i pieskiem kiwaczkiem na półkę za siedzeniami ;)
Printable View
Hmm, nie, to nie jest reklama. Pytam czy ktoś czegoś takiego używa, bo wiem jak wygląda kierownica skórzana w Bravie po 10 latach i chcę wiedzieć czy taki pokrowiec się do czegoś nadaje.
Do odstraszania kobiet się nadaje.
kup sobie zapasową kierownicę - po 250zł mozna kupić bo są z rozbitków i z demontażu jak ktoś wymieniał na taką z Q. zawsze można dać do tapicera- za 500zł obszyją. tyle możliwości a tu o pokrowcach. w takim aucie.
na laptopie czy telefonie też można zostawiać folię ochronną, albo na skórzane buty zakładać te woreczki z gumką jakie kiedyś obowiązywały w szpitalach.
Na ali kupiłem taką skórkę sam sobie ją zszyłem. W sumie w paru miejscach mogłem to zrobić lepiej, bo nie do końca prosto się ułożyła, ale przynajmniej jakąś satysfakcję mam, że własnymi rękami coś mi się udało zrobić:
Załącznik 267427
omg - ale cepelia.
Jak to moja żona mówi, z gustem się nie dyskutuje. Kiedyś w Polonezie podobnie sobie kierownik obszyłem.
Mam pytanie do użytkowników Stelvio
Dostałem na zime ori dywaniki gumowe i mam problem z miejscem pasażera bo dywanik nie obejmuje zakrycia tego plastiku jakby chciała osoba sobie wyprostować nogi to cały syf trafi na ta kratke plastikową.
Macie jakies rozwiazania albo inny dywanik?
Czy kupowac jakis komlet na allegro a ten sprzedać :cool:
https://www.forum.alfaholicy.org/ima...020/10/114.jpg
Ależ prychłem niemożebnie XD