dzięks Adams za info trochę mi ekipa marudzi jak zwykle a jo sam do jeżdżenia i -przed 14 pojedz tu i jeszcze tu
Printable View
dzięks Adams za info trochę mi ekipa marudzi jak zwykle a jo sam do jeżdżenia i -przed 14 pojedz tu i jeszcze tu
Rufik płytka gotowa czeka na Ciebie, może się zgadamy i razem pojadymy
o kery bydziesz
Trocha dobrych wieści : pogoda sie klaruje; moja w pióntek egzamin kóńcowy na studiach na 5 zdała, (jeszcze ino musi sie obrónić) i dzisiej mo gyburstak. Czekóm przijyżdżejcie.
Było nas troche :D
http://encykloperia.art.pl/alfaholicy/fer.jpg
Dzięki Ferka za fajnego spota, szkoda że nie mogłem zostać dłużej ale... następną razą, w każdym razie nadrobiłem straty w domu za Twoje zdrowie
no i po wszystkiemu :) teraz ino piwko i nyny :)
Jak zwykle było super :D
Dzięki za grilla Ferka i całej reszcie za doborowe towarzystwo ;)
Jo wóm dziynkuja- koniec impry 22.00
---------- Post dodany o godzinie 20:28 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 20:25 ----------
Fredziu bajka zdj.. Wrzuć wszystkie !!!
:girl_wacko:Jak zawsze było śmiesznie :D:crazy_pilot:
dzieki jeszcze raz Ferdek
pare fotek:)
http://www.forum.alfaholicy.org/memb...art_iii_d.html
Pozdr 4all
Fajnie było,coś żech pojod,wypił,ino moja cos bulkała jak żech do dom wloz.(
Daniel i Dominika,a kaj żescie na tym rondzie w prawo skrecali???Na Zabrze to trza bylo z nami jechac do A4
Ferka normalne bylo gitara , jak zawsze co kozdy roz inaczy , jednym słowem super i ekipa oki i nie yno .
Mom nadzieja ze nastepny tyz bydzie taki udany !! pozdro.
Ferka normalne bylo gitara , jak zawsze co kozdy roz inaczy , jednym słowem super i ekipa oki i nie yno .
Mom nadzieja ze nastepny tyz bydzie taki udany !! pozdro.
My jechali to sie chmuralo a na Halembie bylo spoko i cisza .
u nos nic nie było widać house by sie z kokotem przydol by nas popilocił haha :D nie szło jechac :girl_wacko:
Ferdek było super na maxa mega ekipa super działka odlotowa lauba i spoko parkplac.Kiedy zaś bydziesz robił bo ja już jada