A to tego nie sprawdziłem, skojarzyło mi się z kolei ze śniadaniami i porannym espresso [emoji6]
Wysłane z mojego Nokia 7 plus przy użyciu Tapatalka
Printable View
A to tego nie sprawdziłem, skojarzyło mi się z kolei ze śniadaniami i porannym espresso [emoji6]
dzięki za zaproszenie, chętnie bym przyjechał, ale niedziele to jedyny wolny czas dla synka i żony, więc będzie ciężko. raczej jakis rower wtedy wypadnie lokalnie. ale zobaczymy
Z "zapasowych" miejscówek przy dobrej pogodzie mogę zaproponować:
- Parkowa Food & Chillout - całkiem smaczna burgerownia (otwarta od 12-ej). Mieści się na terenie stadionu Korony koło parku Bednarskiego.
Załącznik 270667
- olbrzymi parking przed Centrum JP II - tam z kolei klimatyczna kawiarnia z kremówkami papieskimi (ale i bar mleczny dla bardziej wygłodniałych)
Załącznik 270668
- Zamek w Przegorzałach - restauracja u Ziyada i świetne tło dla naszych alfic (często widuję tam Zachara lub kogoś z jego ekipy).
Załącznik 270669
w sumie jakby była jakaś fajna miejscówka gdzie żona z 4o latkiem by mogła spędzić miło czas, to może bym z nimi jakoś dojechał i kilku nowych kolegów poznał, a innych mógł znów zobaczyć. śledzę zatem dalsze ustalenia
Ja się dostosuję do miejsca i pory - najlepiej by było chyba popołudniu jednak, albo jakoś rano :)
W weekend będę w Błonia to zapytam co i jak dokładnie ale myślę, że nie będzie najmniejszego problemu :) Dobrze mieć jednak coś w zapasie!
- Tam jest parkingów od groma. Jeden "ukryty" otoczony zielenią - w czasie mszy nikt tam nie zagląda (ale nieco dalej od kawiarni)
- racja, trzeba by było rezerwować "na wyłączność". z podobnych miejscówek jest jeszcze "Willa Decjusza" z restauracją. Alfy ładnie by się prezentowały na jasnym żwirku przed barokowym pałacykiem w stylu włoskim : )Cytat:
Wygląda super, ale wydaje się, że niezbyt odpowiednie miejsce na nadprogramowe kilkanaście samochodów :D
Załącznik 270803
- tu w niedzielę z miejscem byłoby bardziej krucho niż na mszy przed centrum JPII, ale jeśli ustawiamy się w Błoniach, to i tak polecam się tam wybrać na burgera.Cytat:
Ciekawa propozycja. Ustawiłbym jako alternatywę do Błonia Bistro :)
Załącznik 270801Załącznik 270802
Błonia Bistro 5 lipca godz. 18⁰⁰ ?
Dla mnie też OK. Ja być może wpadnę nawet wcześniej, po 17 ;)
- - - Updated - - -
Oznaczam jeszcze [MENTION=20573]zabekmj23[/MENTION] i [MENTION=686]klag3[/MENTION] . Zaprszamy w niedzielę :)
Hejka.
A 159 można podjechać? Chętnie bym zobaczył wasze ślicznotki,zresztą ktoś mi mówił że czytał na fb co by zaproszenie było poszerzone na liczniejsze grono fanów ale nie jestem pewien czy to prawda.
Pozdrawiam.
