Nie byloby problemu wpasc na jeden dzien zeby sobie pogadac etc? bo mam do szklarskiej 100 km i niezbyt mi sie oplaca na tyle dni jechac ;)
no i przede wszystkim czy gt tez przyjmiecie :D
Printable View
Nie byloby problemu wpasc na jeden dzien zeby sobie pogadac etc? bo mam do szklarskiej 100 km i niezbyt mi sie oplaca na tyle dni jechac ;)
no i przede wszystkim czy gt tez przyjmiecie :D
To jest zlot 166 więc i tak byś się nie zapisał GT :sarcastic: ale pewnie że możesz wpaść.
Czy jeszcze ktoś jest chętny?
Chcę przesłać do ośrodka zrewidowaną listę i nie wiem czy na kogoś jeszcze czekać.
Na pierwszej stronie jest lista uczestników - jest nieźle :D - wszystkie zaliczki wpłacone. Resztę proszę wpłacać do końca kwietnia.
Cóż... sprawy nie wyglądają teraz zbyt dobrze... wszyscy są teraz trochę szaleni. Mam nadzieję, że z czasem sytuacja się uspokoi, abyśmy mogli spotkać się ponownie w zwykły sposób. Pozdrowienia od strasznie cichego Berlina
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Niestety. Wirus i nam może pokrzyżować plany. Na razie jeszcze oficjalnie nie odwołuję ale wstępnie już z ośrodkiem rozmawiałem na temat przeniesienia terminu na "po wakacjach". Obawiam się, że zagrożenie do czerwca nie minie.
Dobra .... trochę czas mamy jeszcze [emoji106]
Teraz najważniejsze jest, by wszyscy pozostali zdrowi.
Marku jakie plany na zlot?? Chyba w tym terminie to raczej nie wyjdzie. Bo nie wiem czy rezerwować urlop :)
Chciałem z tym poczekać "formalnie" do końca kwietnia. Ale chyba już dziś nikt nie ma wątpliwości, że zlot odbyć się nie może. Nie wiem czy w ogóle ktoś by chciał w obecnych okolicznościach przyjechać :sarcastic:
Kurde co za czasy... :(
A wiadomo co dalej? Marek, wpłaciłeś zaliczkę do ośrodka? Da się ją odzyskać?
Tak, zaliczka już w lutym była wpłacona :)
Ośrodek mi odpisał że możemy sobie zmienić na dowolny termin. Nie ma z tym problemu. Ale odzyskanie zaliczki to problematyczny temat. Nie drążyłem jeszcze tego fachowo ale wg stanowiska ośrodka zastrzegają sobie prawo zwrotu zaliczki w ciągu 6 miesięcy od daty planowanego przyjazdu. Ja wiem, że was wszystkich nie mogę przetrzymywać i ja wam nie mogę odmówić zwrotu ale byłoby miło jakby wszyscy się nie wycofali i żebym wszystkiego nie musiał ręczyć swoim portfelem :)
Jestem za opcją "przekładamy", za jakiś miesiąc może dwa powinno już byc wiadomo na jaki termin można celować :)
Też tak uważam. Nawet jakby to miał być jakiś dalszy termin.
Ja też ... [emoji106]
Ja też jestem za innym terminem
Wysłane z mojego moto g(7) power przy użyciu Tapatalka
Zlot się odbędzie na pewno :D tylko właśnie na chwilę obecną jest to trudne do ocenienia kiedy. Dlatego też nie mogę wbrew waszej woli trzymać zaliczek. Jeżeli ktoś chce się definitywnie wypisać i odebrać pieniądze to proszę się zgłaszać na PW.
Późniejszy termin ok., Byleby nie w rejonie 27.09 bo mi na ten termin komunię młodego przenieśli.
Wysłane z mojego moto g(6) przy użyciu Tapatalka
Też jestem za przesunięciem terminu Poza tym mam drobną propozycję Jeśli możemy to przesuńmy termin na sierpień żeby nie było w środku wakacji bo i tak mi się wydaje że to będzie za szybko. Albo jeszcze lepiej, skoro już będziemy w górach (jakby nie było) to może zrobimy pierwszy w historii zlot zimowy?? :D
Zobaczymy panowie.... na chwilę obecną nie wiadomo kiedy zrobi się bezpiecznie. Obserwujmy. Może za dwa miesiące będzie można więcej powiedzieć.
Też jestem za przełożeniem na koniec wakacji:)
Również jestem za przełożeniem na koniec sierpnia jeśli zima niestety będę musiał się wycofać
Załącznik 268873
Tak wczoraj szukałem szkła w komodzie i znalazłem takie cuda :)
Ładna kolekcja :D
Marku jaki jest w końcu plan na zlot?? Przekładamy czy jedziemy w maju?? Bo nie wiem co z urlopem.
Tak jak pisałem - zlot przeniesiony/zawieszony ze względu na sytuację epidemiologiczną. Nie spotykamy się. Uważam, że pomimo zniesienia oficjalnych zakazów (choć wyżywienie w ośrodkach nadal wstrzymane) to jednak byłoby to zbyt ryzykowne. Nie wspominając już o siedzeniu w głupich maseczkach :sarcastic: Wstępnie przenosimy na "po wakacjach".
Panowie.... ustalam nowy termin zlotu na 16-19 października. Myślę, że nie powinno być już wtedy formalnych przeszkód do spotkania a trzeba zaklepywać bo oczywiście już jest problem z dostępnością terminów. Październik z powodzeniem powinien być jeszcze ciepły nie mniej od maja :)
W tym samym miejscu?
Tak. Miejsce to samo co pierwotnie.
No i git :D
OKI doki :)
Bardzo dobrze ...[emoji106]
Mi też pasuje
Wysłane z mojego moto g(7) power przy użyciu Tapatalka
A czemu nie wybierzesz terminu 15-18.10?? Będzie niedziela nie handlowa i będziemy w sobotę kombinować jak zorganizować grilla w niedziele a tak będzie to dzień wyjazdu i nie będzie żadnych kombinacji.
Nie miałem za bardzo wyboru :)
Mi też pasuje Pozdrawiam wojo003
Proszę ostatecznie do końca czerwca się zastanowić czy ktoś dla nowego terminu rezygnuje czy nie. Od pierwszego lipca zaliczki utrzymuję w mocy (czyli bez możliwości zwrotu).
Witam,
Czy istnieje jeszcze opcja dopisania się do zlotu? (2 osoby dorosłe + dziecko 9 lat)
Tak, miejsca w ośrodku nie zabraknie. Wysłałem już prywatną wiadomość.
Zbliża się już wrzesień. Jak na razie nie zapowiada się aby były wprowadzone jakieś obostrzenia związane z wirusem dlatego stan zlotu jest podtrzymany. W związku z tym proszę wszystkich przygotowywać się do przelewu reszty kwoty w terminie do połowy września.