Właśnie - podsumujmy w końcu gdzie i o której?
Printable View
Właśnie - podsumujmy w końcu gdzie i o której?
...mysle ze tak bedzie ok...w razie czego zainteresowane osoby (nie mogace dojechac na wyznaczona godzine z roznych powodow a chcace wziasc udzial w spot'cie)moga sie skontaktowac z ktoryms z alfaholicow droga telefoniczna i dowiedziec sie gdzie jestesmy lub gdzie mamy zamiar byc...numer w razie czego moge podac swoj na PW...tylko tym razem nie jedzmy gdzies poza Lodz - w Lodzi jest tyle fajnych miejsc...
Nie powinienem jeździć autem bez przerejestrowania, ale postaram się wpaść pod Reala przybić piątkę ;)
Moze powtorzymy tuszyn????powinna juz byc tam ta knajpa czynna.
ano tak. to odpada.
To moze gdzies na Zdrowiu np.
Zdrowie to dobr pomysl. tylko nie wiem czy bedze jakies miejsce dla naszych Alfek, jednak moznaby zrobic sesje pod tym pomnikiem, co tam jest-fajna seceneria :mrgreen:
Problem mam tylko taki ze bede mogl wpasc dopiero kolo 16-wczesniej jestem poza miastem, niestety ;// Mam telefon do Marcina i do Moniki i bede sie kontakowal, wiec czuwajcie :!:
Do zobaczenia jutro :D
Ja pewnie podjade pod geanta, potem skocze po rodzinke i dojade juz na konkretne miejsce. wlansie...
GRILL!!!!!!!!!
sluchajcie - a stawy jana, mlynek albo stefanskiego?????
Ma byc cieplo, fajnie byloby nad wode zajechac.
Z tych trzech - mlynek najspokojniejszy, a stawy jana najbardziej cywilizowane. Gorzej z parkowaniem.... ty mam pomysl jedynie w przypadku mlynka..... Ale dyskutujmy!
No to mi się plany pokrzyżowały :evil: może mi się uda wpaść tylko na parking pod reala, ale też nie obiecuje ;//
...na Jana jest taki fajny duzy parking...spokojnie duza liczba autek wejdzie...dokladnie na Kosynierow Gdynskich skrecajac w prawo z Rzgowskiej jest duuuuuzy skwer gdzie mozna parkowac po prawej stronie...a woda to bardzo dobry pomysl...
Pod remiza widze problemy z grillem.
Marcin, mlynek masz na koncu slaskiej.... Tyle lat na dabrowie i nie wie.... no!
uh. Marcins - to opowiem tak. woda, troche zielonego, miejsce na auta. Odleglosc bliska.
Powiedzmy, ze lezy to miejsce w okolicy gieldy samochodowej.
ponieważ obiecałem jednemu z kolegów że podjade to sie pewnie pojawie zapoznać z grupą tyle że bedę przed 14-stą mam nadzieje że jeszcze będziecie.
Pozdrawiam
ale spot w koncu o ktorej? o 13:00? czy o 14? bo juz mi sie powalilo....
Adam, tak jak zawsze :D :D :DCytat:
Napisał marcins737
z tego co pamiętam to chyba wszystkie zloty zaliczyłeś :mrgreen:
heh... ale do dzis bylem przekonany ze _ZAWSZE_ spotykamy sie o 14.... Ale niewazne, notorycznie myle terminy ;)
jak zawsze zjazd na parking o godz. 13 i czekamy do 14 :DCytat:
Napisał adasco
siur, bede
Ja tez bede, chociaz nie wiem czy gdzies dalej bede lecial z wami!
Wstawie sie po raz drugi :D
odliczanie się już zaczęło :DCytat:
Napisał marcins737
za chwilę zacznie się start i w Łodzi znowu będą widoczne na ulicach Alfy,będzie widać kto jest górą i jaka marka jest najpiękniejsza :mrgreen:
juz przebieran nozkami w miejscu
Uważaj żebyś zelówek nie spalił :mrgreen: :mrgreen:Cytat:
Napisał adasco
SPOT TRWA
TRWAŁ :mrgreen: :mrgreen:Cytat:
Napisał adasco
Było jak zwykle zajefajne Łódzka rodzinka nam się rozrasta i oby tak dalej :!: :!:
Było super,jest na coraz więcej co widać też na spotach.Dzisiaj pojawiło się sporo nowych Alfistów którzy z wielką ochotą pojechali na kiełbaski z grilla.Bardzo miłe osoby dołączyły do starego grona a szalenie miła Magda :D wyraziła chęć zostania naszym łódzkim kronikarzem i jak najbardziej dostaje tę funkcję i czekamy na debiucik na forum.
kurde no... tak chciałem jechać a tu d... blada. tak to jest jak się ma wolny jeden weekend w miesiącu - nie wiadomo kogo odwiedzić.
ale następnym razem nieodpuszcze chyba że w firmie będe miał szlaban znaczy się dyżur.
pozdro dla całego łódzkiego składu :wink:
jakieś fotki będą?
wyglada na to, ze mam udare sloneczny czy cos...
ryj jak burak, telepie mnie, ze ledwo w klawisze trafiam a do tego - goraczka... fajnie nie?
delirium to to nie jest, za malo wypilem,.....
Bedzie serniczek, dopilnuje aby dobrze zsiadla sie galaretka.... ;)Cytat:
Napisał marcins737
Spoko Garos przyjedzie chłodnią :mrgreen: :mrgreen: więc się zsiądzie.Cytat:
Napisał mmichas