spoko rozumiemy :) jeszcze nie raz się zrobi spota, a na Lubuskim macie być obowiązkowo :)
niestety u nas ciągle pada więc się chyba w Askanie zobaczymy ludziska
Printable View
spoko rozumiemy :) jeszcze nie raz się zrobi spota, a na Lubuskim macie być obowiązkowo :)
niestety u nas ciągle pada więc się chyba w Askanie zobaczymy ludziska
my bedziemy tylko niech organizacja wypali :) tak apropo to moglbys sie kiedys u nas pojawic jacek nas odwiedza
będzie cieplej to postaramy się do was wpaść.
dzisiaj u nas lipa. chyba ludzie się deszczu przestraszyli bo troche osób się ogłaszało. ale w wąskim gronie też fajnie było. szkoda że idea spotów w gorzowie chyba upada... :(
Bobryt , czy w tą sobotę coś się szykuje?????
coś pomyślimy jak będzie cieplej, żeby w plenerze się gdzieś ustawic :)
Miałem na myśli czy ktoś nie zmienia stanu cywilnego.
ano taaaak :) ale ja i tak całą sobote pracuje :(
No właśnie.Ja również w pracy a Alfinka na kołkach,czeka na przeguby....
Przyznaję się skromnie, że zmieniam stan cywilny w sobotę 26.02.2010r. o godz 14:30 w USC Gorzów ;)
Nie wiem czy to o mnie była mowa ale jak to mówią: "Uderz w stół a alfista się odezwie" :P
no o tobie, ale nam się coś daty pomyliły :D
jakby co będę czekał przy tylnych drzwiach kościoła z włączonym silnikiem :D ;) :D
Ja nie obiecuje że będę ale mam nadzieje autko do tego czasu poskładam.
Stiopa jak tam? Kiedy się kapnąłeś że to ja cie gonie? :D
Na rondku zauważyłem charakterystyczny przód ze scudetto ;) i pozniej to juz tylko ogień z rury przód do góry :D
na rondku to bym cie objechał gdyby nie jacyś emeryci :P szkoda że tak dziurawo u nas i szkoda troche autek na takie zabawy :)
Co prawda to prawda. Z tymi emerytami i dziurami musza cos zrobic ;)
siema moze sie przejedziecie z nami 20 marca na spotkanie wloskiej motoryzacji do bydgoszczy jak bobyt my u was bylismy
wiesz co. pomyśle. tera mam na głowie job interview więc zobaczymy jak z tym wyjdzie ;)
jak tam bobry jakis spot organizujesz gorzowsko zielonogorski bo cos sprawa ucichla
oczywiście. w tym tygodniu chyba zrobie oficjalne info. musze jeszcze plakacik skończyć i potem nasrkobać coś mediom
ale na 99% będzie 15 maja. na pewno grill w ośnie, a czy wcześniej jeszce w świebodzinie spotkanie to się zastanawiam
orientuje się ktoś w jakim stanie jest droga świebodzin - sulęcin przez boryszyn i lubrze? nie bardzo chciałbym żeby konwój jechał krajową 2ką
Wszystko jest lepsze od "2-ki" w obecnym stanie, i jeszcze notoryczne korki...... Bocznymi konwój pojedzie sobie powoli i dostojnie, i widoki lepsze od białoruskich tirów.... ;)
potrzebuje jeszcze kogoś kto zorganizuje wyjazd z Zielonej Góry
spoko bobryt damy rade:) daj tylko gdzie mamy dojechać (podejrzewam, że pod chrystusa:)) I po sprawie. Jeśli jakieś inne miejsce to prosimy o info.
taki OT:
a wiecie kiedy powstwała biedronka w Świebodzinie???
- 3 lata przed chrystusem :)
tak tak, pod dżizusa. tam się spotkamy, można się przejść foty popstrykać pomnikowi (naprawdę fajnie wygląda z bliska)