Myślę, że ten temat zamknąć i otworzyć coś typu Cykliczne zloty Szczecin :)
Printable View
Myślę, że ten temat zamknąć i otworzyć coś typu Cykliczne zloty Szczecin :)
A bardzo chętnie, tylko trzeba już czapkę, szalik, rękawiczki, pałatkę, kozaki i kalesony zakładać na spoty :)
Dobry pomysł z tym tematem cyklicznych zlotów,
a głębokie to dobry pomysł, ognicho i ciepło będzie :D
wybrał bym się na coś grubszego do was. brakuje mi spotów :(
teraz u nas w niedziele coś małego planuje :)
Też wreszcie bym się wybrał:) Przeglądam to forum już ponad prawie 2 lata, a na spot jeszcze się nie wybrałem;)
No własnie tak to jest... tylu ze Szczecina pozapisywanych a zaledwie garstka osób pojawia sie na spotach ...
No mi np bardziej pasuje wieczor w tyg np niz w weekend, dlatego tez nigdy jeszcze nie bylem :(
Uzbiera się większa ekipa to ludzie częściej będą wpadać :) mysle ze w nastepny weekend w sobote o 17 będzie ok, w tym tygodniu jak kto uważa, ale żeby spoty nie przejadły się jak za często będą :)
Jak dla mnie sobota o 17 jest lepsza niż niedziela o 17.
Mi w sumie obojętne, napiszcie, komu kiedy wygodniej (mam na myśli niedziela czy sobota) i wtedy czy ja czy kto inny założy się osobny temat a ten zamknie np "Cykliczne zloty SZCZECIN" i tu już wszystkie spotkania grille itp:) i np stała jakaś godzina powiedzmy jak było wcześniej mówione co 2 tyg. :) No jak uważacie :)
ja sądze że co dwa tygodnie spotkanka, a miejscówke ze wzdględu na pogode zmienic na2gie pietro parkingu na Centrum Handlowym Turzyn ''Carrefur'' tam przynajmniej nie będzie nam padac na głowe, ani wiac tak jak to bywa na Kremie... po ostatnim spotkanku wiemy jak to bywa :) a godzina sądze ze ta co zawsze czyli 17.00. jakby nastąpiła juz zima i okurat wypadły nam opady sniegu to mozna sie szybko ustawic i skoczyc na Chociwelską tam wtedy mozna sobie poszalec :)
Dobra to niech ktos zakłada temat jesli pasuje, i do zobaczyska.... :)
Pozdro
Temat spotów w Szczecinie założony, ten można myślę zamknąć :) pozdrawiam