Proponujcie ;)
Printable View
Proponujcie ;)
Halo halo jest tu kto ?? ?? W niedziele kolo ferio pasuje Wam ludzie ? :D
Witam wszystkich alfaholikow z konina:)
Moze jakies spotkanko przed swietami?
Ja jak najbardziej zza ale coś się ucichl temat :(
Magik pisz kiedy Ci pasuje ;)
mi by najlepiej pasowalo tak 22grudnia bo wracam z niemiec... Ale nie wiem czy beda chetni bo to prawie swinta:P
tak jak wódki i pacierza nie odmawiam tak i spota nie odmówię :) na mnie możesz liczyć :D
no tylko co to za spot jak poki co nas dwoch jest chetnych :P
mozna by bylo wogadac z wolskim :D
a ktoz to taki?
Kolega z Kleczewa ;) Przesiaduje na AR Club ;)
No Panowie ja z miłą chęcią ale nie dam rady, zakupy przygotowania i święta;p
Z miłą chęcią bym przyjechał na spocik:)
Witam wszystkich z powiatu kolskiego. W kłodawie jeździ ostatnio dużo alf. Jakby oni też się dołączyli (w co wątpie, bo nikt nie przesiaduje na forach) było by sporo osób. Gdybym miał własny samochód i prawko to bym napewno wpadł. Do zobaczenia za 4 lata na ulicach :P
witam wszystkich maniaków
czekam na info o jakimś zlociku gdzieś w ładnej okolicy
Pozdrawiam!
Która to Ta Twoja Alfa. Może ją widuję
Pozdroo Tuliszków.......
srebne 1,8 ts
Ja jestem nowy :) Alfa 164 2.0 V6 TB ( Mikorzyn )
witam
ja jeżdżę po kole czarną AR 33 z naklejką alfa romeo na przedniej szybie
i czerwoną AR 156 również z naklejką na szybie przedniej :D
Witam wszystkich. Jestem z Kłodawy. Ja także piszę się na jakiś spocik weekendowy. Moja Alfa to czarna 2,4 S-wagon z ciemnymi szybkami. Pozdrawiam wszystkich.
Tak dokładnie. Jak będe możesz wstąpić. :) Pozdrawiam.
Witam, więc może jakiś mały spocik w tygodniu ? Widzę sporo Alf na konińskich i nie tylko ulicach, ale jeśli chodzi o jakąś organizację spotkań w Koninie, to straszna lipa. Więc może w końcu znajdzie się kilka osób które będą chciały spotkać się, pogadać i podzielić swoimi uwagami na temat naszych włoszek :D. Ktoś tu napisał że wolski przesiaduje na Alfa Clubie, po pierwsze nie wolski, tylko wonski, po drugie nie przesiaduje tylko jest członkiem klubu, i jak każdy klubowicz ma prawo korzystania z forum :).
Wracając więc do tematu jestem otwarty na wasze propozycje. Pozdrawiam i czekam na zainteresowanie tematem. :D
Witam ponownie po dluzszej nieobecnosci-byla srebrna 156sw a jest czarna 156 sedan z ciemnymi szybami-Pozdrawiam wszystkich na drogach Konina:)
Hello :) Jeżeli macie ochotę na spocik to może wpadnijcie na forum ostrzeszowa i ostrowa wlkp ! 3 osoby z ostrowa już są chętne na spot ! więc może wpadniecie do nas ? :D
Czekamy za dalszymi odpowiedziami ludzi z Ostrowa i Kalisza !
Wiadomo że im więcej osób tym lepiej :D
Witam tez jestem nowym posiadaczem srebrnej alfy 1,9jtd.
Witam a moze by tak zorganizowac jakies spotkanka weekendowe w Konine sobota lub niedziela-kazdy chyba wygospodaruje godzine by w koncu sie poznac i pogadac o naszych Bellach. Proponuje w niedziele o 18 tej na placu przed amfiteatrem-Pozdrawiam i zapraszam
Witam Panowie !! Ja z prośba chce kupić alfke z waszej okolicy http://otomoto.pl/alfa-romeo-156-usz...C15200232.html Czy może ktoś zna to auto ? Czy ktoś ma możliwość podlecieć i ja zobaczyć czy kolo stoi prosto i ogólny stan podpytać o cenę do oddania itp , mam niby dodatkowe zdjęcia uszkodzenia ale opinia kogoś była by lepsza :) Mogę na Was liczyć ?
ah niestety za pozno przeczytalem moze nastepnym razem:)
jakos trudno was zmobilizowac-niestety nikogo nie bylo moze poprostu nikt nie czyta postow-ja napewno wpadne jutro chocby z czystej ciekawosci czy sa w koninie prawdziwi alfaholicy
Hej prawde mówiąc nie jestem ani z Konina ani z Wielkopolski ale mam do was jakieś 60km więc wcale nie daleko :D Chętnie bym wpadł na jakiś spocik poznać kolegów z forum :)
Pozdrawiam
Witam ;)
jestem z okolic Konina a dokładniej z Kleczewa ;) śmigam 166 ;P
pozdrawiam ;)
no witamy witamy niestety konin jak to konin martwy:) nikt tu nie pisze ani nic;/ był ktoś w niedziele? czy znów nic?
:)
ja niestety o spotkaniu przeczytałam za późno.. ale widzę że nie pierwszy raz nie udało się spotkanie ;/
Niestety poza mna i moja ciekawoscia nie bylo nikogo-moze jednak dacie sie zmobilizowac i kiedys sie kilka ladnych sztuk pojawi-pozdrawiam
no ja jestem za tylko ze nie mam chwilowo alfy ale jak dobrze pojdzie za 2tyg bedzie;)wiec dam znac i chetnie sie pojawie:)w koninie to juz tak jest..