Bułgarska wjazd od ul.Ptasiej ;)
Co do szczegółów hmmmmm czasami jest grill i piwko bezalkoholowe.
Napewno jest dużo śmiechu i miła atmosfera:D
Postaram się pokazać, ale Bella jakaś taka nie przygotowana bo dop w łikend będę ją pieścił hehe
P.S.
Mogę prosić żeby ktoś wziął ze sobą kabelek bo tak mnie zastanawia ile błędów mam hehe
Hej:),dzięki Arktos za informacje. Postaram się w piątek z wami spotkać,pozdrawiam wszystkich.
również postaram się wpaść, jak dotąd nosiłem się z tym zamiarem, jednak zawsze coś mi wypada w te piątki....
Witam wszystkich! Czy i gdzie są orgaznizowane jakieś spoty? Chętnie bym się przejechał poznać ludzi tak samo zakochanych w swoich samochodach. Pozdro
Piątek godz. 19.00 parking przy stadionie Lecha ul. Bułgarska tutaj masz więcej http://forum.alfaclub.pl/viewtopic.php?t=15718
Chłopaki w piątek kto bedzie w King Krosie o 19
ja na razie pass, dopóki mojej belli nie doprowadzę do stanu wyglądalności, bo ostatnio jak obok Gina stanąłem to tylko mógłbym się pod ziemię zapaść :D wszystko juz mam skompletowane, nawet skórzany fotel drajwera, tylko czasu i garażu brak :|
Nie załamuj się :PTeż tak mam jak stane koło Piotra;)
witam
szykuje się jakiś spocik w najbliższym czasie ?? tzn czy macie w POZnaniu spoty co tydzień czy... ustalacie wcześniej kiedy co i jak ?
PZDR
Chłopie poczytaj trochę nawet ten wątek i wszystko staje się jasne a jak nie to tu masz inny http://forum.alfaclub.pl/viewtopic.php?t=15718
CO PIĄTEK GODZ. 19.00 PARKING KOL. POMARAŃCZOWY W CH KING CROSS MARCELIN!!!
Moją Bellę odbieram od magika w poniedziałek, mam nadzieję, że w tygodniu dam radę fotel wymienić i może w piątek się pojawię, na razie w 2 kolorach, ale to kwestia czasu :)
wczorajszy wieczór M1
http://www.youtube.com/watch?v=A6dB_Y6K9dw
haha, głupich nie sieją... :) popisywać się to też trzeba umieć :)
Witam Poznańskich ALFAHOLIKÓW:) ja wiem to co napisze może urazić niektórych ale organizujecie jeszcze spociki jak tak to kiedy i gdzie i jaka godz. To byloby moje pierwsze spotkanie z wami.
Pozdrawiam
Witam,
Czy w Wigilie też będzie spocik? ;)
postaram się za tydzień zawitać na spota... o ile będzie...[COLOR="Silver"]
Będzie na pewno :D
Panowie, a do której zazwyczaj "spotujecie" ??
Bo ja do 20 pracuje w piątki...
Załamujesz mnie wciąż krążysz wokół tego samego czy jest spot, gdzie od której, do której porażka aż sam sobie się dziwię że odpisuję:
KING CROSS MARCELIN GODZ. 19.00 PARKING KOL. POMARAŃCZOWEGO JESTEŚMY DO OK. 21.30 I DŁUŻEJ....:eek:
Czytaj to naprawdę niewielki wysiłek ufff...:rolleyes:
Hi,
kiedy następny spot?
Z chęcią pojawiłbym się z moją alą :)
Spotkania są co piątek..........zawsze :D
Pojawię się z moją Bellą! :D
btw. czy na spotkaniu ma może ktoś kompa z kablem? Będę miał od cholery pytań dotyczących Belli. Przepraszam, jeżeli to może być uciążliwe, ale jestem posiadaczem od kilkunastu dni i muszę ją doprowadzić do należytego stanu, a dość sporo jej dolega :)
to w najbliższy zajade zobaczyc bo jeszcze nigdy nie byłem a świerzyna jestem wśród alf
Wpadajcie ,czeka was bardzo miła atmosfera i wile informacji ,czasami wpada kolega z kompem moze akurat wpadniecie na niego :D
Chcialem dzisiaj przyjechac ale nie mam jeszcze zarejestrowanego autka:(
za tydzien bede napewno :) !!
Wpadać wpadać chłopaki im więcej nas tym lepiej
a ile osob sie zjawia tak tylko z ciekawosci wpadam:)
ost było ok 12 i było miło ja błem 1 raz i byłem mile zaskoczony atmosferą i przyjaźnie nastawionym toważystwie
dobrze wiedziec czyli wiem ze warto wpasc, nie tak jak moje poprzednie auto ludzie tak srednio do tego podchodzili ze nowy przyjechal:P