Ok, a bez dzieci czy bez żony? :)
Printable View
Ok, a bez dzieci czy bez żony? :)
Kurde szkoda, że mam tak daleko no i nakłada mi się ze zlotem w Nowoszycach. Chętnie zobaczył bym inne 166. Ale jak będziecie ogarniać coś na Pomorzu to się pisze[emoji6] Pozdrawiam z Pomorza http://www.forum.alfaholicy.org/imag...018/01/137.jpg
Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka
Kto wie może kiedyś się wybiorę, trudno u mnie o terminy bo jestem tylko jakieś 100 dni w roku w Polsce. No i jak pisałem wybieram się w tym terminie na zlot zaprzyjaźnionego klubu z Wielkopolski. Ale zapraszam serdecznie jak ktoś będzie na Pomorzu na początku sierpnia na nasz Piknik.
Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka
[QUOTE=marek230482;2051363]Ok, a bez dzieci czy bez żony? :)[/QU
Jeszcze nie wiem.
Można się dopisać jeszcze raz bo miałem drobne zawirowania w pracy i wyszło mi z głowy opłacenie zaliczki.
To co można się jeszcze dopisać czy już koniec rekrutacji??
Ciągle zapominam do właściciela zadzwonić o ludzkiej porze :) jak mi się przypomina to jest wieczór :)
Marek, resztę kasy wpłacamy dopiero na zlocie, czy jest jakiś termin?
Reszta do 15 maja.
Będą jeszcze jakiekolwiek opcje dopisania się ponieważ dopiero stałem się posiadaczem tej pięknej limuzyny
Z tego co się niedawno orientowałem są miejsca. A pytasz tak o czy się dopisujesz i płacisz?
Dopisuje się i płace proszę o wszelkie informacje na pw żeby nie robić tutaj śmietnika. Dwie osoby dorosłe bez dzieci. Pozdrawiam
Koszulki w tym roku będą? Bo jak tak to z chęcią wezmę.
Jest taka opcja. Jeżeli chcecie to mogę zorganizować.
Ode mnie poszła druga połowa kasy.
Tak, jest :)
Już najwyższy czas na wpłaty :)
Poszedł przelew.
Ode mnie przelew pójdzie dzisiaj, pytanko mam leci ktoś na zlot z centralnej polski??
PRZED CHWILĄ POSZEDŁ PRZELEW .
Jak będą koszulki to poproszę rozmiar L.
Przypominam Panowie o wpłatach :)
Marek przelew dotarł bo nie dostałem żadnej informacji zwrotnej od ciebieb
Tak, zaznaczyłem Cię już na zielono na pierwszej stronie :D
No to pięknie teraz trzeba tylko belle zrobić przed złotem żeby było chociaż co pokazać
A będą koszulki? Jaka cena??
Mogą być. Jest kilka kolorów, rozmiary dla chlopaków, dziewczyn i młodzieżówka. Przedpłata 35zł. T-shirt Fruit of The Loom. Nadruk taki jak w ubiegłym roku z dodany nikiem forumowym. Przelew jest jednoznaczny z zamówieniem koszulki. W tytule podajemy jakie koszulki. Np. zamówienie pięciu koszulek:
marek230482 biała męska XXL + 2x czarna damska S + 2x młodzieżowa czerwona L
- - - Updated - - -
Nadruk najlepiej wyjdzie na białej lub czarnej koszulce. Na reszcie kolorów nie wiem jaki będzie efekt.
Moje poszło.
Ten nadruk na koszulce dalej w paincie robiony ?:)
Od kilku lat obrazki są robione przez grafika. Mojego brata. Jednocześnie ostatnia grafika jaką jest szkic 166 a`la koncept jest jego autorskim dziełem wykonanym ręcznie a następnie zeskanowane.
Ale specjalnie dla Ciebie wygryzmolę coś w paincie bo Ty nie jesteś wymagający :sarcastic:
A jest szansa na jakąś fotkę tych koszulek bo pewnie się zdecyduje ale wolałbym widzieć za co place
Jest jeszcze szansa zapisać się na zlot ?
Jest szansa :)
Marek wyślesz jakieś zdjęcie tych koszulek?? Np na pw pozdrawiam
Nie mam :) a jestem na wakacjach więc nawet nie mogę zrobić fotki zeszłorocznej.
Widzę,że nas przybyło :) To extra.:) 13 bryczek zajedzie.
Aczkolwiek aktywnych userów w temacie Masy jest 4x tyle. Z jednej strony aż 13, a z drugiej strony tylko 13.
Ludzie są leniwi. Większości wystarczy klepnięcie na FB albo taptalku :)
Racja [emoji12]
Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
I tak pełna rozpusta...aż 13:)
Później będą żałować,że nie byli.
Miejmy taką nadzieję :P