Napisał
epsonix
[MENTION=24088]makaronek[/MENTION], w artykułach w prasie Pirelli chwaliło się ze do GIuli QF ładują tylko P Zero Corsa, i też to przewijało się w testach dziennikarskich gdy pisali o oponach. Corsa jest takim tylko mniejszym dopiskiem dodane na boku opony, można przegapic. TY napisałeś że masz P Zero, nawet nic więcej, z dużą pewnością napisałem że raczej tak nie jest to ta sama opona co w QF, tym bardzije że Corsa to nie jest opona do cywilnych aut typu Veloce, nie wytrzymuje dużych przebiegów, nie jest komfortowa, pewnie trzeba ją lepiej rozgrzać zanim łapie przyczepność (ale jak rozgrzejesz to wtedy jest świetna). Do normalnych aut premium z jakimiś w miarę mocnymi silnikami Pirelli ma choćby P Zero czy P Zero Nero GT. Z ciekawości sprawdź jeszcze raz dokładnie. Nie twierdzę że nie masz racji, ale raczej wydawałoby mi się takie skonfigurowanie trochę dziwne, i nie do końca spójne z wcześniejszymi konfiguracjami Giuli Veloce/QF jakie widziałem (Corsa w QF, a w Veloce np GY Eagle F1, czy któryś tam Michelin- to opony typu P Zero/P Zero Nero)