Temat zrodził się wśród właścicieli Giulii i Stelvio, dlatego chcieliśmy zebrać głównie takich. Ale oczywiście nie robimy super tajnego ekskluzywnego spotkania gdzie bez paszportu na platformie Giorgio nie wejdziesz :D Dlatego też jak pisałem na grupie FB to zaprosiłem innych chętnych. No bo okazja porozmawiać z tyloma doświadczonymi właścicielami G/S na raz rzadko się zdarza :D
Miejmy tylko nadzieję, że nikomu nie zabraknie miejsca do zaparkowania :) W razie problemu pierwszeństwo ma Giorgio :D
Sam zostawiłeś lajka pod tym postem to chyba sam widziałeś :D No chyba, że ktoś inny na FB ma ten sam avatar i zdjęcie twojej fury na profilu hahahaha
Aha czyli to jednak był ten post...zostawiłem like co by mi nie zginął,nie byłem pewny bo to niby impreza G/S a tu nagle zaproszenie dla wszystkich,nawet pieszo ;) później koleżka też mi mówił że coś tam czytał że na błoniach niby dla wszystkich :) Dlatego wolałem zapytać u źródła co by siary nie było.
Wysłane z mojego SM-A715F przy użyciu Tapatalka
Panowie, a jest tam gdzie zaparkować swobodnie? tam żeby coś zjeść to chyba przydałaby się rezerwacja?
Ktoś się wybiera z żoną/dziewczyną/dzieckiem?*
*niepotrzebne skreślić ;)
Mi też 18 pasuje... Miejsca nie zabraknie, tam naprawdę jest dużo. Spokojnie wejdzie kilkadziesiąt aut. Parking nie jest też popularny to spokojnie.
A orientuje się ktoś może ile kosztuje wynajęcie tego toru moto parku w Krakowie? Pewnie trochę za późno ale jakby tak na godzinę czy 2 wynająć tor żeby się trochę przejechać, a przy tylu autach to nie byłaby pewnie duża kwota na osobę.
Będziem. Syn ma urodziny ale są rzeczy ważne i ważniejsze : p
ja bym chciał zoorganizować, zlot MiTo może jest ktoś chętny kto posiada ten model, to omówimy szczegóły.
Postaram się być pozdrawiam wszystkich
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Ja już jestem z żoną
Ja też już jestem. Stawajcie obok mojej szarej, koło czarnej nie ma gdzie :D
Będę z żoną za jakieś 25 min
mało nas było,ale fajnie chociaz bylo zobaczyc i posluchac wszystkie nasze bestie :)
pzdr
Ja niestety musiałem się urwać żona źle się poczuła
Mówimy to powtórzyć
Macie jakieś foto z mini zlotu?
IMHO show skradzione przez korpulentnego tenisistę ze Stelvio FE i jego niedomykającą się klapę bagażnika ; )
moje zdjęcia nadają się tylko na lawetę więc może ktoś kto ma więcej megapikseli zarzuci fotką zlotową.
Jak dojdzie do kolejnego spotkania to wezmę drona nakręcimy fajny filmik
Ok.
A były jakieś inne modele czy tylko S/G?
I ilu was tam docelowo dotarło ?
Pozdrawiam.
Tak to wyglądało
Załącznik 271044
Załącznik 271045
Na ostatnim Śniadaniu & Gablocie była tylko jedna Alfa (ale za to jaka!). Następne spotkanie już w tę niedzielę 20.09 w godzinach 10-13. Kto może niech wpada, ja też postaram się stawić :)
https://www.facebook.com/events/605111016846816/
Udało się zebrać! :D Do tego było jeszcze Stelvio Quadrifoglio i jesze jedna biała Giulia, ale tych już nie mam na foto :D
Załącznik 272697
Czy w najbliższą niedzielę też będzie spotkanie?
Na razie udało nam się zebrać większą ekipę raz, ostatnia niedziela to spotkanie w ramach Śniadanie & Gablota. Nie wiem czy będzie jeszcze jakieś w tym sezonie. Póki co niczego nie zapowiedzieli.
Robimy spot 06.01 o 12.00. Miejsce jeszcze doprecyzujemy, ale na pewno w Krakowie.
Zapraszam też na Discord (link w sygnaturze), jest tam sporo osób z regionu :)
Jednak niedziela, 10.01 ;)
Hej hej, wiadomo już gdzie?
Górny parking Bonarki.